EQUA – gaumīgas stikla pudeles no Slovēnijas

Viens no skaistākajiem un elegantākajiem vairākkārt lietojamo pudeļu zīmoliem Latvijā ir EQUA ūdens pudeles. Šis slovēņu zīmols pēdējo 10 gadu laikā ir pierādījis sevi kā ilgtspējīgu uzņēmumu, kas apvieno elegantu dizainu ar kvalitatīvām izejvielām. Zīmola moto ir ļaut sabiedrībai justies labi, izskatīties labi un arī darīt labu pasaulei.

Raksta saturs ir sekojošs:

Šajā rakstā lasi vairāk par zīmola EQUA attīstību un darbību, kā arī uzņēmuma galvenajām vērtībām.

EQUA pudeļu stāsts

Katram zīmolam ir savs veiksmes stāsts un galvenās vērtības, kas ir nozīmīgas katram zīmola atbalstītājam. Lai labāk iepazītos ar EQUA stāstu, esam apkopojuši interesantāko un svarīgako informāciju par zīmolu.

Zīmola nosaukums

Zīmola nosaukums EQUA ir divu vārdu apvienojums – eco un aqua. Eco jeb latviski ekoloģija reprezentē zīmola mērķi samazināt plastmasas atkritumu daudzumu pasaulē un mudinot ikvienu aizstāt plastmasas pudeles ar ilgtspējīgām pudelēm.

Aqua savukārt no latīņu valodas apzīmē ūdeni. Zīmola misija ir rupēties par apkārtējo vidi un tajā dzīvojošajiem cilvēkiem. Ikdienā nēsājot līdzi savu EQUA ūdens pudeli, vienmēr būs pieejams tīrs un svaigs ūdens. Pudele atgādina padzerties un rupēties par savu veselību.

EQUA zīmola attīstība 

EQUA oriģināli nāk no Slovēnijas. Uzņēmums jau no pirmās dienas sava zīmola attīstībai izmantojuši vienīgi dabai draudzīgus, ilgtspējīgus un pārbaudītus materiālus un risinājumus. Šodien uzņēmums lepojas ar savu produkciju, kas tiek sagatavota un izsūtīta ar pašu rokām no Eiropas, precīzāk no Austrijas, tur arī notiek viss ražošanas process. Ražošanā tiek ievēroti augsti ētikas standarti.

Zīmols pastāv jau desmit gadus. Lielākā daļa tiek ražota Eiropā. Ūdens pudeles tiek ražotas Austrijā un Čehijā. Savukārt pudeļu aksesuāri, piemēram, pudeļu korķi, nāk no Ķīnas. 

Zīmols neizsakāmi lepojas ar veikto progresu un to, ka gada laikā rada vairākas jaunas kolekcijas, kas turpina pārsteigt atbalstītājus un atvieglot to ikdienu. 

EQUA ūdens pudeles tiek ražotas 6 tilpumos – 800 ml / 27 oz, 750 ml / 25 oz, 680 ml / 23 oz, 600 ml / 20 oz, 550 ml / 19 oz, 400 ml / 14 oz. Mājaslapa piedāvā ērtus filtrus, kas palīdz atrast ūdens pudeles arī pēc nepieciešamā izmēra.

Kāpēc klienti izvēlas EQUA pudeles

klientu izvele

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies EQUA, nevis kādam citam zīmolam.

Ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli

EQUA zīmols savas pudeles pozicionē kā tādas, kas tev liks justies labi, izskatīties labi un darīt labu. Zīmols nemitīgi sabiedrībai atgādina, cik lielu postu dabai nodara plastmasa un, kāpēc ir svarīgi izvēlēties ilgtspējīgus materiālus. 

Zīmols uzsver katra indivīda nozīmi un lielo ietekmi darīt mūsu zemei labu. Viena EQUA ūdens pudele gada laikā spēj aizvietot līdz pat 217 vienreiz lietojamās plastmasas ūdens pudeles. 

Ar katru iegādāto EQUA pudeli, klients jūtas labi ar pietiekami daudz uzņemto ūdens apjomu, izskatās labi ar elegantu un glīta dizaina pudeli pie rokas, kā arī dara labu pasaulei, izvēloties dabai draudzīgus materiālus.

Par EQUA ūdens pudelēm ir visai daudz labu atsauksmju, piemēram šī My EQUA water bottle review.

Mērķis padarīt pasauli labāku

Visvairāk komplimentu EQUA zīmols saņem no klientiem par rūpēm, kas tiek ieguldītas skaistajās ūdens pudelēs un komunikācijā ar cilvēkiem. Zīmols izrāda milzu interesi par dabas aizsardzību un ūdens ietekmi uz cilvēku veselību, sociālajos tīklos atgādinot regulāri padzerties. Zīmola moto ir sekojošs – tavai veselībai un dabas labklājībai.  

EQUA zīmols tic, ka ir iespējams apvienot veselību, stilu un rūpes par apkārtējo vidi. Visas šīs 3 vērtības spēlē augstu lomu zīmola attīstībā un radošajā procesā. Zīmols to ir padarījis par savu mērķi – radīt augstākās kvalitātes produkciju, kas tiek ražoti ievērojot augstākos ētikas standartus. Šodien zīmols lepni spēj atzīt, ka viņu galvenās vērtības ir iemiesotas katrā ilgtspējīgajā ūdens pudelē.

Zemāk uzskaitīti veidi, kā EQUA veic ievērojamas pārmaiņas un vērš pasauli uz labu.

Produkcija – zīmols izvēlas tikai augstākās kvalitātes, dabai draudzīgus materiālus produktu radīšanā.

Sabiedrības izglītošana – EQUA apzinīgi izglīto sabiedrību par ilgtspējīgas ikdienas pamatprincipiem, aicinot samazināt plastmasas patēriņu ikdienā un saudzēt dabu. Ne mazāk svarīga ir zīmola izplatītā ziņa par ūdens ietekmi uz organismu.

Sadarbības – zīmols regulāri sadarbojas ar sociālo mediju satura veidotājiem un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kas atbalsta ilgtspējīgu dzīvesveidu. Tas spēlē lielu lomu sabiedrības izglītošanā un produkcijas popularizēšanā vienlaikus.

Iesaiste talkās – EQUA komanda ar prieku piedalās dažādās labdarības organizācijās un talkās, kas palīdz sakopt apkārtējo vidi un mudināt citus rīkoties tāpat.

Ērta lietošana un inovatīvi risinājumi

EQUA inženieru un dizaineru komanda pastāvīgi strādā pie tā, lai rastu jaunus un inovatīvus risinājumus, kā ar ūdens pudeles palīdzību pilnveidotu cilvēku dzīves. Zīmols tic, ka pasaulē iespējams darīt labu un iegūt funkcionālus ikdienas gadžetus, nezaudējot stilīgu un modernu dizainu.

Zīmola radošajā procesā lielu lomu spēlē inovācija. Zīmols lepojas ar veikto progresu un gada laikā rada vairākas jaunas kolekcijas, kas turpina pārsteigt atbalstītājus un uzlabot to ikdienu. EQUA regulāri iesaistās dažādās labdarībās un kampaņās, kas mudina saudzēt dabu un izvēlēties ilgtspējīgus materiālus. 

Plašs piedāvājuma klāsts

EQUA piedāvājums ir daudzveidīgs – dažādām gaumēm un situācijām.

Elegantas stikla pudeles

stikla pudeles no equa

EQUA zīmola firmas zīme ir elegantās un smalkās EQUA stikla pudeles. Tās ir rotātas ar sievišķīgiem un skaistiem dizainiem – ziediem, ģeometriskām līnijām un botāniskiem elementiem.

Vispopulārākās ūdens pudeles šajā kategorijā ir maigi rozā matēta stikla ūdens pudele un caurspīdīgās stikla ūdens pudeles drošības mētelīšos.

Mākslīgās ādas mētelīšos

Tā kā stikls ir visai trausls materiāls, tad EQUA zīmols ir radījuši īpašu pudeļu aizsargkārtu jeb pudeles mētelīti. EQUA iestājas tikai par dabai draudzīgiem materiāliem, tāpēc mētelīši veidoti no mākslīgās ādas trijās nokrāsās – melnā, krēmīgi bēšā un rožu zelta.

Filca mētelīšos

Mīkstākai satverei un ādai patīkamākam variantam ir pieejamas arī stikla ūdens pudeles ar filca mētelīšiem divās nokrāsās – klasiski gaiši pelēcīgā un tumši pelēkā/melnā. 

Ar mētelīšiem tiek piedāvātas tikai caurspīdīgā stikla ūdens pudeles. EQUA matētās stikla pudeles ar dizainu nāk bez mētelīša komplektā.

Silikona aizsargā

Vieglāk satveramas un šaurākas formas stikla ūdens pudeles mētelīšu vietā veidotas arī ar silikona aizsargkārtiņu. Tas pasargās trauslo stikla pudeli un sniegs papildus drošības sajūtu.

Nerusējoša tērauda pudeles

nerusejosa terauda udens pudeles

Zīmola plašajā piedāvājumā ir arī glītas un funkcionālas pudeles no nerūsējošā tērauda – viedās pudeles un termopudeles.

Viedā pudele EQUA SMART

EQUA SMART pudele jeb viedā ūdens pudele ir aprīkota ar modernām tehnoloģijām, kas to padara par ko vairāk, kā parastu ūdens pudeli. Tā spēj nolasīt laiku un izdzerto ūdens daudzumu, rūpējoties par pudeles īpašnieka veselību. Tā pārliecinās par to, ka regulāri ir jāatcerās padzerties. Brīdī, kad pudele ilgāku laiku nav tikusi atvērta, tā atgādinās padzerties un sāks mirgot. 

Šo pudeli iespējams savienot ar attiecīgo aplikāciju, ļaujot tai analizēt tavu dzīvesveidu un ikdienas paradumus.

Termopudele

EQUA termopudeles minimālisma stilā pieejamas trijās matētās nokrāsās – baltā, melnā un zaļā. Šīs termopudeles saglabā karsta dzēriena temperatūru līdz 12 stundām un vēsa dzēriena temperatūru līdz pat 24 stundām.

Pudele ir nodrošināta ar 3 sieniņām, kas garantē izcilu termonoturību. Termopudeles ir bez BPA un pudeles atvere ir pietiekami liela, lai tai pievienotu  ledus gabaliņus.

Plastmasas pudeles bez BPA

equa udens pudeles

EQUA piedāvājumā ir pieejamas ūdens pudeles no BPA nesaturošas un ilgtspējīgas plastmasas – smutijiem, ikdienai un jautri grafiskā kolekcija bērniem.

Divi vienā – ūdens pudele un smūtiju krūze

Šī EQUA pudele smūtijam piemērota cilvēkiem, kuri novērtē multifunkcionālas inovācijas. EQUA plastmasas ūdens pudele ir divi vienā – paredzēta gan ūdenim, gan arī smūtijiem. Tai ir divi uzgaļi – viens parastai ūdens dzeršanai ar platu kakliņu, bet otrs ar salmiņu, kas paredzēts gardiem un veselīgiem smūtijiem.

Jautras un krāsainas pudeles bērniem

Un, protams, nav arī aizmirsts par mazākajiem dabas draugiem. EQUA radījusi arī piemērotas plastmasas ūdens pudeles bērniem, ar jautriem un krāsainiem dizainiem – dažādiem ziediem, dzīvnieciņiem un košām krāsām.

Iegādāties sev piemērotāko pudeli un iepazīties tuvāk ar pudeļu klāstu iespējams veikala sadaļā EQUA pudeles.