BWT – ”Maini pasauli malku pēc malka”

BWT filtri - mainīt pasauli malku pēc malka

BWT zīmols 33 gadu ilgās pastāvēšanas laikā ir spējis ietekmēt ikdienas ūdens lietošanas paradumus lielam skaitam cilvēku visā pasaulē. BWT saprot, ka viņu pienākums ir izstrādāt augstākās kvalitātes produktus un pakalpojumus ūdens attīrīšanai.

Mūms rūp, lai mēs klientiem piedāvājam labākās kvalitātes un vērtības produktus, tādēļ mēs izpētījām šo zīmolu un pastāstīsim arī tev, kas ir BWT zīmols, kāds ir tā stāsts un piedāvājums. Mūsu interneta veikalā ir pieejami BWT filtru krūzes, filtri, kā arī ūdens pudeles. Par šīm kategorijām plašāku informāciju uzzināsi raksta turpinājumā.

Raksta saturs:

BWT zīmola stāsts

BWT zīmola stāsts

Katram ietekmīgam zīmolam ir savs individuālais stāsts un tā vērtības, pēc kurām tas vada savu darbību. Lai labāk iepazītos ar BWT stāstu, esam apkopojuši mūsuprāt interesantāko un svarīgāko informāciju par šo ietekmīgo zīmolu.

No zīmola pirmsākumiem kā mazam uzņēmumam Pforcheimā, Vācijā, līdz pat šodienas lielajai korporatīvajai grupai BWT vienmēr ir veidojis unikāls uzņēmējdarbības un pētniecības gars, kā arī mērķtiecīga tiekšanās pēc inovācijām un panākumiem.

BWT zīmola pirmsākumi meklējami tālajā 1823. gadā, kad Johans Ādams Benkīzers Vācijā nodibināja nelielu ķīmisko rūpnīcu ar savu vārdu. 1990. gadā Andreas Veisensbahers vadības pirkšanas darījuma ietvaros lika pamatus BWT, kādu mēs to pazīstam šodien, un no “Benckiser Water Technology” jeb ”Labākā ūdens tehnoloģija’’  izveidoja “BWT”.

2020. gadā zīmolam bija liels pagrieziena punkts. Šajā gadā viņi svinēja 30 gadu dzimšanas dienu, 30 gadus dinamiskas attīstības, unikālu tehnoloģiju un citus sasniegumus ūdens sfērā. 2020. gada otrajā pusē uzņēmums tika pārveidots par BWT Grupas uzņēmumu.

Misija un sauklis

BWT zīmola ēka

BWT nosaukums runā pats par sevi: tā misija ir izstrādāt labākos ūdens attīrīšanas produktus un pakalpojumus visā pasaulē. Bet vēl vairāk: ūdens ir viņu misija. BWT nodrošinā higiēnu, drošību un veselību cilvēku ikdienas saskarsmē ar ūdeni.

Uzņēmums tiecas nodrošināt saviem klientiem augstākās kvalitātes ūdens attīrīšanas sistēmas, tehnoloģijas un pakalpojumus, vienlaikus saudzējot mūsu zilās planētas resursus. To pauž BWT sauklis: ‘’For you and Planet Blue.’’ jeb ‘’Priekš Jums un Zilās Planētas.’’

“Jums”

BWT mērķi un produkti ir vērsti uz cilvēkiem un viņu vajadzībām. “Jūs” apzīmē mūsu klientus, sadarbības partnerus un darbiniekus.

“Par Zilo Planētu”

Šī saukļa daļa uzsver ne tikai būtisko lomu, kāda “zilajā planētā” ir klasiskajam elementam ūdenim, bet arī lomu, kāda šajā kontekstā ir BWT. Viņi izmanto savu zinātību, lai apstrādātu mūsu planētas ierobežotās ūdens rezerves un padarītu šo resursu cilvēcei izmantojamu – vienmēr harmonijā ar dabu.

”Maini pasauli – malku pēc malka”

Maini pasauli - malku pēc malka

BWT ir izvirzījusi sev mērķi nodrošināt vietējās krāna ūdensapgādes uzņēmumus ar vislabākās kvalitātes dzeramo ūdeni visā pasaulē.

”Mēs vēlamies nodrošināt, lai mūsu Zilā planēta paliktu dzīvotspējīga arī nākamajām paaudzēm. Tas ir mūsu pašu rokās: Katru minūti pasaulē saražoto plastmasas pudeļu daudzums ir jāsamazina līdz minimumam. Mums ir jāuzņemas par to atbildība! Ilgtspēja, sociālā atbildība un apzināta ierobežoto resursu izmantošana ir mūsu DNS neatņemama sastāvdaļa. Tā ir mūsu vīzija “Mainīt pasauli – malku pēc malka”.

Tā ir viegli veicināma, bez kompromisiem, un to var īstenot gan mājās, gan restorānos, viesnīcās un darbavietās. BWT iniciatīvas mērķis ir izvairīties no vienreizlietojamām pudelēm un tādējādi samazināt plastmasas atkritumu kalnus.

Pateicoties inovatīvajām, patentētajām tehnoloģijām, vietējais krāna ūdens neatkarīgi no tā kvalitātes tiek filtrēts, attīrīts un bagātināts ar vērtīgām minerālvielām un mikroelementiem, piemēram, magniju, cinku vai silikātiem. BWT ir izvirzījuši sev uzdevumu padarīt ūdeni labāku. Tāpēc svaigs un garšīgs ūdens nāk tieši no krāna. Zīmols rīkojas vides interesēs, jo nav jāpērk un jāiznīcina vienreizlietojamās plastmasas pudeles. Tāpat nav nepieciešams nogurdinoši pārnēsāt vai uzglabāt ūdens pudeles.

Projekts b.waterMISSION

b.waterMISSION

Svarīgs BWT mērķis ir nodrošināt vislabāko ūdens kvalitāti kafijai. Taču papildus šai uzņēmējdarbības pieejai zīmols redz atbildību arī ūdens nodrošināšanā cilvēkiem, kuriem pasaulē nav piekļuves saldūdens resursiem.

“Mēs apņemamies atbalstīt SCA centienus ilgtspējības jomā, uzbūvējot 32 (8 gadā) jaunas ūdens akas Āfrikā (Gambijā un Tanzānijā); katra no tām nodrošina aptuveni 600 cilvēkiem piekļuvi higiēniski tīram un svaigam ūdenim. Šīs 32 ūdens akas tiks ieskaitītas kā SCA atbalstītas, un viena ūdens aka gadā tiks personalizēta un nosaukta attiecīgā gada pasaules baristu čempionāta uzvarētāja vārdā.”

BWT vienmēr ir bijis ļoti svarīgi palīdzēt cilvēkiem un atbalstīt projektus, kas acīmredzami veicina nabadzības skarto reģionu ilgtspējīgu attīstību. Projekta b.waterMISSION ietvaros ar BWT palīdzību Gambijā, Tanzānijā un tās apkārtnē tiek izbūvētas 10 000 akas, lai vietējiem iedzīvotājiem nodrošinātu piekļuvi tīram dzeramajam ūdenim. Zonas bez pudelēm ne tikai nodrošina vislabāko ūdeni, bet arī maina pasauli – malku pēc malka.

Mūsu mērķi krānu izbūvei:

  • Izpratnes veidošana par to, ka ūdens – dzīvības eliksīrs – ir VĒRTĪBA.
  • Vairāku gadu laikā uzbūvēt vairākus tūkstošus krānu.
  • Piekļuve drošam un tīram dzeramajam ūdenim
  • Nodrošināt, ka nevienam nav jāmēro tālāk par 150 m līdz nākamajai krāna vietai.

Vietējie lietotāji var izmantot savu mobilo tālruni, lai iegādātos b.waterMISSION kredītu, kas tiek saglabāts b.waterMISSION birkā. Izmantojot attālinātu priekšapmaksu, izsekojamus ūdens kredītus uz krāniem var nosūtīt ne tikai iestādes, vietējie ciematu iedzīvotāji, bet arī ziedotāji visā pasaulē.

Akcijas vēstnieks Fromula 1 komanda Alpine

BWT filtri atbalsta Alpine formula 1

BWT 2022. gadā kļuva par jauno Alpine sponsoru. Iepriekš BWT bija ”Racing Point” titullīmenis pirms tā zīmola maiņas. Šafnauera attiecības ar šo zīmolu ir uzticamas un ciešas.

Mēs ar prieku paziņojam, ka BWT būs Alpine F1 komandas galvenais sponsors nākamajiem gadiem,” sacīja Journel. “Gan Alpine, gan BWT ilgtspējas programmas pilnībā sakrīt attiecībā uz vienreizlietojamās plastmasas likvidēšanu, un mēs esam gandarīti apvienot spēkus, lai pārliecinātu daudzus cilvēkus visā pasaulē, mūsu darbiniekus, partnerus, klientus un līdzjutējus samazināt plastmasas atkritumu daudzumu.

“Paralēli mēs izmantosim milzīgo globālo platformu, ko sniedz F1, lai atbalstītu BWT cīņā par godīgu tīra, droša un veselīga dzeramā ūdens izplatīšanu.”

“Mēs esam lepni kļūt par daļu no BWT Alpine F1 komandas kā tās titulpartneris,” sacīja Hūbners. “Pateicoties mūsu unikālajām un patentētajām ūdens attīrīšanas tehnoloģijām un Alpine komandai, kas pārstāv daudzus cilvēkus visā pasaulē, mēs varam palīdzēt “Mainīt pasauli – malku pēc malka”.

“Pirmais posms būs BWT zonu bez pudelēm izveide visās Alpine rūpnīcās un sacensību laikā. Spēku apvienošana, lai palielinātu informētību, kā arī cīnītos par ilgtspēju, lieliski saskan ar BWT un Alpine. Turklāt BWT jau vairāk nekā divas desmitgades iegulda līdzekļus membrānu izstrādē mūsu nākotnes ūdeņraža ekonomikai.

“Tikmēr mēs esam viens no pasaules vadošajiem piegādātājiem membrānu jomā zaļā ūdeņraža ražošanai un membrānu jomā kurināmā elementiem – 21. gadsimta enerģijas pārveidotājiem. Kopā ar mūsu jaunajiem partneriem mēs veicināsim bezizmešu sacīkšu un ilgtspējīgu kurināmā elementu elektrisko mobilitāti.”

Vairāk par šo iespējams uzzināt racer.com rakstā BWT becomes Alpine title sponsor

BWT Austrālija sponsorē Porsche Centre Melbourne Motorsport kā vēstnieku

BWT Austrālija sponsorē Porsche Centre Melbourne Motorsport

Rozā BWT sporta ģimene nepārtraukti aug un dodas aizjūras zemēs uz Austrāliju. BWT 2022. gada izskaņā paziņoja par vēl vienu sponsorēšanas partnerību. Sākot ar 2023. gadu, Austrālijas autosporta komanda – Porsche Centre Melbourne Motorsport – sacenšās ar sieviešu autosportisti Kortniju Prinsu rozā krāsā.

Šī jaunā partnerība apvienojumā ar sievietes sacīkšu braucējas atbalstu ir spēcīgs signāls BWT rozā sporta saimes turpmākai izaugsmei un vēl viens svarīgs solis, lai izplatītu misiju “Mainīt pasauli – malku pēc malka” pasaules auditorijai.

Citi sportisti, ko atbalsta BWT zīmols kā vēstniekus

BWT sponsorē mercedes braucēju

BWT zīmols atbalsta sportistus, kuri sacensībās piedalās ar slēpēm. BWT ir galvenais sponsors Halvors Egners Graneruds, norvēģu tramplīnlēcējs ar slēpēm. Viņš BWT komandai pievienojās 2022. gada novembrī. No tramplīnlēcējiem tiek atbalstīts arī poļu sportists Davids Kubackis. BWT atbalsta arī tādus sportistus, kā Maksimilians Gecs, kurš sacensībās brauc ar sporta Mercedes mašīnu un arī citus zināmus sportistus.

Plašais piedāvājumu klāsts

BWT inovāciju centros nepārtraukti tiek veikti pētījumi visās ūdens attīrīšanas jomās, nepārtraukti strādājot cilvēku labā, lai uzlabotu filtrēšanas procesus, filtrēšanas materiālus, jonu apmaiņas sistēmas demineralizācijai, mīkstināšanai, dekarbonizācijai, tīra ūdens destilatorus, ultravioletās (UV) sistēmas, jonu apmaiņas membrānas, elektrolīzi, elektrodialīzi, elektrodejonizāciju, hlora dioksīda ģeneratorus un daudz ko citu.

Zīmola piedāvājums ir gana plašs, kā arī regulāri papildinās. Tā mājaslapā ir pieejamas ūdens pudeles, ūdens filtri, ūdens filtru krūzes, pat filtri, kas paredzēti dušai un baseina roboti.

BWT ūdens filtri

filtrs

Ūdens filtri, jeb ūdens kārtridži ir ražoti no augstākās kvalitātes filtrēšanas sistēmas un pildīti ar dažādiem ūdens bagātinātājiem, kas padara ūdeni vēl vērtīgāku, nekā tas ir parasti.

1. Ūdens filtrs ar augstu pH līmeni

Ūdens filtrs BWT ar augstu pH līmeni
10.50 €

BWT ūdens filtrs ar augstu pH vērtību, kas būtiski samazina metālu daudzumu ūdenī, noņem hloru.

Šis ūdens filtrs palīdz nodrošināt iekšējo līdzsvaru un nodrošina uzturvērtīgu dzīvesveidu, proti, paaaugstināts pH veicina vinemērīgāku skābes bāzes līdzsvaru.

Filtrs uzlabos arī jūsu kafijas un tējas garšu, jo likvidēs ūdenī nevēlamas vielas.

2. Ūdens filtrs ar silīciju un magniju

Ūdens filtrs BWT ar silīciju un magniju
10.50 €

Ūdens filtrs priekš BWT filtra krūzēm, noņem hloru, kā arī būtiski bagātina ūdeni ar silīciju un magniju.

Silīcijs stiprina  nagu, matu un ādas veselību, kā arī palielina organisma dabiskās aizsardzības spējas.

Rezultātā sevi pasargā no saaukstēšanās slimībām.

3. Ūdens filtrs mīkstināts ūdens

Ūdens filtrs BWT, kas mīkstina ūdeni
10.50 €

BWT ūdens filtrs priekš mīksta ūdens. Novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru, kā arī būtiski mīkstina cietu ūdeni.

Par 30% labāka kaļķakmens novēršana, proti, būtiski pasargās mājsaimniecības ierīces no kaļķakmens.

Filtrs uzlabos arī jūsu kafijas un tējas garšu, jo samazina dažādu metālu saturu ūdenī.

 

4. Ūdens filtrs ar magniju

Ūdens filtrs BWT ar magniju
8.50 €

Ūdens filtrs ar magniju novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru un pievieno ūdenim vērtīgu minerālvielu – magniju.

Magnijs uztur jūsu fizisko formu un dzīvesprieku – aktīvam dzīvesveidam un visām sporta aktivitātēm. Ja aizmirsti iedzert savus magnija vitamīnus, nomaini tos pret svaigu glāzi ūdens.

Filtrs uzlabos arī jūsu kafijas un tējas garšu, jo likvidēs ūdenī nevēlamas vielas.

5. Ūdens filtrs ar cinku un magniju

Ūdens filtrs BWT ar cinku un magniju
11.75 €

Šis filtrs ar cinku un magniju novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru, kā arī pievieno ūdenim magniju un cinku.

Izmantojot šo ūdens filtru, jūsu krāna ūdens var iegūt vērtīgu magnija un cinka minerālvielu papildinājumu.

Magnijs uztur jūsu fizisko formu un dzīvesprieku – aktīvam dzīvesveidam un visām sporta aktivitātēm. Turklāt cinks jūsu krāna ūdenim piešķir svaigumu, kas atbalsta jūsu imūnsistēmu un pozitīvi ietekmē jūsu ādu un matus.

Filtrs uzlabos arī jūsu kafijas un tējas garšu, jo likvidēs ūdenī nevēlamas vielas.

BWT filtru krūzes

ūdens filtru krūze

BWT Vida ūdens filtra krūzes ar patentēto filtrēšanas tehnoloģiju paaugstina ūdens garšu jaunā līmenī. Turklāt filtrētais ūdens nodrošina ideālu aizsardzību pret kaļķakmens veidošanos virtuves ierīcēm. Ūdens krūzes ir pieejamas 3 krāsās.

Lietas, kas jāzina pirms izmantošanas

BWT rekomendē filtra aktivizāciju pirms lietošanas, tas nozīmē, ka pirmo izfiltrēto ūdeni nebūtu ieteicams lietot.

Ieteicamais ūdens filtra darbmūžs ir četras nedēļas vai 120l izfiltrēta ūdens, elektroniskais taimeris sāks mirgot, kad būs nepieciešams to nomainīt.

Vēl BWT higiēnas nolūkos rekomendē katru nedēļu filtru paturēt vārošā ūdenī uz 3 minūtēm.

1. Ūdens filtra krūze balta 2.6L

Ūdens filtra krūze BWT VIDA balta 2.6L
19.99 €

BWT VIDA 2.6L baltā ūdens filtra krūze ir vienkāršs, bet elegants risinājums, lai mājās baudītu attīrītu un augstas kvalitātes ūdeni.

Komplektā iekļautais BWT 1x filtrs novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru un pievieno ūdenim magniju

Vēl komplektā iekļauts elektronisks taimeris, kas paziņos Jums par ūdens filtra maiņas nepieciešamību.

 

2. Ūdens filtra krūze rozā 2.6L

Ūdens filtra krūze BWT VIDA rozā 2.6L
19.99 €

Vienkāršs, bet parocīgs un un ērts risinājums, lai mājās baudītu tīru un kvalitatīvu ūdeni.

Ūdens filtra krūzes elektroniskais taimers dos Jums zināt, kad nepieciešama tā nomaiņa.

Komplektā iekļautais ūdens filtrs novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru un pievieno ūdenim magniju.

3. Ūdens filtra krūze zila 2.6L

Ūdens filtra krūze BWT VIDA zila 2.6L
19.99 €

BWT VIDA 2.6L zila ūdens filtra krūze ir lielisks veids, kā mājas apstākļos baudītu augstas kvalitātes ūdeni mājas apstākļos.

Komplektā iekļautais BWT 1x filtrs novērš kaļķakmens veidošanos, noņem svinu un hloru un pievieno ūdenim magniju.

Vairāk informācijas par šo filtru iespējams iegūt Ūdens filtrs BWT ar magniju

Vēl komplektā iekļauts elektronisks taimeris, kas paziņos Jums par ūdens filtra maiņas nepieciešamību.

 

BWT ūdens pudeles

ūdens pudele

BWT ūdens pudeļu klāstā ir gan stikla, gan plastmasas ūdens pudeles. Abu materiālu pudeles ir ļoti parocīgas. Stikla pudeles pārsvarā ir ietērptas aizsargājošā silikona vāciņā, kas gan nodrošina aizsardzību pret pudeles slīdēšanu, kā arī to pasargā vairāk no trieciena.

1. Stikla ūdens pudele rozā 550ml

Stikla ūdens pudele BWT rozā 550ml
27.88 €

Augstas kvalitātes stila ūdens pudele ar mīkstu, neslīdošu pamatni un rokturīti uz kura īpašnieks var uzrakstīt savu vārdu.

Pudeles vāciņš ir skrūvējams. Plašā atvere ļaus ievietot ledus gabaliņus un atvieglos kopšanu.  Hermētiski noturīga pudele.

Pudeles materiāli nesatur BPA.

 

2. Plastmasas ūdens pudele zila 600ml

Ūdens pudele BWT zila 600ml
23.78 €

Ergonomiskas formas pudele, kas labi iesēžas rokā un šo plastmasas pudeli padara par labu pavadoni ikdienas darbos.

Pudelei ir izvelkams silikona snīpītis, lai ērtāk varētu padzerties.

Viegli kopjama. Noderēs arī kā dāvana mūsdienīgam cilvēkam, kam patīk vienkāršība.

3. Ūdens pudele bērnam Mermaid 375ml

Ūdens pudele bērnam BWT Mermaid sarkana 375ml
15.99 €

Ūdens dzeršana ar šo jautro pudeli ir kā spēle. To ir viegli uzpildīt pateicoties lielajai atverei.

Pudelīte ir it īpaši parocīga, to ir viegli ievietot somā un somas blakus kabatiņā, kas domāta ūdens pudelēm.

Tai ir gaumīgs un košs dizains. Ūdens pudele būs lielisks sabiedrotais skolā, bērnudārzā vai sporta nodarbībās.

4. Ūdens pudele bērnam Fish 375ml

Ūdens pudele bērnam BWT Fish zila 375ml
15.99 €

Šī foršā ūdens pudele aicina bērnu padzerties svaigu ūdeni. To ir viegli uzpildīt pateicoties lielajai atverei

Pudelei ir parocīga siksniņa ar kuru ir ērti parnēsāt pudeli. To bērns varēs pārnēsāt pat ar pilnām rokām grāmatu vai mantu.

Šī pudele ļoti patiks bērnam, kuram patīk zivtiņas.

BWT zīmola piedāvājumā ir viss, kas nepieciešams, lai uzlabotu mūsu pasauli un tajā pieejamo ūdeni. Ja esi ieinteresēts un vēlies apskatīt visu BWT klāstu, dodoties uz mūsu veikala sadaļu BWT zīmols.