Stanley – termosi un termokrūzes atpūtai dabā

Stanley The Legendary 1L

Stanley gadsimta ilgās pastāvēšanas laikā ir spējis pārvērst ikdienas padzeršanās paradumus. Iepazīstinot sabiedrību ar gaumīgiem un kvalitatīviem nerūsējošā tērauda produktiem, zīmols rūpējas ne vien par apkārtējo vidi, bet arī par sabiedrības veselību. Gadsimta garā vēsture turpina novest pie jaunām inovācijām vēl šodien.

Tā kā mums rūp, lai mēs klientiem piedāvājam labākās preces, mēs gribam zināt, ko pārdodam. Tāpēc arī pastāstīsim tev, kas ir Stanley zīmols, kāds ir tā stāsts un piedāvājums. Plašā piedāvājumā pieejami Stanley termosi un pieprasītas ir arī Stanley termokrūzes. Par šīm populārākajām kategorijām plašāk pastāstīsim raksta turpinājumā.

Raksta saturs:

Stanley pudeļu stāsts

Katram zīmolam ir savs veiksmes stāsts un galvenās vērtības, kas ir nozīmīgas katram zīmola atbalstītājam. Lai labāk iepazītos ar Stanley vairāk kā gadsimtu garo stāstu, esam apkopojuši interesantāko un svarīgako informāciju par zīmolu.

Gadsimtu gara vēsture

Stanley zīmolam ir vairāk kā 100 gadu gara vēsture. Viss sākās ar amerikāņu izgudrotāju Viljamu Stenliju (William Stanley), kurš tālajā 1913.gadā uz visiem laikiem izmainīja karsto dzērienu dzeršanas paradumus.

Viņš ieviesa vakuuma izolāciju, ko ērti apvienot ar nerūsējoša tērauda ūdens pudeli. Ievērojams un noderīgs izgudrojums, ko mūsdienās pazīstam kā tērauda termopudeli vai termosu.

Kopš tā laika visa gadsimta garumā Viljama vakuuma pudele attīstījās no koncepta par ikonu un kļuva par neatņemamu daļu no darba dienām ofisā, izbraucieniem un piedzīvojumiem dabā. Stanley zīmolu 2002. gadā iegādājās uzņēmums PMI un kopš tā laika Stanley produkcija tiek dizainēta Amerikā, taču ražošanas process ir pārcelts uz Ķīnu.

Plaša piedāvājuma zīmols

Stanley zīmols bijis daļa no neskaitāmiem piedzīvojumiem un vēl vairāk dalītām emocijām. Šis zīmols ir parūpējies par to, lai ir pieejamas ne vien ūdens un termopudeles, bet, lai ir nodrošināti ilgtspējīgi risinājumi arī jebkurai citai dienas daļai – brokastīm, pusdienām, vakariņām. 

Vairāk kā 100 gadu garumā Stanley zīmols ir veidojis izturīgas un kvalitatīvas ūdens pudeles, ēdiena traukus, virtuves priekšmetus un daudz ko citu no nerūsējoša tērauda, kas, starp citu, ir viens no vislabāk pārstrādājošajiem materiāliem.

Kāpēc klienti izvēlas Stanley zīmolu

Stanley temrosi un udenspudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies Stanley, nevis kādam citam zīmolam.

Videi draudzīgs zīmols

Klimata un vides pārmaiņas ir viens no iemesliem, kāpēc Stanley zīmols pastāv. Viņu mērķis ir radīt produktu, kas būs noderīgs un ilgtspējīgs visa mūža garumā. Viņu izstrādātais dizains ir mūžīgi aktuāls un multifunkcionālais lietojums ir piemērots dažādiem dzīvesveidiem. 

Kā jau dabas un šīs planētas mīlētājiem, Stanley komanda vēlas padarīt pasauli zaļāku, veselīgāku un viscaur labāku. Rūpējoties par Zemi, parūpēsimies arī par to, ka daba zaļo un plaukst. 

Tieši tā iemesla dēļ Stanley atbalsta arī citus uzņēmumus un organizācijas, kas cīnās par šīm pašām vērtībām – saudzēt dabu, saglabāt tās mantojumu un atbrīvoties no vienreiz lietojamiem materiāliem. 

Produkti ar mūža garantiju

Stanley zīmola mērķis ir radīt termosu, ko cilvēks varētu lietot visu mūžu. Visilgtspējīgākie produkti ir tādi, kas sava mūža garumā navi jāizmet ārā.

Termosu ražošanā tiek izmantots augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds, kas ir ļoti izturīgs. Arī produktu ražošanas un pārbaudes procesā tiek ļoti rūpīgi pārbaudīta katra termosa kvalitāte. Tā zīmols parūpējas par savas ekoloģiskās pēdas maksimālu samazināšanu. Un to turpina darīt katru dienu, aicinot sabiedrību pievērsties ilgtspējīgākam dzīvesveidam.

Zīmols ar patiesām vērtībām

Lai arī Stanley ir viens no pirmajiem zīmoliem, kas rada ilgtspējīgus produktus, viņi izrāda prieku par to, ka nav arī pēdējie. Cīņā ar klimata pārmaiņām un milzu plastmasas piesārņojumu, zīmola komanda priecājas par iespēju cīnīties plecu pie pleca arī ar citiem uzņēmumiem. Viņiem svarīgākais ir radīt produktus ar mūžīgu termiņu un vienlaicīgi izmantojot savu mūžu, un vēl nākamo, darot labu planētai un cilvēkiem.

Praktiski, ērti un mūsdienīgi produkti

Stanley zīmols pastāv jau vairāk kā gadsimta garumā, taču tas nebūt nenozīmē, ka zīmols neiet līdzi laikam. Mērķis radīt dizainu, kas nekad neiziet no modes, padara radītos produktus izcilas kvalitātes un vienkārša dizaina minimālā stilā.

Zīmola piedāvājumā ir ūdens pudeles, termosi, ēdiena trauki, kā arī virtuves trauki un gadžeti. Visi no ilgtspējīgiem materiāliem, rūpējoties par lielisku kvalitāti un veselību. Visi produkti piemēroti dzērienu un ēdienu baudīšanai brīvā dabā – ceļojumos, izbraucienos un pārgājienos. Piedomāts ne vien par karstu tēju vai kafiju, bet arī par gardām vakariņām.

Vairāk par Stanley zīmola stāstu angļu valodā varat palasīt 9mugs.com rakstā Story Of the Stanley Brand.

Stanley plašais piedāvājumu klāsts

Zīmola piedāvājums ir ļoti plašs, jo padomāts ticis par visu. Interneta veikalā ērti pieejamas termopudeles, dažādi komplekti, kuros ieskaitāmi arī katli, mucas un pat pārnēsājamie mini ledusskapji.

Stanley termosi

Stanley trigger-action termokruze

Pirmais zīmola produkts bija termoss, kas veidots no nerūsējoša tērauda apvienojumā ar vakuuma izolācijas tehnoloģiju. Nu jau tas ir neapšaubāmi populārākais Stanley produkts – arī simts gadus vēlāk.

Zīmola termosi ir pieejami dažādos tilpumos un līdz ar to arī dažādu termoizturību.

Populārākais Stanley termoss ir Legendary Classic termoss 750ml tilpumā. Tas ir ērti ievietojams somā, lai pārgājienā paņemtu līdzi siltu tēju. Piedavājumā ir arī lielāki termosi. Stanley termosi nāk ar platu uzgali, kas kalpo arī par kafijas vai tējas krūzi. Dizains pudelēm ir klasisks un lieliski piemērots atpūtai dabā.

Termoss Stanley The Legendary Classic 750ml

Termoss Stanley The Legendary Classic matēti melns 750ml
47.77 €

Izturīgs termoss elegantā matēti melnā krāsā. Piemērots aktīviem cilvēkiem, kuriem patīk doties pārgājienos vai izbraucienos ar auto.

Termosa vāciņš ir izmantojams kā maza krūzīte – tas sniedz iespēju ērti padzerties, neatkarīgi no atrašanās vietas.

Dzēriens ilgstoši saglabā savu temperatūru. Gan siltu, gan aukstu dzērienu uztur: līdz 20 stundām. Dzēriens ar ledu uztur aukstumu līdz pat 4 dienām.

Termoss Stanley Adventure 1L

Termoss Stanley Adventure balts 1L
45.00 €

Stanley termosam ir hermētisks vāciņš ar noslēdzošu aizbāzni, kas to padara drošu pret neparedzētām noplūdēm. Termosam ir ērts vāciņš, kuru var izmantot kā krūzīti, lai padzertos.

Pateicoties dubultajām sienām, dzēriens ilgāk saglabā savu temperatūru. Gan siltu, gan aukstu dzērienu uzturēs līdz 24 stundām. Dzēriens ar ledu uztur aukstumu līdz pat 5 dienām.

Visas termosa daļas var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Nav ieteicams uzpildīt gāzētos dzērienus.

Termoss Stanley The Legendary Classic 1.4L

Termoss Stanley The Legendary Classic zaļš 1.4L
57.71 €

Termosa rokturis noderēs gan ērtākai pārnēsāšanai, gan atvieglos dzērienu uzpildes procesu, jo termosu būs ērti turēt rokās.

Termoizturība: Karsts 40h, auksts 35h, ledus auksts dzēriens – 6 dienas.

Komplektācija: viena krūzīte, vāciņš ar ieliešanas atveri, rokturis.

Termoss Stanley The Legendary Classic 1.9L

Termoss Stanley The Legendary Classic melns 1.9L
69.50 €

Dzērienus notur karstus 45h, aukstus 48h, ledus aukstus – 8 dienas.

Komplektācija: viena krūzīte, vāciņš ar ieliešanas atveri, rokturis.

Rokturītis apklāts ar silikona kārtu, lai lielo termosu būtu vieglāk turēt un tas neslīētu ārā no rokas.

Stanley termopudeles

Ja vēlaties mazāku tilpumu, tad piemērotas būs Stanley termopudeles vai termokrūzes. Stanley Adventure termopudeles ir īpaši ērtas. Padzerties iespējams piespiežot pogu, un tai ir rokturis, kas ļauj piestiprināt pie ceļojuma somas.

Stanley klasiskā Leģendārā pudele spēj uzglabāt dzērienu karstu līdz pat 48 stundām. Dzērienu aukstu iespējams saglabāt tik pat ilgu laiku, bet patīkami vēsu līdz pat 10 dienām.

Termopudele Stanley IceFlow būs piemērota aktīviem cilvēkiem, kam ir būtiski, lai dzēriens temperatūru saglabā pēc iespējas ilgāk, jo šī termopudele ledus auksta ūdens temperatūru var noturēt nemainīgu līdz pat 48 stundām.

Termopudele Stanley The IceFlow 650ml

Termopudele Stanley The IceFlow zila 650ml
33.88 €

Ērta un izturīga termopudele ar salmiņu un skrūvējamu vāciņu, kā arī rokturīti pārnēsāšanai. Izgatavota no nerūsējošā tērauda ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu.

Piemērota ikdienas gaitām, kā arī līdzņemšanai atpūtai pie dabas, jo termopudele aprīkota ar rokturīti. Vidēja izmēra, viegli pārnēsājama, ērta lietošanā, laba termonoturība.

Termopudele uztur dzērienu aukstu līdz 12 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 48 stundām.

Termopudele Stanley The Quick Flip 700ml

Termopudele Stanley The Quick Flip pelēka 700ml
33.16 €

Izturīga termopudele, kas ražota no augstākās kvalitātes nerūsējoša tērauda, ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu.

Rokturītis padarīs pudeli par ļoti ērti pārnēsājumu sabiedroto ikdienas gaitās.

Uztur dzērienu karstu līdz 8 stundām, aukstu līdz 12 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 40 stundām.

Stanley termokrūzes

Stanley termokruzes

Stanley termokrūzes un glāzes piemērotas atvieglotai atpūtai dabā. Lai brīvi pieejams un vienmēr līdzi ir dzeramais ūdens, kā arī siltie dzērieni. Krūzes ir dažādos izmēros un ar dažādiem rokturiem – katrs spēs atrast sev ērtāko un piemērotāko risinājumu.

Populārākā Stanley termokrūze ir Triger Action modelis zaļā krāsā. Tā ir viena no piemērotākajām termokrūzēm vīrietim – ikdienā ērta, robusta un uzticama. Tai ir arī ļoti laba termonoturība.

Termokrūze Stanley Classic Trigger Action 350ml

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action balta 350ml
30.34 €

Kompakta izmēra, izturīga termokrūze ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu.

Neliela izmēra, piemērota ikdienas gaitām, viegla un izturīga. Ērta lietošanai braucot automašīnā. Ideja dāvanai.

Siltu dzērienu uztur līdz 5 stundām, aukstu – līdz 8 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 20 stundām.

Termokrūze Stanley CLassic Trigger Action 470ml

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action zaļa 470ml
35.04 €

Termokrūzes atvēršana un aizvēršana izmantojot pogu, ir ļoti ērta un praktiska – krūzes saturs ilgāk saglabā savu temperatūru.

Ērta lietošanai ikdienā, kā arī braucot automašīnā. Lieliska ideja dāvanai vīrietim.

Siltu dzērienu uztur līdz 7 stundām, aukstu – līdz 10 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 30 stundām.

Ēdienu termosi

Ilglaicīgākai ēdiena uzglabāšanai piemēroti Stanley ēdienu termosi. Šajos traukos ievietotais ēdiens saglabāsies silts vai vēss visas dienas garumā. Pirms attiecīgā ēdiena ievietošanas, ieteicams termosu uzsildīt vai atdzesēt, lai temperatūra ilgāk saglabātos.

Ēdienu termoss Stanley The Legendary 400ml

Ēdienu termoss Stanley The Legendary zils 400ml
36.62 €

Stanley ēdienu termosam komplektā līdzi nāk viena karote.

Pateicoties dubultajām sieniņām, ēdiena temperatūru siltu un aukstu uzturēs 7 stundas.

Piemērots lietošanai ikdienā, kā arī dodoties pārgājienos vai izbraucienos ar automašīnu. Termoss ir kompakts un somā neaizņems daudz vietas.

Ēdienu termoss Stanley Classic 940ml

Ēdienu termoss Stanley Classic matēti melns 940ml
45.00 €

Izturīgs ēdienu termoss elegantā matēti melnā krāsā. Piemērots aktīviem cilvēkiem, kuriem patīk doties pārgājienos vai izbraucienos ar auto.

Hermētisks vāciņš ar noslēdzošu aizbāzni, kurš novērš dzēriena noplūdi. Vāciņu var izmantot kā krūzīti.

Vāciņu un aizbāzni var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Vakuuma krūzi drīkst mazgāt tikai ar rokām. Neuzpildīt gāzētos dzērienus.

Ēdienu termoss Stanley The Unbreakable 400ml

Ēdienu termoss Stanley The Unbreakable melns 700ml
83.85 €

Stanley ēdienu termosa dubulto sieniņu vakuuma izolācija ir aizsargāta ar vēl vienu dubulto kārtu, kopumā veidojot četrkāršu izolāciju, kas īpaši ilgstoši saglabās temperatūru.

Kvalitatīvs termoss, kas ēdienu temperatūru saglabā 20 stundu garumā.

Piemērots lietošanai ikdienā, kā arī dodoties pārgājienos vai izbraucienos ar automašīnu. Laba ideja dāvanai.

Ēdienu termoss Stanley The Adventurev530ml

Ēdienu termoss Stanley Adventure metālisks 530ml
34.41 €

Izturīgs ēdienu termoss, kas noderēs cilvēkiem, kas ilgu laiku ir prom no mājas darbā vai atpūtā pie dabas.

Ēdienus termosā var uzpildīt gan siltus, gan aukstus ēdienus.

Siltu un aukstu temperatūru uzturēs 12 stundas. Šim ēdienu termosam komplektā līdzi nāk viena karote, kuru var izmantot arī kā dakšu.

Kokteiļu krūzes un šotu glāzes

Stanley blaskes un sotu glazes

Atpūšoties dabā, var arī sarīkot ballīti. Stanley zīmols rūpējas par to, lai viņi spētu radīt piemērotus un ilgtspējīgus produktus jebkurai situācijai. Tāpēc piedāvājumā ir arī Stanley blašķes, šotu un kokteiļu glāzes. Arī šie produkti pieejami klasiskos zemes toņos un šotu glāzes pieejamas jau sagatavotos komplektos.

Ēdienu un dzērienu līdzņemšanai un pagatavošanai

Stanley ediena termoss

Stanley ražo nerūsējoša tērauda līdzņemšanas ēdiena trauciņus, ko ērti lietot ikdienā. Tāpat pieejamas ir arī specializētas pusdienu kastītes. Tie varētu būt īpaši noderīgi garākos ceļojumos, atpūtā pie dabas un pārgājienos. 

Mazie ledusskapji

Kārtīgam pārgājienam var noderēt arī aukstumu saglabājošs mini ledusskapis, kurā uzglabāt limonādes, alus pudeles vai ūdeni. Ja plānots pie dabas atpūsties ilgāk, Stanley piedāvā arī ietilpīgu ūdens pumpi, kurš ļaus ērti padzerties daudziem cilvēkiem. 

Virtuves gatavošanas piederumi

Stanley zīmols nerūsējoša tērauda produkciju sagatavojis arī ēdienu pagatvošanai – gan mājās, gan arī pie dabas. Piedāvājumā ir augstākās kvalitātes katliņi, pannas, kafijas krūzes, traukus un bļodas. Ērtākai ikdienai pieejami arī jau sagatavoti komplekti.

Interesanti par Stanley

Esam apkopojuši dažus interesantus faktus par Stanley zīmolu.

Zīmols ar Holivudas slavu

Ir apkopots saraksts ar Holivudas filmām, kurās epizodiski parādās kāds Stanley zīmola produkts. Ticiet vai nē, tādas ir 60 filmas. Sarakstu ar visām šīm filmām var atrast IMDb sarakstā Stanley Sighting’s Watchlist.

2019. gadā, izceļot šo faktu, ka Stanley ir slavens Holivudā, tika izveidots zemāk redzamais reklāmas rullītis. Tajā ir izceltas slavenākās filmas, kurās ir “filmējušies” Stanley termosi. Filmas gan jāatpazīst pēc mūzikas.

Īpaši izturīgi produkti

1980. gadā Ohaio štatā Amerikā, kāds motobraucējs iebrauca bedrē, kā rezultātā Stanley termoss nokrita no motocikla. Lieki piebilst, ka šis termoss joprojām uztur karstas kafijas temperatūru.

Stanley produkti ir “pārcietuši” sekojošas pārbaudes:

  • 70 grādus lielu salu.
  • Ložu triecienus.
  • Kritienus no 1200m augstuma.
  • 5 kategorijas zemestrīces.

Stanley zīmola piedāvājumā ir viss, kas nepieciešams ikdienai un atpūtai pie dabas. Ja esiet ieinteresēts un vēlaties apskatīt citu zīmolu termosus, iesakam ieskatīties mūsu veikala sadaļā Termosi.

Apskaties arī termosa atsauksmi rakstā Stanley Thermos: review.