Dāvana vīrietim – kvalitatīva ūdens pudele

Kambukka ūdens pudeles

Pieaugušam cilvēkam dienas laikā ir jāizdzer aptuveni 2 litri ūdens, un aktīvam vīrietim šis ūdens apjoms var būt arī lielāks. Tāpēc, lai ikdienā tiktu uzņemts optimāls ūdens apjoms, ūdens pudele ir lieliska dāvanas ideja vīrietim. Mūsuprāt, pudelei vīrietim jābūt ērtai un funkcionālai, lai ikdienā tā vienmēr būtu līdzi. Svarīgi, lai tā būtu arī vizuāli pievilcīga.

Šajā rakstā lasi par to, kāpēc ilgtspējīga ūdens pudele ir lieliska dāvana vīrietim svētkos, kā arī noskaidro, kā izvēlēties vispiemērotāko pudeli viņa dzīvesveidam.

Satura rādītājs

Zemāk esam apkopojuši visas raksta sadaļas, lai Jums būtu ērtāk orientēties rakstā.

Kāpēc ūdens pudele ir lieliska dāvana vīrietim?

Ilgtspējīga ūdens pudele ir pārdomāta dāvana, kas izrādīs rūpes par vīrieti un atgādinās viņam regulāri padzerties. Tā ir dāvana, kas atvieglos vīrieša ikdienu un parādīs viņam, ka ir lieliski risinājumi, kas ir dabai un maciņam draudzīgāki.

Kā izvēlēties vīrietim piemērotu ūdens pudeli?

Zemāk uzskaitīti galvenie ieteikumi, kas palīdzēs atrast piemērotāko ūdens pudeli vīrietim svētkos.

Ietilpīga ūdens pudele ikdienai

Tā kā dienas laikā ir jāuzņem vismaz divi litri ūdens, visvienkāršāk ir izvēlēties ietilpīgu ūdens pudeli, kas nav pārāk bieži jāpapildina. Ja tiek izvēlēta liela pudele ar tilpumu, piemēram, 1 litrs, tad dienas laikā šī pudele jāpapildina tikai vienu reizi.

Ērta pārnēsāšanai līdzi

Papildus ūdens pudeles tilpumam vērts pievērst uzmanību arī tās materiālam. Ja ikdienā daudz sanāk staigāt un pudele būs līdzi somā, tad labāk izvēlēties vieglāku materiālu. Plastmasas pudeles ir vieglas un lieliski pilda savu funkciju. Nedaudz smagākas, tomēr kvalitātes un ilgnoturības ziņā labākas ir metāla pudeles. Tās ir kvalitatīvas, skaistas un efektīvas. Alumīnija pudeles būs vieglākas, bet tās nav tik izturīgas.

Vērts pievērst uzmanību tam, vai pudele ir aprīkota ar rokturīti. Rokturītis ļauj pudeli ērti turēt rokā vai piestiprināt pie somas.

Piemērota automašīnai vai velo

Ja daļu no ikdienas vīrietis pavada pārvietojoties ar mašīnu, tad viņam piemērota ūdens pudele būs piemērota arī mašīnā esošajam dzērienu turētājam. Lieliska izvēle šajā gadījumā būtu ūdens pudeles ar klik korķi un salmiņu. Tādējādi pudeli ir vienkārši attaisīt un padzerties iespējams pudeli neapgriežot horizontāli.

Ja vīrietis daudz laika pavada sportojot un, piemēram, braucot ar velosipēdu, tad arī pudelei jābūt velo turētājam atbilstošai. Daudz ērtāk ir izvēlēties ūdens pudeli, kas atbilstoša dzeršanai kustībā – bez apliešanās iespējas. Ūdens pudele sportam lieliski piepilda šos kritērijus.

Vairāk par to, kā izvēlēties labāko ūdens pudeli vīrietim lasi mūsu rakstā Kā izvēlēties ūdens pudeli vīrietim.

Vīrietim piemērotāko ūdens pudeļu TOP

Zemāk apkopotas populārākās ūdens pudeles, kas piemērotas vīrietim.

Praktiska pudele aktīvam vīrietim

dāvana vīrietim ūdens pudele

Praktiskas pudeles, kas noderēs aktīvam vīrietim ikdienā.

SIGG Clear One Anthracite 500ml.

Ūdens pudele SIGG Clear One Anthracite 500ml
18.35 €

SIGG plastmasas ūdens pudele, kas piemērota aktīvam cilvēkam, jo noderēs gan sportisku aktivitāšu laikā, gan dodoties ikdienas gaitās.

Pudelei ir rokturītis, kas to padara ērti pārnēsājamu. Ērts atvēršanas mehānisms, nospiežot pogu, pudeles vāciņš atlec vaļā.

Plašās augšdaļās dēļ, pudele ir viegli kopjama.

Sporta pudele Mepal 500ml

Sporta pudele Mepal tumši zila 500ml
15.89 €

Lieliska pudele, kas vienmēr būs līdzās, lai padzertos. Pudelei ir ērts atvēršanas mehānisms. Pudeli ir ērti iztīrīt.

Pudele atveras, pavelkot snīpīti, ļoti noderīga aktivitāšu laikā. To var saspiest, lai palielinātu ūdens plūsmu.

Viegla pudele, kas paredzēta gan sportam, gan dažādām ikdienas aktivitātēm.

 

Camelbak Chute Olive 750ml

Ūdens pudele Camelbak Chute® Olive 750ml
24.19 €

Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt.

Divkāršā atveres sistēma nodrošina ērtu pudeles kopšanu, uzpildīšanu un patīkamu padzeršanos.

Mazais vāciņš ir piestiprināts lielajam, kas neļaus vāciņam nokrist un pazust. Pudele ir aprīkota ar rokturi ērtākai pārnēsāšanai vai piestiprināšanai pie somas.

Stanley IceFlow 650ml

Termopudele Stanley The IceFlow zila 650ml
33.88 €

Ērta un izturīga termopudele ar salmiņu un skrūvējamu vāciņu, kā arī rokturīti pārnēsāšanai. Izgatavota no nerūsējošā tērauda ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu.

Tā ir labi piemērota ikdienas gaitām, kā arī līdzņemšanai atpūtai pie dabas. Vidēja izmēra, viegli pārnēsājama, ērta lietošanā, laba termonoturība. Uztur dzērienu siltu līdz 12 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 48 stundām.

 Eleganta ūdens pudele mājai vai birojam

dāvana vīrietim ūdens pudele

Šeit apkopotas elegantas ūdens pudeles, kas labi iederēsies vīrieša mājoklī vai darba vidē.

EQUA MISMATCH Graphite pudele apvalkā 750ml

Stikla pudele EQUA MISMATCH Graphite 750ml
25.93 €

Vēl viens stilīgs ūdens pudeles variants no EQUA zīmola ir caurspīdīgā EQUA MISMATCH Ash pudele.

Tā atšķiras no citām ar savu melno apvalku, ko mēs saucam par mētelīti. Tas kalpo ne vien kā stilīgs ūdens pudeles aksesuārs, bet arī praktisks gadžets. Šis apvalks palīdz ūdenim ilgāk saglabāties siltam vai aukstam un novērš kondensāta rašanos uz pudeles sieniņām. Tas nodrošina arī ērtāku pudeles pārnēsāšanu, rokturīša dēļ.

EQUA MISMATCH Ash ūdens pudele 750ml

Stikla pudele EQUA MISMATCH Ash 750ml
25.93 €

EQUA MISMATCH Ash 750ml ūdens pudele ir stilīga un eleganta stikla pudele. Varētu patikt vīriešiem, kas izvēlas skaistas un klasiskas lietas.

Stikla pudeles ir salīdzinoši smagākas, tāpēc vairāk piemērota lietošanai mājās vai birojā, kur tā nav daudz jānēsā līdzi. Šī skaistā ūdens pudele ilgāk saglabā ūdeni svaigu, kā arī ir karstumizturīga, tāpēc piemērota arī siltiem dzērieniem. Stikla pudele apstrādāta ar smilšu strūklu, kas to padara patīkamu taustei un piešķir viegli matētu toni.

24Bottles Urban Grey pudele 500ml

Tērauda pudele 24Bottles Urban Grey 500ml
28.85 €

24Bottles Urban Grey krāsas ūdens pudelei ir komfortabls izmērs – 500ml. Tā neaizņem daudz vietas un to var ērti pārnēsāt arī somā, dodoties ikdienas gaitās. 24Bottles ir zināms kā zīmols, kas rada stilīgas pudeles ar dažādiem dizainiem. Šī pudele ir pieejama arī citās krāsās un dizainos.

Pudele ir aprīkota ar vāciņu no nerūsējošā tērauda ar hermētisku silikona izolāciju. Platais kakliņš ļauj viegli izmazgāt pudeli un arī piepildīt to ar ledu.

Termopudele THOR 650ml

Termopudele THOR pelēka 650ml
32.29 €

Gaumīga un praktiska pudele. Dubultās sienas un vara izolācija sniedz pudelei labu temperatūras noturību. Piemērota pudele dažādiem laika apstākļiem, jo siltajā sezonā jūsu dzēriens saglabāsies atvēsinošs līdz pat 48 stundām, savukārt ziemā tas būs patīkami silts 12 stundas – visas dienas garumā.

Pudeles vāciņš ir aprīkots ar rokturi, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt, dodoties ikdienas gaitās.

Pudeles tilpums, vieglais un izturīgais materiāls, kā arī mūsdienīgais dizains būs piemērots lietošanai birojā.

  Ietilpīga un izturīga pudele visai dienai

Cheeki pudeles

Te apkopotas ietilpīgas ūdens pudeles, kuras dienas laikā nav pārāk bieži jāpapildina. Tādējādi pa rokai vienmēr ir ūdens, ko padzerties.

SIGG Total Color Anthracite 1L

Ūdens pudele SIGG Total Color Anthracite 1L
23.47 €

SIGG tritāna plastmasas ūdens pudele. Piemērota ikdienas gaitām, būs laba dāvana. Ērta pudele, dodoties pārgājienos pie dabas. Var pārnēsāt somā.

Pudelei ir rokturītis, kas to padara ērti pārnēsājamu. Ērts atvēršanas mehānisms, nospiežot pogu, pudeles vāciņš atlec vaļā.

Pudeli var aizvērt ar bloķēšanas slēdzi, kas pasargās to pret neparedzētām noplūdēm. Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un drīkst uzpildīt gāzētus dzērienus.

Kambukka Lagoon Arctic Blue 1L

Pudele Kambukka Lagoon Arctic Blue 1L
26.65 €

Ērta liela izmēra pudele, kas izgatavota no Tritan plastmasas un nesatur BPA. Tās tilpums ir 1L.

Pudele ir viegla, droša pret noplūdēm un ražota no izturīgas plastmasas. Piemērota, lai nesātu somā, dodoties uz sporta nodarbību vai pārgājienā.

Īpašais dzeršanas mehānisms nodrošina apjomīgu dzēriena plūsmu, lai ātri un patīkami padzertos, un tajā pašā laikā pudele ir droša pret ūdens noplūdēm. Dzeršanas snīpīti var arī pilnībā nofiksēt, lai dzēriens neizlīst somā.

24Bottles tērauda pudele 1L

Tērauda pudele 24Bottles Gold Blue 1l
32.67 €

Zīmolam 24Bottles ir arī ietilpīgas ūdens pudeles, kuru tilpums ir 1L. Šī ir stilīga un mūsdienīga dizaina ūdens pudele, kas lieliski būs piemērota ikdienai vai darbam ofisā. Pudele pieejama arī sarkanā, melnā un metāliski sudraba krāsā.

Šai pudelei ir metālisks, spīdīgs tērauda korpuss, un tas neiesūc un neizdala smakas. Aprīkota ar vāciņu no nerūsējošā tērauda ar hermētisku silikona izolāciju. Platais kakliņš ļauj viegli izmazgāt pudeli un arī piepildīt to ar ledu.

Thermos Thermocafe 1L

Termopudele Thermos ThermoCafe melna 1L
33.11 €

Liela izmēra nerūsējošā tērauda termopudele, kas ikdienā noderēs gan mājās, gan pārgājienā.

Pudele nebūs bieži jāuzpilda, pateicoties tās lielajam izmēram. Apkārt vāciņam ir silikona apvalks, kas atskrūvēšanu padarīs ērtāku un vieglāku.

Dzērienu temperatūru saglabās karstu 12 stundas, bet aukstu 24 stundas. Termopudele labi noderēs gan aktīvā atpūtā pie dabas, gan darbojoties birojā. Nedaudz mazāka izmēra Thermos 750ml termopudeles.

Glaunas termopudeles ikdienai

Termopudele Koln ikdienai

Te apkopotas praktiskas termopudeles, kas ir ērtas ikdienai un saglabās dzēriena temperatūru stundām ilgi.

Termopudele KOLN 590ml

Tērauda termopudele KOLN zila 590ml
31.62 €

Nerūsējošā tērauda termopudele KOLN būs lieliski piemērota termopudele ikdienas lietošanai. Tās skrūvējamais un dubultais vāciņš nodrošina ne vien ērtu pudeles uzpildīšanu, bet arī atvieglo tās kopšanu ikdienā.

Šai pudelei ir ļoti laba termonoturība – dzēriens pudelē saglabājas silts 12 stundas, bet vēss 48 stundas. Tas iespējams pateicoties dubulto sienu nerūsējošā tērauda vakuuma konstrukcijai ar vara izolāciju.

Šī ir universāla ūdens pudele, ko vienkārši iemest somā un doties ikdienas gaitās, jo tā piemērota gan birojam, gan pārgājienam, gan arī dinamiskai ikdienai. KOLN ūdens pudeles ir pieejamas zilā, melnā vai baltā krāsā.

Termopudele Thermos Traveler 750ml

Termopudele Thermos Traveler zilganzaļa 750ml
27.06 €

Kvalitatīva termopudele ar vāciņam piestiprinātu rokturīti, ko var izmantot ērtākai pudeles atskrūvēšanai, kā arī pārnēsāšanai.

Termopudele dzērienu temperatūru saglabās karstu 12, bet aukstu 24 stundas. Drīkst uzpildīt arī gāzētus dzērienus.

Šāda termopudele noderēs gan birojā, gan mājās, kā arī dažādos ikdienas darbos, tāpēc tā būs laba dāvana aktīvam vīrietim.

Termopudele Kambukka Reno Hasselt 500ml

Termopudele Kambukka Reno Hasselt 500ml
30.14 €

Izturīga tērauda termopudele ar dubultajām sienām. Patiks ikvienam, kas novērtē kvalitāti un dod priekšroku skaistam dizainam.

Termopudele ar vakuma izolāciju stilīgā un unikālā grafiskajā dizainā.Dzēriens saglabāsies karsts 8 stundu garumā, bet vēss 20 stundas.

Ērts skrūvejams vāciņš – lai viegli iztīrītu pudeli vai pievienotu piparmētru lapas, citrona šķēles vai ledus gabaliņus.

Termokrūzes – noderīga dāvana autobraucējiem

Kambukka Etna Grip termokrūze melna un Stanley One Hand 470ml termokrūze autobraucējiem

Vīrietim, kurš lielu daļu savas ikdienas pavada pie automašīnas, motocikla, velosipēda vai jebkura cita transportlīdzekļa stūres, lieliski noderēs termokrūzes. Tās ļaus izbaudīt siltu tēju vai kafiju vairāku stundu garumā.

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action 470ml

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action zaļa 470ml
35.04 €

Stanley One Hand 470ml termokrūze ir ietilpīga, un ir lieliski piemērota gan kafijai, gan citiem dzērieniem – siltiem vai aukstiem. Tā ir lieliski piemērota autovadītājiem, velosipēdistiem un motociklistiem, jo tai ir hermētisks vāciņš, kas novērsīs dzēriena noplūdes.

No Stanley termokrūzes ir ērti padzerties, nospiežot pogu.

Siltu dzērienu uztur līdz 7 stundām, aukstu – līdz 10 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 30 stundām.

Termokrūze Kambukka Etna Grip 500ml

Termokrūze Kambukka Etna Grip Black 500ml
34.85 €

Mūsdienīgam un pārliecinātam vīrietim piestāvēs elegantā termokrūze Kambukka Etna Grip Black 500ml, jo melnā krāsa nekad neiziet no modes.

Tā ir kvalitatīva Kambukka termokrūze, kura dzērienu saglabā siltu 9 stundu garumā, bet aukstu 18 stundas.

Tās vāciņš ir drošs pret noplūdēm un viegli atverams ar vienu pogas spiedienu. Krūzes diametrs ir īpaši piemērots, lai iederētos automašīnas dzērienu turētājā, savukārt ērtais silikona rokturis un neslīdošā pamatne padara šo krūzi lielisku ikdienas lietošanai.

Termokrūze Contigo Byron 590ml

Termokrūze Contigo Byron melna 590ml
29.95 €

Eleganta termokrūze, kuras dizains ir piemērots lietošanai birojā vai automašīnā. Contigo termokrūzes dubultās sieniņas nodrošina to, ka jūsu dzēriens saglabāsies karsts 7 stundu garumā, bet atvēsinošs 18 stundu garumā.

Krūzei ir ļoti ērts vāciņš ar Klik mehānismu, tāpēc to var vienkārši atvērt un aizvērt ar vienu roku. Tā ir dizainēta tā, lai to būtu patīkami turēt rokās arī pēc dzērienu uzpildes.

Kvalitatīva dāvana vīriešiem, kas daudz laika pavada ceļā.

Termokrūze Thermos Stainless King 470ml

Termokrūze Thermos Stainless King matēti melna 470ml
35.00 €

Thermos ir viegla un kvalitatīva tērauda termokrūze ar elegantu dizainu, tā atšķiras no citām termokrūzēm ar savu neierasto dizainu un inovatīvo atvēršanas mehānismu.

Vāciņam apakšā ir pievienots āķītis uz kura var uzāķēt tējas maisiņu vai dažādus citus ingredientus.

Thermos termokrūzēm ir ilgstoša termonoturība: tās saglabā dzērienus karstus 7 stundu garumā, bet aukstus 18 stundu garumā.

Ar visu mūsu termokrūžu piedāvājumu vari iepazīties sadaļā Termokrūzes.

Termosi – ikdienai un aktīvai atpūtai

Termosi ir lielisks sabiedrotais gan ikdienas darbiem brīvā dabā, gan aktīvai atpūtai un pārgājieniem.

Termoss Esbit Sculptor Vacuum Flask 1L

Termoss Esbit Sculptor Vacuum Flask melns 1000ml
37.41 €

Sportiskam un aktīvam vīrietim lieliski piestāvēs attēlā redzamais Esbit 1L termoss melnā krāsā, jo tā dizains ir dinamisks un uzmanību piesaistošs.

Pie vides temperatūras 20 °C ± 2 °C un dzēriena temp. 98 °C uzpildīšanas brīdī, dzēriena temperatūra pēc 6 stundām ir aptuveni 80 °C, pēc 12 h: ~ 65 °C, pēc 24 h: ~ 50 °C.

Esbit ir zīmols ar vācu kvalitāti 85 gadu garumā – iepazīsties ar Esbit stāstu mūsu bloga rakstā.

Termoss Thermos Mountain 900ml

Termoss Thermos Mountain melns 900ml
41.97 €

Liela izmēra nerūsējošā tērauda termoss, kas ikdienā noderēs gan mājās, gan pārgājienā.

Termosam ir mīksta pamatne, kas ļaus to novietot bez skaņas un kas to veido drošu pret slīdēšanu.

Termoss ar ilgstošu termonoturību – dzērieni saglabāsies silti un auksti 24 stundas.

Paredzēts ikdienai, būs labs sabiedrotais pārgājienam, kā arī būs laba dāvana.

Termoss Stanley The Legendary Classic 1L

Termoss Stanley The Legendary Classic zaļš 1L
54.22 €

Izturīgs termoss, kas noderēs ikdienas darbos un ilgstošākos piedzīvojumos dabā. Tam ir hermētisks vāciņš ar noslēdzošu aizbāzni, kas to padara drošu pret neparedzētām noplūdēm.

Termoss ar rokturi ērtākai pārnēsāšanai un turēšanai. Šis ir lielisks variants, ko ņemt līdzi garākos pārgājienos.

Termosa vāciņš ir izmantojams kā maza krūzīte, kas ļaus padzerties jebkurā vietā. Dzērienu temperatūru saglabās gan siltu, gan aukstu 24 stundas.

Termoss Stanley The Unbreakable 1.3L

Termoss Stanley The Unbreakable melns 1.3L
91.84 €

Ļoti liels, nerūsējošā tērauda Stanley termoss.

Termosa dubulto sieniņu vakuuma izolācija aizsargāta ar dubulto sieniņu tehnoloģiju, tādējādi veidojot četras aizsargkārtas, kas veido termosu īpaši termonoturīgu.

Piemērots lietošanai ikdienas darbos, kā arī dodoties garākos pārgājienos vai izbraucienos pie dabas. Termosa vāciņu var izmantot kā termokrūzīti.

Termoss ar rokturi ērtākai pārnēsāšanai. Labākais un izturīgākais termoss mūsu piedāvājuma klāstā.

Ar visiem mūsu piedāvātajiem termosiem variet iepazīties veikala sadaļā Termosi.

Lai izdodas atrast iecerēto dāvanu vīrietim svētkos! Bet, ja tomēr šķiet, ka ūdens pudele vai termokrūze nebūs īstā dāvana, iesakām ieskatīties arī Dāvana vīrietim – labs termoss rakstā, vai arī FromMe dāvanu karšu sadaļā Dāvana vīrietim, kur atrodamas dažādas piedzīvojumu dāvanas un noderīgas dāvanu kartes.

Termosi, ūdens pudeles un termokrūzes ir ļoti laba dāvana. To apliecina arī tas, ka Dāvanu ideju kataloga Top Dāvanas sadaļā mūsu piedāvājumi ir vieni no pupulārākajiem, ko dāvināt vīrietim.