Saskaņotas ūdens pudeles un termokrūzes pāriem

termokrūzes dāvana pārim

Kvalitatīva ūdens pudele vai termokrūze ir lieliska dāvana, jo tā ir oriģināla, noderīga un arī aktuāla. Ar vien populārāks paliek temats par dabai draudzīgiem dzīvošanas veidiem un ilgtspējīgā ūdens pudele un termokrūze ir viens no tiem. Ja tev un otrajai pusītei ir svarīgi atrast ērtas un kvalitatīvas pudeles un termokrūzes, tad šajā rakstā atradīsi labi saskanīgas variācijas.

Tā var būt arī laba dāvana pārim svētkos – vērsta uz abu labsajūtu un veselību, kā arī kopā būšanu un saskaņu.

Satura rādītājs

Saskanīgas ūdens pudeles un termokrūzes kā forša dāvana svētkos

Ja tiek meklēta oriģināla dāvana pārim kāzās, kāzu jubilejā, Ziemassvētkos vai sālsmaizes pasākumam, tad ilgtspējīga ūdens pudele vai kvalitatīva termokrūze ir lieliska izvēle. Par iemesliem, kāpēc, vairāk lasi zemāk.

Oriģināla un praktiska dāvana vienlaikus

Ūdens pudele un termokrūze ir dāvana ar īpašu vērtību. Tā ir atgādinājums ikdienā regulāri padzerties un parūpēties par savu veselību. Mūsdienās tās ir pieejamas dažādos dizainos un tās ir ļoti stilīgs ikdienas aksesuārs, ko visur ņemt līdzi. Ja izvēlas kvalitatīvu ūdens pudeli vai termokrūzoi, tad tā var pārtapt par dāvanu, kas kalpo visu mūžu.

Vērsta uz saskaņu un veselīgu kopā būšanu

Ūdenim ir liela nozīme organisma pilnvērtīgā funkcionēšanā. Padzēries cilvēks ir vesels un laimīgs cilvēks. Tā kā cilvēka ķermeņa procentuāli lielākā daļa sastāv no ūdens, ir tikai dabīgi, ka nepieciešams šo ūdens apjomu uzturēt. Tas ietekmē enerģiju, imunitāti, iekšējo orgānu darbību un, protams, arī labsajūtu. 

Ir pierādīts, ka ūdens dzeršana ietekmē arī garastāvokli. Ja pāris ikdienā būs labi padzēries, tad abi noteikti būs arī dzīvespriecīgāki.

Lai arī abiem var būt dažāds ikdienas ritms, saskaņotas pudeles var noderēt kopīgos mirkļos. Iespējams, pārim patīk kopā apmeklēt sporta zāli vai doties ikvakara pastaigās. Šādai kopīga laika pavadīšanai varētu noderēt labas ūdens pudeles.

Dāvana, kas atgādinās par dāvinātāju

Pudele vai termokrūze ir dāvana, kas tiks izmantota katru dienu – darbā, universitātē, ceļojumos un citās ikdienas gaitās. Līdz ar to šī ir jauka dāvana, kas vienmēr pārim atgādinās par dāvanas saņēmēju vislabākajā veidā. Šī dāvana tiek dāvāta ar mīlestību un rūpēm par abiem. Tieši tāpēc tā tiks augsti novērtēta.

Būtu vērts padomāt par pāra gaumi

Lai šī dāvana pēc iespējas biežāk tiktu izmantota, tai pašam ir jāpatīk. Tad gribēsies padzerties regulārāk un arī parādīt savu ūdens pudeli citiem. Izvēloties pārim piemērotas ūdens pudeles, kā arī termokrūzes, vērts padomāt par to, kāds to veids un krāsas būtu vislabāk atbilstošas pāra dzīvesveidam.

Dāvanu karte kā lieliska alternatīva

Ja tomēr neesi pārliecināts par pāra gaumi, tad laba dāvanas alternatīva ir ūdens pudeles dāvanu karte. Pudeļu izvēle pilnībā tiks atstāta pāra ziņā un dāvana būs izdevusies. 

Ērtas un saskaņotas pudeles un termokrūzes

1. Gaumīgas Thermos termopudeles

Thermos traveler 750ml termopudeles gaumīgam pārim

Kvalitatīvās Thermos Traveler termopudeles noderēs ikdienai, sportam vai pārgājieniem. Šīm pudelēm ir lieliska termonoturība, proti, tās noturēs dzērienu aukstu vai karstu visas dienas garumā. Karstu dzērienu tās saglabās 12 stundas, bet aukstu 24 stundas. Šīs pudeles ir īpaši parocīgas pārnēsāšanai, jo tām ir ērts un gaumīgs rokturītis.

Termopudele Thermos Traveler Rose Gold 750ml pudele ir piemērota sievišķīgajam dzimumam. Tā ir maigā, viegli spīdīga rozā tonī. Tai ir izturīgs krāsas pārklājums, kas nedaudz atspīdēs ar spīdumu. Termopudele Thermos Traveler zilganzaļa 750ml noteikti derēs vīrietim. Termopudele ir karstumizturīga, kas nozīmē to, ka ielejot pudelē aukstu vai karstu ūdeni, Jūs to nejutīsiet un uz sieniņām neveidosies kondensāts.

Thermos zīmolam ir arī daudz citi pudeļu varianti, kurus var sakomplektēt kā saskanīgam pārim, kā dažādu izmēru un krāsu ThermoCafe pudeles.

  • Cena: €27.06
  • Tilpums: 750ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

2. Saskanīgas VASA pudeles

Saskaņotas pudeles pariem

Šīs ir elegantas termopudeles klasiskas pudeles formā. Pudelei ir dubultās izolācijas sienas, kas nozīmē, ka tai ir laba temperatūras noturība. Siltajā sezonā dzēriens saglabāsies patīkami atvēsinošs līdz pat 48 stundām, bet ziemā dzēriens noturēs siltumu līdz 12 stundām jeb visas dienas garumā.

Pudele ir ražota no nerūsējošā tērauda, tāpēc šī ir stilīga dāvana ar praktisku vērtību. Divas saskanīgas krāsas, ko esam piemeklējuši, ir attēlā redzamie varianti. Pirmā pudele ir spīdīga VASA Rose Gold pudele, kas labi varētu būt piemērota sievietei, kas novērtē dizainu. Savukārt otrā termopudele VASA tumši zila vairāk paredzēta vīrietim – matēts dizains, kas atgādina zvaigžņotās debesis. 

Tik pat labi varianti ir arī citas līdzīgas VASA pudeles baltā, sudraba, melnā u.c. krāsās. 

  • Cena: €27.68
  • Tilpums: 500ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

3. Elegantas EQUA pudeles 

Saskaņotas ūdens pudeles pāriem

EQUA stikla pudeles, kas lieliski iederas mājas un darba vidē. Tās veidotas no stikla, tāpēc ir trauslākas, taču līdz ar to arī elegantākas. Abas ir ar matētu virskārtu. Pudeļu caurspīdīgums ļauj sekot līdzi izdzertā ūdens daudzumam. Šīs ir īpaša dizaina kvalitatīvas stikla pudeles, kas ļaus ūdenim ilgi saglabāties svaigam. Stikla karstumizturīgums ļauj izmantot pudeli arī karstiem dzērieniem.

EQUA MISMATCH Bloom ūdens pudele ir piemērota sievietei. Tā ir gaumīga, skaista un sievišķīga ar rose gold krāsas skrūvējamu vāciņu. EQUA MISMATCH Ash ūdens pudele piemērota elegantam vīrietim, kas novērtē vienkāršu un gaumīgu dizainu minimālisma stilā. EQUA MISMATCH ūdens pudeļu vāciņi ir skrūvējami ar silikona blīvi, kas pasargā no ūdens noplūdēm.

Līdzīga dizaina modelis sievietei ir EQUA MISMATCH Ginkgo. Šai ūdens pudelei ir vairāk uz oranžu toni vērsts krāsojums un citu ziedu motīvs. Vīrietim piemērots līdzīgs modelis būs EQUA MISMATCH White ūdens pudele, kas ir pilnībā caurspīdīga ar ģeometrisku dizainu. Šīs ūdens pudeles patiks pārim, kam patīk klasiskas vērtības.

  • Cena: €25.22
  • Tilpums: 750ml
  • Materiāls: stikls

4. Klasiskas EQUA pudeles ar mētelīšiem

equa ūdens pudeles pārim

Šīs EQUA ūdens pudeles ir tādas pašas, kā iepriekš minētās, tikai šīs nāk ietērptas gaumīgos apvalkos, ko mēs saucam par mētelīšiem. Tā kā stikla ūdens pudeles ir trauslas, pastāv lielāka iespēja, ka tās nekalpos visa mūža garumā. Tāpēc ir iespēja arī iegādāties drošākas EQUA pudeles ar attēlos redzamajiem mētelīšiem. Tiem pievienoti ērti rokturīši, kas ļaus pudeles pārnēsāt arī ikdienā. 

EQUA MISMATCH Beige ūdens pudele ir ietērpta skaistā bēšas krāsas mētelītī. Tā ir piemērota elegantai sievietei un atgādinās viņai ikdienā padzerties gan mājās, gan birojā. Vīrietim piemērota versija ir EQUA MISMATCH Graphite. Caurspīdīga ūdens pudele ar ģeometrisku dizainu tērpta tumši pelēkā ādas mētelītī. 

Vienlīdzīgi skaisti pudeļu varianti ir arī EQUA MISMATCH Lava pudele baltā ar marmora raksta mētelītī un EQUA MISMATCH Silver pelēka filca mētelītī tērpta ūdens pudele. 

  • Cena: €25.30
  • Tilpums: 750ml
  • Materiāls: stikls

5. Krāsainas Camelbak termopudeles

Camelbak termopudeles

Camelbak zīmols rada kvalitatīvas termopudeles, kuras vienmēr paņemt līdzi, lai kur arī dotos. Pudeles ražotas no augstas kvalitātes tērauda. Vāciņs ražots no plastmasas un aprīkots ar silikona blīvēm, kas cieši noslēdz pudeli un padara tās drošas pret noplūdēm. Pudeles pārgājiena karstā dienā saglabās dzērienu vēsu, bet vēsākā laikā sasildīs. 

Termopudele Calmebak oranža ir piemērota dzīvespriecīgai sievietei, kurai patīk košas krāsas. Pudele ir pilnīgi droša pret noplūdēm. Termopudele Camelbak Larspur ir zilas krāsas pudele, kas piemērota aktīvam vīrietim. Pudeles ir izturīgas pret triecieniem, jo ražotas no kvalitatīva tērauda materiāla. 

Vēl ir pieejamas citas Camelbak Chute termopudeles univesālās krāsās – melna un balta.

  • Cena: €35.88 un €30.50
  • Tilpums: 600ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

6. Parocīgās PEETA termokrūzes

Parocīgās Peeta 500ml termokrūzes

Patīkamas vidēja izmēra termokrūzes. Noderēs pārim, kas daudz ceļo vai dodās izbraucienos ar mašīnu, pamatnīte ir atbilstoša krūžu turētājam. Krūzēm ir neslīdoša apamatne, kas ļaus termokrūzei stāvēt stabili. PEETA termokrūzes ir pārklātas ar matētu, biezu krāsu, kas gan izskatās, gan arī uz tausti ir ļoti patīkama.

Šīs termokrūzes ir ražotas no nerūsējošā tērauda un vara, kas nodrošina labu termoizturību un krūzes vieglumu. Šī krūze uzturēs dzērienu karstu 8 stundas, bet aukstu līdz pat 24 stundām. Vāciņš ir drošs pret noplūdēm, tādēļ nav jauztraucās par izlijušu kafiju rokas somā.

Termokrūze PEETA bēšīgi balta 500ml būs lieliski noderīga gaumīgai un graciozai sievietei. Tā ir maigā, bēši baltā krāsā ar vara krāsas apakšas daļu. Termokrūze PEETA melna 500 ml noderēs vīrietim, kas daudz dodās izbraukumos ar auto vai vienkārši daudz laika pavada ārpus mājas. Šīs termokrūzes pārim noteikti ies pie sirds.

  • Cena: €30.52
  • Tilpums: 500ml
  • Materiāls: varš un nerūsējošais tērauds

7. Kvalitatīvas GESSI termopudeles

Saskaņotas ūdens pudeles pāriem

Augstas kvalitātes termopudeles, kas ilgi saglabā dzēriena temperatūru. Tās ir ērti kopjamas un  lieliska alternatīva iepriekš minētajām Camelbak Chute pudelēm. Pudele ir izturīga pret triecieniem, jo ražota no kvalitatīva metāla, bet citas detaļas no izturīgas plastmasas. Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt.

Termopudele GESSI metāliska ir laba un kvalitatīva izvēle sievietei. Savukārt vīrietim varētu būt piemērota GESSI zila termopudele. Mazais vāciņš ir piestiprināts lielajam, kas nodrošina to, ka tas nevar nokrist. Tas ir īpaši ērti braucot mašīnā, jo var atskrūvēt ar vienu roku, un ar vienu roku arī padzerties. Vāciņš nevar nokrist, radot neērtas situācijas.

  • Cena: €29.73
  • Tilpums: 590ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

8. Gaumīgas Kambukka termokrūzes

saskaņotas termopudeles pārim

Kvalitatīvas un acij ļoti tīkamas termokrūzes patiks pārim, kam patīk izcelties. Termokrūzes ir lieliska izvēle, ja pāris daudz laika pavada mašīnā – dodoties piedzīvojumos vai braucot uz darbu. Tad neizdzertā rīta kafija vai tēja var tikt iepildīta termokrūzē, nezaudējot dzēriena siltumu. Šīs termokrūzes ir izturīgas, viegli kopjamas, pievilcīga dizaina, augstas kvalitātes.

Kambukka Etna Grip Bubblegum Blue ir gaiša un ziemīga termokrūze. Tā ir vizuāli ļoti gaišos toņos un ar rozā krāsu elementiem vāciņā. Savukārt pieskaņota Kambukka Etna Grip melna termokrūze ir gaumīgi piemērots variants vīrietim. 

Kambukka termokrūžu klāstā ir atrodamas arī citas krāsu, dizainu un tilpumu variācijas.

  • Cena: €34.85
  • Tilpums: 500ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

9. Vienkāršas un skaistas ikdienas BIRK termopudeles

birk termopudeles 510ml otrai pusitei

Foršas ikdienas termo pudeles. Vienkāršas un gaumīgas, ar labu termo noturību. Termopudeles ir ar dubultajām sieniņām un ražotas no augstas kvalitātes vara materiāla, kas nodrošina tām izcilu termo izturību. Dzēriens pudelēs saglabāsies silts 12 stundas, bet vēss 48 stundas. Garenā forma ļauj pudeli ērti ievietot un izvilkt no mugursomas. 

Iepildot pudelē karstus vai aukstus dzērienus, to aizvien varēs patīkami turēt rokā. Iepildot aukstu ūdeni, uz pudeles sieniņām neveidosies kondensāts. Sievietei esam piemeklējuši skaistu un sniegoti baltu termopudeli BIRK balta. Savukārt vīrietim atbilstoša varētu būt termopudele BIRK melna

BIRK termopudeles ir minimālisma stilā veidotas un pieejamas arī dažādās citās krāsās – sakranā, tirkīzzilā un pelēkā.

  • Cena: €28.70 
  • Tilpums: 510ml
  • Materiāls: varš

10. Košas Camelbak plastmasas ūdens pudeles

Saskaņotas Camelbak Chute pudeles pārim

Aktīvam pārim, kas vienmēr ir kustībā un treniņos, noderēs vieglas un izturīgas plastmasas pudeles krāsainos toņos. Tām ir ērti padzeršanās risinājumi. Pudeles dzeršanas vāciņš ir piestiprināts pie pudeles un dzeršanas laikā nostiprinās ar magnētu, tāpēc nekad nepazudīs un netraucēs dzeršanas laikā.

Pudele ražota no augstas kvalitātes plastmasas, kas nesatur BPA, BPS un BPF. Vāciņs aprīkots ar magnētu. Silikona blīves pudeles pilnīga hermētiskuma nodrošināšanai. Sievietei piemērota ir koši rozā Camelbak Chute Dragonfruit ūdens pudele. Savukārt vīrietim piemērotāka varētu būt gaumīgā Camelbak Chute Charocal ūdens pudele.

  • Cena: €21.53
  • Tilpums: 600ml un 750ml
  • Materiāls: plastmasa

11. Minimālistiskas Avenue termokrūzes

Skaistās GEP termokrūzes pārim

Mūsdienīgam un gaumīgam pārim noteikti patiks GEO minimālistiskās termokrūzes. To mūsdienīgo dizainu izceļ to krāsas ar nelielu spīdumu. Tās ir maza izmēra ar estētisku, uzmanību piesaistošu dizainu. Termoglāzes ir ražotas no nerūsējošā tēraudā. Tām ir caurspīdīgs, noplūžu drošs vāciņš, kas ļaus uzzināt, cik tad dzēriens ir palicis krūzītē. Krūzītēm ir ļoti laba karstumizturība, tās noturēs dzērineu karstu līdz 8 stundām.

Šīs minimālisma stila Geo termokrūzes noteikti papildinās lietšķa pāra ikdienu. Termokrūze Geo sudraba 350ml lieliski noderēs vīrietim. Šī termokrūze skaisti piederās pie sudraba un sudraba krāsas aksesuāriem un gadžetiem. Termokrūze Geo melna 350ml būs skaista dāvana pašpārliecinātai sievietei.

  • Cena: €24.91
  • Tilpums: 350ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

12. Skaistas Aladdin termopudeles 

Saskaņotas ūdens pudeles pāriem

Pārim, kam patīk košas krāsas un kvalitatīvas pudeles, šīs Aladdin termopudeles ir lieliska izvēle. Izturīga vidēja izmēra nerūsējoša tērauda termopudele ar dubultajām sienām. Pudelē ielietais dzēriens saglabāsies auksts līdz 9 stundām. Vāciņš ir skrūvējams. Vāciņš noslēdzas hermētiski, nodrošinot ciešu pudeles aizvēršanu.

Šīs pudeles ir ļoti gaumīgas, turklāt vidējā izmēra un ērtās formas dēļ tās ir ļoti patīkami turēt rokās. Aladdin Chilled dzeltena termopudele ir labi piemērota sievietei, kas nebaidās no košām krāsām. Aladdin Chilled zila termopudele ir labi piemērota vīrietim. 

  • Cena: €23.88
  • Tilpums: 550ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

13. Modernas Camelbak termokrūzes

Termokrūzes Camelbak Forge Flow 450ml pārim

Ietilpīgas Camelbak termokrūzes, kas nenoliedzami noder cilvēkiem, kas mēdz baudīt kafiju ceļā, mājās vai randiņā. Šīs termokrūzes ir aprīkotas ar ērtu rokturīti pārnēsāšanai, kas dod iespēju pārvietot termokrūzi vēl ērtāk. Ja pārim vēl īpašumā nav termokrūzes, tad šīs noteikti nostādīs augstu latiņu termotraukiem to ikdienā.

Šīs Camelbak termokrūzes ir izgatavotas no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar plastmasas elementiem. Camelbak Forge Flow Coast 450ml termokrūze ir piemērota mūsdienīgai, košai sievietei, bet vīrieša ikdienā iederēsies klasiskā, melnā ir piemērota maigā termokrūze Camelbak Forge Flow Black 450ml.

  • Cena: €31.78
  • Izmērs: 450ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

14. Praktiskas EQUA ūdens pudeles

EQUA ūdens pudeles pāriem

Komfortabla nerūsējoša tērauda pudele. Ļoti vieglas, ietilpīgas un iztūrīgas. Tām ir hermētiski noslēdzošs skrūvējams vāciņš, kas būs drošs pret ūdens noplūdēm. Šīs skaistās un vienkāršās ūdens pudeles būs piemērotas lietošanai ikdienā un pārgājienos.

Sievietei piemērota varētu būt eleganti baltā EQUA Timeless ūdens pudele. Savukārt vīrietim esam piemeklējuši EQUA Timeless pudele tumši zilā krāsā. Šī ir lieliska dāvana pārim, kas novērtē praktiskas un augstvērtīgas lietas.

Bez tumši zilas un baltas krāsas, ir pieejama arī gaumīga metāliska ūdens pudele. 

  • Cena: €26.50
  • Tilpums: 1000ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

15. Ietilpīgas Stanley termokrūzes

Kavalitatīvas un ietilpīgas termokrūzes, kuras var izmantot arī kā ūdens pudeles. Tās ir ļoti ērtas lietošanai mašīnā, jo var atvērt ar vienu roku, piespiežot pogu. Var droši nēsāt līdzi somā, hermētisks vāciņš ar nospiežamu pogu novērsīs dzēriena noplūdi. Siltu dzērienu uztur līdz 5 stundām, aukstu – līdz 8 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 30 stundām.

Ja pāris daudz laika pavada kustībā automašīnā, tad termokrūze ir labs risinājums, kā regulāri padzerties. Ietilpīgā Stanley Classic sarkana vai Stanley Classic balta termokrūze ir labi piemērota sievietei, jo tā ir gaumīga un sievišķīga. Stanley Classic ziļa termokrūze ir labi piemērota vīrietim. 

Citas variācijas vari apskatīt Stanley termokrūzes sadaļā.

  • Cena: €30.34
  • Tilpums: 350ml
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds

Šīs un vēl citas ūdens pudeles, termokrūzes un termosus, kas būtu lieliska dāvana svētkos, esam apkopojuši sadaļā dāvanai.