24 bottles – vieglas pudeles ikdienai

24bottles pudeles

Gaumīgs itāļu dizains un funkcionāls risinājums ir tas, kas raksturo stilīgās un vieglās pudeles no 24bottles. Zīmolam ir svarīga dabas saglabāšana un savu klientu iesaistīšana tajā, tāpēc ar katru iegādāto ūdens pudeli tiek iestādīts viens koks.

Šajā rakstā lasi vairāk par 24 bottles zīmola attīstību un darbību, kā arī iemesliem, kāpēc tik daudzi klienti izvēlas tieši šī zīmola pudeles. Ar mūsu piedāvāto 24 bottles ūdens pudeļu klāstu vari iepazīties Ūdens Pudele internetveikala sadaļā 24 bottles.

24 bottles zīmola stāsts

Katram zīmolam ir savs veiksmes stāsts un galvenās vērtības, kas ir nozīmīgas zīmola atbalstītājiem. Lai labāk iepazītos ar 24 bottles stāstu, esam apkopojuši interesantāko un svarīgāko informāciju par zīmolu.

Zīmola mērķis 

Zīmola 24 bottles ideja radās no vēlmes atrast visērtāko un funkcionālāko veidu, kā regulāri uzņemt ūdeni veselīgā, elegantā un ekoloģiskā veidā. Šis ir itāļu zīmols, kas radies 2013. gadā ar ieceri palīdzēt citiem samazināt plastmasas pudeļu lietojumu dabā un cilvēku ikdienā. Kopš 2013. gada produkti tiek ražoti Ķīnā, Itālijā un vairākās citās Eiropas valstīs.

Zīmola mērķis ir veidot ērtas un funkcionālas pudeles, kas padarīs pasauli par mazāk piesārņotu vietu. 24 bottles zīmola pārstāvji tic, ka labs dizains spēj mainīt cilvēku attieksmi pret dabai draudzīgām tēmām. Tātad – ja ikdienas nepieciešamības preces ir skaistas un stilīgas, tās lietot gribās daudz vairāk un biežāk. Dizains ir ļoti nozīmīgs rādītājs, kas daudziem palīdz veikt pareizo izvēli.

Stils apvienots ar funkcionalitāti 

Zīmola galvenais fokuss tiek likts uz formas un funkcijas apvienošanu t.i. parūpēties par to, ka izvēlētais ūdens pudeles formas dizains ir gan skaists, gan arī ērti turams rokā un pārnēsājams. Rezultātā zīmols veido ūdens pudeles, ar tām saistītus aksesuārus un viedos risinājumus ilgtspējīgākai ikdienai apvienojumā ar katra cilvēka individuālo stilu un gaumi. 

Kāpēc klienti izvēlas 24 bottles zīmola pudeles

24 bottles pudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies 24 bottles, nevis kādam citam zīmolam.

Gaumīgs un unikāls dizains

Zīmola 24 Bottles radītāji uzskata, ka labs un estētisks produkts var veicināt cilvēkus pievērsties veselīgākam dzīvesveidam un veikt dabai draudzīgākas izvēles. Galu galā cilvēkiem patīk skaistas lietas un ja zīmolam nebūtu izgatavoti desmitiem dažādu unikālu, stilīgu un krāsainu dizainu, veiksmes stāsts noteikti nebūtu tik veiksmīgs. 24 bottles ūdens pudeles rotā skaisti un koši dizaini dažādās krāsās, motīvos un rakstos.

Kvalitatīvas un vieglas pudeles

Zīmols izvēlas augstākās kvalitātes nerūsējošo tēraudu, kas ir bez pievienota BPA, kā arī to materiāls piemērots skābu un gāzētu dzērienu izmantošanai. 24bottles ūdens pudeles ir veidotas no labākās kvalitātes nerūsējošā tērauda, tāpēc par pudeļu kvalitāti un ilgtermiņa izturību šaubu nav. 

Taču tas, kas galvenokārt pievērš šīm pudelēm klientu uzmanību, ir to vieglums. 24bottles pudeles ir ievērojami vieglākas par citu zīmolu nerūsējošā tērauda pudelēm. Tā ir šo stilīgo ūdens pudeļu galvenā priekšrocība. Un ar gaumīgu dizainu, neapšaubāmu kvalitāti un vieglumu – šķiet, ka visas prasības tiek īstenotas.

Iedvesma no -0,08

Izvēloties 24 Bottles ilgtspējīgo ūdens pudeļu zīmolu, katram ir kontrolēt savu negatīvo ietekmi uz dabu un apkārtējo vidi, samazinot plastmasas patēriņu ikdienā. Zīmola īpašā vērtība ir tā, ka katra ūdens pudele radīta, nepatērējot CO2. Uz pudelēm ir uzraksts -0,08, kam ir arī īpašs stāsts. 

Zīmola mērķis ir izglītot savus atbalstītājus par to, cik liela nozīme ir pārlieku liela CO2 izdalīšanai gaisā. Piemēram, -0,08 kg ar CO2 ir līdzvērtīgs daudzums, kas tiek ietaupīts katru reizi, kad tu uzpildi savu 24 Bottles ūdens pudeli. Šis cipars ir arī līdzvērtīgs tam, cik daudz CO2 tiek iztērēts vienas plastmasas ūdens pudeles ražošanai. Uzpildot savu ilgtspējīgo ūdens pudeli, tu ar katru reizi ietaupi vienas 0.5 l plastmasas pudeles ražošanu. 

Par veidiem, kā 24 bottles ikdienā praktizē sociālo atbildību, vari izlasīt rakstā 24bottles – socially responsible.

Lai sniegtu pasaulei un Zemei lielāku atdevi, šis zīmols stāda kokus visā pasaulē Skābekļa mežā. Līdz šim zīmols ir iestādījis 8654 kokus, kas ir uzņēmuši jau 2.025.865kg CO2. 

Plašs piedāvājuma klāsts

Piedāvājumu klāsts ir plašs ar skaistām un košām 24Bottles termopudelēm, ar sietiņu aprīkotām un ceļojumu krūzēm.

Clima vieglās termopudeles

ūdens pudeles

Nodrošinātas ar dubultajām sieniņām un izolāciju, Clima ūdens pudeles ir radītas ar termonoturību. Tās saglabā dzērienu aukstu 24 stundas un karstu 12 stundas. Zīmols radījis šīs pudeles ar īpašu kompaktu un ērtu dizainu, ko bez problēmām ikdienā pārnēsāt līdzi. Dubultā termoizolācija nodrošina to, ka pudeles ārpuse nemainīgi paliks istabas temperatūrā un neizraisīs kondensēšanos. 

Tās pieejamas dažādos dizainos un krāsās. No klasiskajām baltajām, melnajām un pelēkajām, līdz pat koši dzeltenām, rozā un zilām. No matētām, līdz spīdīgām, līdz puķainām, līdz koka apdrukai un vēl, un vēl.

Līdzi pārnēsājamās kafijas krūzes

24 bottles ūdens pudeles

24 bottles līdzņemšanas kafijas krūzes ir drošas pret noplūdēm ar ērtu klik funkcijas vāciņu. Šīs ceļojumu krūzes ļauj sasildīties ziemā, malkojot kafiju, lati vai karsto šokolādi, noturot dzērienu siltu 6 stundas. Savukārt vasarā dzerot svaigo smūtiju, limonādi, kokteili, ledus tēju vai saldējuma kokteili, nav jāsatraucas par temperatūras maiņu līdz pat 24 stundu garumā.

Tās pieejamas dažādos dizainos, ko iespējams piemeklēt savai termopudelei, veidojot skaisti saderīgu komplektu.

Clima pudeles ar sietiņu tējai, kafijai un augļiem

24 bottles infusion

Zīmols radījis arī pudeles, kas speciāli paredzētas tējas un kafijas dzeršanai, ar pudelei pievienotu metāla sietiņu. Tas paredzēts ne vien tējai un kafijai, bet tik pat labi noderēs arī citronūdens gatavošanai vai augļu pievienošanai ūdenim. Sietiņš ir pietiekami liels, lai ļautu zaļās tējas lapām pilnībā atvērties, optimizējot garšu. 

Tas ir lielisks risinājums, kas ir ērts un dabai draudzīgs. Vienreiz lietojamie tējas maisiņi var tikt aizmirsti – daba par to būs pateicīga.

Urbānās un vieglās ūdens pudeles

dzeltenas ūdens pudeles 24 bottles

Atšķirībā no Clima termopudelēm, šīm urbānajām 24Bottles pudelēm ir tikai viena nerūsējošā tērauda kārtiņa. Pudele zaudē daļu no termonoturības, taču rezultātā tiek padarīta par vieglāko ūdens pudeli, kādu spēsi atrast. Tās pieejamas izmēros 250ml, 500ml un 1000ml.

Arī mūsu veikalā atradīsi dažas 24 bottles termopudeles, kuras drīzumā būs pieejamas vēl kuplākā skaitā – 24bottles pudeles.