Lieliska dāvana darbiniekiem – ilgtspējīga ūdens pudele

dāvana darbiniekiem

Dāvana darbiniekiem ir iespēja pateikties par labiem sasniegumiem, sagaidīt jaunos darbiniekus, apsveikt jubilejās vai uzņēmumam saistītos svētkos. Labas un noderīgas dāvanas ir vislabākās. 

Korporatīvās dāvanas, ar uzņēmuma logo, ir lielisks veids kā veicināt ne tikai darbinieku lojalitāti, bet arī klientu. Tas ir veids kā vienlaicīgi veicināt uzņēmuma atpazīstamību un pateikties saviem darbiniekiem par darbu. 

Ikdienai noderīga

Noderīgas dāvanas vienmēr ir vislabākās. Ja ir vēlme, lai darbinieks izmantotu korporatīvo dāvanu biežāk, tad darbinieka dāvanai ir jābūt lietderīgai. Tad tās lielākoties tiek izmantotas dienu dienā. Līdz ar to uzņēmums to var izmantot par labu, lai veicinātu atpazīstamību un darbinieka lojalitāti. 

Ilgtspējīgas ūdens pudeles netiks izmantotas kā dekorācijas, ko ievietot mājās, kur tās pa retai reizei ievēros tās iemītnieki vai ciemiņi. Ja ūdens pudele ir kvalitatīva, pievilcīga un ērta lietošanai, tad darbinieki tās arī izmantos ikdienā. Ilgtspējīga ūdens pudele būs lietderīga un piemērota dāvana jebkuram dzimumam un vecumam. 

Dabai draudzīga

Ilgtspējīgas pudeles izmantošana ir veids, kā iespējams samazināt PET pudeļu izmantošanu ikdienā. Tā ir iespējams saudzēt dabu un pamudināt darbiniekus uz ekoloģiskāku un veselīgāku dzīvesveidu. Ir pierādīts, ka dzert ūdeni no ilgtspējīgām ūdens pudelēm ir labāk veselībai. Tām nav klāt kaitīgas ķīmiskās vielas, kas ir sastopamas ūdenī no PET pudelēm. 

Ilgtspējīga ūdens pudele kā dāvana darbiniekiem var radīt pozitīvu nostāju, ka uzņēmumam rūp plastmasas samazināšana dabā un tas atbalsta ilgtspējīgu produktu izmantošanu. 

Šāda dāvana var atstāt lielisku iespaidu arī uz klientiem. Pēc dāvanas var nospriest, ka pats uzņēmums izmanto ilgtspējīgas pudeles un veicina citus darīt labu, mazinot vienreizlietojamo plastmasas pudeļu izmantošanu. 

Mūsdienās patērētāji vairāk uzticas un labāk izvēlas produktus no uzņēmumiem, kuri izvēlas un pastāv par ilgtspējīgu dzīvesveidu. 

dāvana darbiniekiem

Iespēja personalizēt

Uz ilgtspējīgam ūdens pudelēm ir iespējams uzdrukāt sev vēlamo dizainu. 

Var uzdrukāti uzņēmuma logo. Izveidot īpaši personalizētas pudeles ar vārdiem vai atzinībām. Piemēram, mēneša labākais darbinieks. Tas var radīt lielāku vēlmi darbiniekam to izmantot ikdienā un atgādināt par saviem sasniegumiem. 

Toties tas var stimulēt citus kolēģus strādāt citādāk un iegūt īpašas atzinības no uzņēmuma. Šādi var vienlaicīgi veicināt uzņēmuma atpazīstamību, darbinieku personīgos rezultātus un uzņēmuma kopējos sasniegumus.

Vairāk par apdrukas iespējām un dažādiem piemēriem skatīt lapā Ūdens pudeļu un termokrūžu apdruka.

Dāvana, kas neapniks

Ilgtspējīgu ūdens pudeli var dāvināt atkārtoti. Tās ir dažādas un piemērotas dažādiem apstākļiem. Vienu gadu var uzdāvināt tādu, kas ērtāka lietošanai darba vietā, citu gadu sporta pudeli. 

Tā pat kā ilgtspējīgu ūdens pudeles, arī termosi ir brīnišķīga dāvana saviem darbiniekiem. Katru gadu var pamainīt tā dizainu, materiālu, izmēru. 

Šādi darbinieki turpinās lietot dāvanas ar uzņēmuma logo ilglaicīgi, dažādās vietās un situācijās. Mazāka iespēja, ka dāvana darbiniekiem apniks.

Ir iespējams personalizēt ļoti daudz un dažādas korporatīvās dāvanas. Tomēr ilgtspējīgas ūdens pudeles nosedz vairākas lietas. Tām ir iespējams izveidot unikālu dizainu, tās ir ilgtspējīgas, noderīgas, veicina uzņēmuma lojalitāti un atpazīstamību.

Mums ir liels ūdens pudeļu un termokrūžu klāsts, uz kuriem ir iespējams uzdrukāt sev vēlamo dizainu. Pasūti lielisku, noderīgu un personalizētu dāvanu darbiniekiem. 

BIRK termopudele pelēka 510ml

Termopudele BIRK pelēka 510ml
28.70 € 23.89 €

BIRK termopudele pelēkā krāsā, kas lieliski derēs apdrukai. Apdruka ir veids, kā skaisti un gaumīgi personalizēt uzņēmumu dāvanas ar logo, kas atbilst Jūsu logo izmantošanas vadlīnijām.

Termopudele lieliski piemērota ikddienas lietošanai. Tā ir ražota no nerūsējošā tērauda. Pudelei ir ievērojama termpnoturība, tā noturēs dzērienu siltu līdz 12 stundām, bet vēsu līdz 48 stundām.

Patiks cilvēkiem, kas novērtē augstu kvalitāti un minimālistisku dizainu.

EQUA MISMATCH stikla pudele velvet black 750ml

Stikla pudele EQUA MISMATCH Velvet Black 750ml
25.93 €

Lieliska, eleganta stikla pudele, kas vienmēr būs līdzās, lai padzertos. Stikla karstumizturīgums ļauj izmantot pudeli arī karstiem dzērieniem. Ideāli piemērota ūdens pudele birojam vai mājai.

Stikla pudele apstrādāta ar smilšu strūklu, kas to padara zīdainu pēc taustes un piešķir viegli matētu toni. Augstākās kvalitātes borsilikāta stikls. Vāciņš: tērauds, tritāns un silikons gredzens, lai pudele būtu pilnīgi hermētiska.

Pudeli, izņemot vāciņu, var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Iztur temperatūru no -20 līdz +100 grādiem.

 

Stikla pudele EQUA MISMATCH Silver 750ml

Stikla pudele EQUA MISMATCH Silver 750ml
25.93 €

Skaista, eleganta stikla pudele pelēka filca apvalkā. Apvalkam pievienots gaumīgs rokturis, kas ļaus pudeli viegli nēsāt rokā. Stikla karstumizturīgums ļauj izmantot pudeli arī karstiem dzērieniem.

Augstākās kvalitātes borsilikāta stikls, apvalks no filca. Orģināla dāvana kā sievietēm, tā vīriešiem.

Pudeli pirms lietošanas izmazgāt. Iztur temperatūru no -20 līdz +100 grādiem.

Lai izdodas atrast labāko ūdens pudeli saviem darbiniekiem un klientiem!

Ilgtspējīgas ūdens pudeles ir ļoti laba korporatīvā dāvana darbiniekiem. Bet arī mūus piedāvātie termosi un termokrūzes būs laba dāvana darbiniekiem. Dāvanu ideju katalogā Top Dāvanas mūsu piedāvātās dāvanas ir vienas no populārākajām tieši sadaļā ko dāvināt darbiniekiem.