Ūdens pudeles, kas patiks augu mīļotājai

Ūdens pudeles, kas patiks augu mīļotājai

Ērta un kvalitatīva ūdens pudele dienas laikā atgādinās regulāri padzerties, uzlabojot pašsajūtu. Tomēr ne mazāk svarīgs ir arī pudeles dizains un ārējais izskats. Lai gribētos to pēc iespējas vairāk izmantot un visiem atrādīt, izvēlētajai pudelei ir jābūt skaistai un stilīgai.

Ar vien populārāks paliek veselīgais dzīvesveids un dizainā izmantotie dabas elementi – augi, ziedi, koki u.c. botāniskās vienības. 

Šajā ūdens pudeļu topā esam apkopojuši skaistas un kvalitatīvas ūdens pudeles augu mīļotājai.

1. EQUA Monstera pudele

equa monstera pudele

EQUA Monstera pudele, ko esam iekļāvuši pirmajā vietā, ir radīta no augstākās kvalitātes borsilikāta stikla. Lai padarītu to piemērotāku drošai ikdienas lietošanai, pudelei ir pievienota silikona apdare. Vāciņš no tērauda, tritāna (nesatur BPA). Silikona gredzens, lai pudele būtu droša no ūdens noplūdes. Šī pudele ir karstumizturīga, tāpēc tā piemērota arī karstiem dzērieniem. 

Ūdens pudeļu zīmols EQUA ir zināms ar to radīto pudeļu eleganci. Monstera EQUA ūdens pudele ir skaista, smalka un sievišķīga. Tas redzams arī citās zīmola pudelēs, piemēram, EQUA Mismatch Bloom un EQUA Mismatch Ginkgo

EQUA Monstera ūdens pudele pēc izskata ir maigos toņos ar gaumīgu dizainu. Augu motīvi ir minimālisma stilā uzdrukātas monstera auga lapas.

2. Termopudele Kambukka Reno Paradise

kambukka ūdens pudele

Kambukka Reno Paradise ir skaista un kvalitatīva tērauda termopudele ar dubultajām sienām. Pudeles dubultās sieniņas un vakuuma izolācija tai nodrošina labu temperatūras noturību. Dzēriens saglabājas karsts 8 stundas, bet vēss 20 stundas. Pudelei ir ērts skrūvējams vāciņš. Hermētisks, drošs pret noplūdēm. Šī ir vidēja izmēra termopudele, kas labi piemērota ikdienai un līdzi ņemšanai automašīnā.

Kambukka termopudeles dizains ir skaists un sievišķīgs. Turklāt pieejama arī līdzīga dizaina termokrūze. Pudeles dizains noteikti ir pamanāms, jo to viscaur rotā monstera augu lapas, dažādi ziedi un lidojošas dzērves uz maigi rozā fona. Šī pudele ir lieliska dāvana dzīvespriecīgai sievietei, kurai patīk dabas iedvesmots dizains. 

  • Cena: €30.00
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds
  • Īpašība: karstumizturīga, termopudele
  • Tilpums: 500ml
  • Pielietojums: automašīnai, dāvanai, ikdienai.

3. Vara pudele Wild Flower

vara ūdens pudele

Zināms, ka vara materiālam piemīt ūdeni attīrošas spējas. Vara ūdens pudeles kalpos par draudzīgu atgādinājumu padzerties un uzlabot veselību ar tīru ūdeni. Vara pudele Wild Flower ir roku darbs – tā veidota no augstākās kvalitātes vara un rupīgas lietošanas rezultātā kalpos visa mūža garumā. Pudele ir hermētiska, tāpēc tā ir droša pret ūdens noplūdēm. Korpusam ir izteikts, punktveidīgs reljefs un īpašs spīdums varavīksnes krāsās.

Vara materiālam piemīt īpaša krāsa, kas paliek ar vien trendīgāka. Tas gan nenozīmē, ka arī vara pudeles ir vienādas un nevar izpausties ar savu oriģinālo dizainu. Šī Wild Flower ūdens pudele ir rotāta ar skaistiem ziedu motīviem rudens krāsās – sarkanā un oranžīgā. 

  • Cena: €35.00
  • Materiāls: varš
  • Īpašība: dabīgs ūdens attīrītājs
  • Tilpums: 700ml
  • Pielietojums: birojam, dāvanai, mājai.

4. EQUA Flower pudele

equa flower pudele ikdienai

Šī ir viegla un izturīga EQUA ūdens pudele no ilgtspējīgās plastmasas. Pudele izgatavota precīzāk no Eastman Tritan plastmasas, kas nesatur BPA, kā arī iztur temperatūru no -20 līdz 100 grādiem C. Pudele ir vidēja izmēra un tās korķis ir skrūvējams. Pievienotā rokas siksniņa ļauj ūdens pudeli droši pārnēsāt rokās.

EQUA Flower ūdens pudele ir caurspīdīga, kas skaisti izceļ tās rotaļīgo dizainu. Pudele ir vienkārša un viegla, tās forma veidota minimālisma stilā. Tomēr ziedu krāsainais dizains piešķir pudelei īpašu raksturu.

  • Cena: €13.00
  • Materiāls: plastmasa
  • Īpašība: rokas siksniņa ērtai pārnēsāšanai
  • Tilpums: 600ml
  • Pielietojums: birojam, fitnesam, ikdienai, mājai.

5. Aladdin Aveo violeta

aladdin violeta pudele

Šī ir Aladdin ūdens pudele ikdienas lietošanai ar skrūvējamu korķi. Tā ir droša pret ūdens noplūdi nēsājot līdzi somā. Plastmasas pudeles ir populāra izvēle, jo tās ir vieglas un izturīgas. Pudele ir aprīkota ar skrūvējamu vāciņu, kurš hermētiski noslēdzas. Materiāls ir izturīgs pret smakām un traipiem. Pudelei ir ērts korķis un praktiska siksniņa, kas pudeles pārnēsāšanu padara ērtāku.

Aladdin Aveo ūdens pudeles dizains ir vienkāršs, bet vienlaikus ar savu raksturu. Iekļāvām to šajā topā, jo pudeli rotā koši un pamanāmi ziedu motīvi. Tas šo pudeli padara to par acij tīkamu priekšmetu, ko gribas vienmēr ņemt līdzi vai ikdienā turēt uz galda.

6. Aladdin Aveo zaļa

aladdin zaļa pudele

Šī ir mazāka un vieglāka iepriekšējās pudeles versija, ar citādāku dizainu. Pudeles tilpums 350ml ir piemērots, lai to ņemtu līdzi ikdienā somā vai dotu bērniem. Aladdin Aveo pudeles veidotas no augstas kvalitātes netoksiskas plastmasas. Tā nesatur BPA (Bisfenolu A). Aladdin pudeles ir kvalitatīvas un skaistas – zīmols parūpējies par dažādām variācijām katram notikumam.

Pudeles vadošā dizaina krāsa ir zaļa. Plastmasas materiāls ir īpaši piemērots rotaļīgam un jautram dizainam, jo pudeles bez grūtībām iespējams apdrukāt. Šī ir vienkārša, bet stilīga ūdens pudele ar zaļganiem un zilganiem augu lapu motīviem.

7. Termokrūze Well Tropical

termokrūze well tropical

Šī ir krāšņa termokrūze, kas piešķirs dienai īpašu garšu. Termokrūze ražota no Premium klases nerūsējošā tērauda un tai ir dubultās sieniņas, kas nodrošina labu temperatūras noturību. Karsta dzēriena temperatūra saglabāsies līdz 8 stundām, bet auksta līdz pat 16 stundām. Termokrūze ir pilnībā hermētiska, līdz ar to tā ir droša pret dzēriena noplūdēm. Vāciņam ir hermētiska silikona izolācija.

Termokrūzes ir īpaši ērti lietojamas vasaras dārza ballītēs vai izbraucienos ar mašīnu, kad gribās paņemt līdzi neizdzerto tējas vai kafijas krūzi.

Well Tropical termokrūzes dizains ir pamanāms un dinamisks. Krāsaino ziedu un augu lapu kontrastu īpašu izceļ melnā fona krāsa. Sievietei, kura dod priekšroku košām un vienlaikus praktiskām termokrūzēm, kas tik ātri no ārpuses nesasmērēsies, šī ir īstā izvēle.

  • Cena: €26.00
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds
  • Īpašība: karstumizturīga, termokrūze
  • Tilpums: 450ml
  • Pielietojums: automašīnai, birojam, dāvanai.

Visas šīs un vēl citas pudeles vari atrast interneta veikalā ŪDENS PUDELE.

Savukārt rakstu kategorijā Ūdens pudeles atradīsi interesantus un noderīgus rakstus, kas palīdzēs veikt pareizo izvēli un atrast sev piemērotu ūdens pudeli ikdienai.

Lai izdodas!