ASOBU – pudeles pilsētai un atpūtai dabā

Asobu termopudeles

Dizaina un uzbūves ziņā, vienas no interesantākajām pudelēm ir ASOBU zīmola pudeles. Zīmola misija ir radīt produktus aktīvam pilsētas dzīvesveidam, kas mudina cilvēkus mazināt atkritumus.

Šajā rakstā lasiet par ASOBU vērtībām, produktiem un attīstību.

Raksta saturs

ASOBU zīmola stāsts

Šīs Kanādiešu zīmols dibināts salīdzinoši nesen, proti, 1999. gadā. Iedvesmots no Japāņu kultūras, Asobu tiecas uz jautru un rotaļīgu dabu, un produkti ir veidoti, lai uzsvērtu vienkāršu, tīru un skaistu estētiku. Asobu klasiskā oranžā krāsa tiek izmantota, lai simbolizētu prieku, laimi un radošumu.

Ja vēlēlies aplūkot šī unikālā zīmola produktus, dodies uz mūsu veikala sadaļu – zīmols ASOBU.

Zīmola nosaukums

Zīmola nosaukums cēlies no Japāņu valodas, kas nozīmē spēli un jautrību, tāpēc produkti ir pieejami dažādās, krāšņās krāsās, lai radītu lietotājos pozitīvu garastāvokli un optimismu.

Misija

Jau vairāk nekā 20 gadus uzņēmuma misija ir sekojoša – izveidot pudeles, krūzes un citus dzērienu traukus ne tikai funkcionālus, bet arī jautrus. Uzņēmums lielu uzmanību pievērš ne tikai produktu labajai kvalitātei, jo ASOBU produktus nav tik viegli nolietot, tiem tiek solīta mūža garantija, bet arī liela uzmanība tiek vērsta dizainam. Piemēram, termopudele ASOBU Orb, ir īpašas formas pudele, kurai līdzīgas būs grūti atrast.

Apņemšanās

Kā pirmais uzņēmums, kas Kanādā piedāvāja Tritan pudeles bez BPA, ASOBU lepojas ar apņemšanos ieviest inovācijas produktos un izmaiņas vides aizsardzībā. Pamat iemesls kāpēc uzņēmumsuzsāka produktu ražošanu bija tieši lielais piesārņojums pasaulē. Piedāvājot ilgtspējīgas pudeles, ASOBU samazina plastmasas pudeļu izmantošanu, kas nāk par labu mūsu planētai.

Kāpēc klienti izvēlas ASOBU?

Dizains

Neatkarīgi no tā vai dodaties brīvā dabā, vai atgriežaties atpakaļ pilsētā, ASOBU unikālie produktu dizaini noderēs gan pilsētas dzīvesveidam, gan aktīviem piedzīvojumiem dabā. Pudeļu un krūžu dizainos tiek izmantotas spilgtas krāsas, kā arī tiek apvienoti dažādi toņi, lai produktus padarītu dzīvīgākus un cilvēku ikdienu – krāšņāku.

Kvalitatīvi materiāli

Tas, ka zīmols saviem produktiem piedāvā mūža garantiju, apliecina to, ka produkti ražoti no augstākās kvalitātes materiāliem. Produkti nevar tik ātri sabojāties, produktus nav viegli saskrāpēt. Pudelēm un termokrūzēm ir īpašs pārklājums, kas nodrošina ilgāku kalpošanu.

Daļai produktu, piemēram, termopudele ASBOBU Urban iekšpusē ir vara pārklājums, kas nodrošina ilgstošāku temperatūras noturību. Tas pasargā dzērienu no kontakta ar ārējām sieniņām un tādā veidā ilgstošāk dzēriena temperatūru saglabā nemainīgu.

Plašs piedāvājumu klāsts 

ASOBU saviem klientiem piedāva ne tikai plaši izplatītās termopudeles un termoglāzes, bet ir pieejami arī viskija glāžu vai alus pudeļu atdzesētāji. ASOBU produktu klāstā sev tīkamo preci spēs atrast gandrīz jebkurš interesents. Mūsu veikalā no ASOBU produktiem pieejamas dažādu dizainu termopudeles, termokrūzes un bērnu ūdens pudeles.

Termopudele ASOBU Orb 420ml

Termopudele ASOBU Orb zilganzaļa 420ml
30.10 €

Unikāla dizaina termopudele, kas piesaistīs uzmanību, tādējādi pudeles lietotājam regulāri atgādinot padzerties.

Pudeles turēšana rokās būs ērta, jo tai ir maigs, neslīdošs pārklājums. Skrūvējamo vāciņu var izmantot arī kā krūzīti.

Dzērienu saglabās karstu 12, bet aukstu 24 stundas. Droša pret noplūdēm.

Ūdens pudele ASOBU Juggler zaļa 1L
22.50 €

Ļoti ietilpīga ūdens pudele, kas remdēs slāpes visas dienas garumā. Šī pudele ir viegla un tai ir iebūvēts salmiņš, kas padara dzērienu baudīšanu īpaši ērtu.

Ūdens pudelei ir  rokturis, kas padara pudeles pārnēsāšanu patīkamu. Lielajai ūdens pudelei dzeršanas vāciņš ir piestiprināts pie pašas pudeles, tādēļ nav jauztraucās par tā nozaudešānu.

Noderēs aktīvai atpūtai, ikdienai vai fitnesam.

Termoglāze ASOBU Superb Sippy 600ml

Termoglāze ASOBU Superb Sippy gaiši zila 600ml
24.99 €

Termoglāze ar mīkstu silikona salmiņu, kurš locās uz visām pusēm un ar to ir patīkami padzerties.

Tās maigais, matētais apvalks radīs patīkamu sajūtu, kad turēsiet termoglāzi rokās.

Termoglāze iederēsies gan mājās, gan birojā, jo dzēriena temperatūru nemainīgu saglabās visas dienas garumā.

Ūdens pudele ASOBU Barkley 1.5L

Ūdens pudele ASOBU Barkley sinepju 1L
25.45 €

Ļoti ietilpīga ūdens pudele ar rokturi, kas noderēs kā saimniekam, tā četrkājainajam mīlulim.

Pudele ir ērta ikdienas lietošanā. Tā ir viegla un tai apakšā ir silikona bļodiņa. Tā stingri turās klāt pudelei un ir noņemama, lai mīlulis varētu padzerties kad nepieciešams.

Dzeršanas vāciņš ir piestiprināts pie pudeles, tāpēc nekad nepazudīs.

Termopudele ASOBU Urban 460ml

Termopudele ASOBU Urban gaiši zaļa 460ml
27.50 €

Minimālistiska dizaina termopudele, kas piesaistīs uzmanību, tādējādi pudeles lietotājam atgādinot padzerties.

Pudele, kas patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo tai ir vienkāršs dizains un to ir viegli atksrūvēt.

Termopudele dzērienu saglabā karstu 12, bet aukstu 24 stundas.

Elegantas termokrūzes

ASOBU termokrūzes un termoglāzes piemērotas gan atpūtai dabā, gan ikdienas dzīvei pilsētā. Šādā gadījumā krūzes lietotājam vienmēr līdzi ir dzeramais ūdens vai kāds siltāks dzēriens. ASOBU termokrūze izveidota ar īpašu atvēršanas mehānismu, proti, jānopsiež poga, lai vāciņā atvērtos atvere un tādējādi varētu padzerties, lai krūzi hermētiski noslēgtu, atliek nospiest to pašu pogu. Šāds risinājums noderēs cilvekiem, kas daudz laika pavada pie auto stūres. Krūzi varēs ērti atvērt un aizvērt ar vienu roku, kā arī tā ir pietiekami šaura, lai ietilptu mašīnas krūzes turētājam paredzētajā vietā.

Gaumīgas termopudeles

Sakara ar to, ka ASOBU koncentrējas uz ūdens pudeļu ražošanu, tad tie ir padomājuši arī par termopudeļu nišu. Lai klienti var paņemt līdzi siltu vai aukstu dzērienu, neatkarīgi no gada laika. Termopudeles dzēriena temperatūru saglabās visas dienas garumā. Kā arī ASOBU termopudele ir ar bloķēšanas slēdzi, lai to droši var ielikt somā un doties ikdienas gaitās pilsētā vai pārgājienā pie dabas, nesatraucoties par nejaušu dzēriena noplūdi.

Ietilpīgas termoglāzes

Termoglāzes aprīkotas ar silikona salmiņu, lai no tām varētu ērtāk padzerties. ASOBU termoglāze Superb Sippy būs praktiska gan tās lielā izmēra, gan ilgstošās termonoturības dēļ. Arī šai termoglāzei iekšpusē ir īpaši izveidots vara pārklājums un kā jau visiem produktiem, ražotājs tai piedāvā mūža garantiju. Tā ir veidota no patīkama materiāla, kas termoglāzes turēšānu padarīs ļoti patīkamu un tā neslīdēs ārā no rokām.

Kafijas krūzes

Zīmols saviem klientiem piedāvā kafijas krūzes ar keramisku pārklājumu, kas radīs sajūtu, ka tiek dzerts no savas mīļākās mājas krūzītes. Šīm krūzēm ir arī vāciņš, kas krūzi padara hermētiski noturīgu, jo nepieļaus dzēriena noplūdes.

Ar citiem produktiem iesakām iepazīties UDENSPUDELE.LV veikalā.