Aladdin – kvalitāte un inovācijas

Viens no populārākajiem vairākkārt lietojamo pudeļu zīmoliem Latvijā ir Aladdin ūdens pudeles. Tās var atrast gan fiziskos veikalos, gan vairākos interneta veikalos, tajā skaitā arī ŪdensPudele.lv

Aladdin ūdens pudeļu zīmols  ir ar gadsimtu garu vēsturi un sevi pierādījis ar savu kvalitāti un inovācijām. Esam lepni savā ūdens pudeļu piedāvājumā iekļaut labākos no Aladdin produktiem.

Tā kā mums rūp, lai mēs klientiem piedāvājam labākos ūdens pudeļu produktus, mēs gribam zināt, ko pārdodam. Tāpēc arī pastāstīsim tev, kas ir Aladdin pudeles un kāds ir to stāsts.

Aladdin pudeļu stāsts

Zīmola pirmsākumi – no lampām līdz pudelēm

Aladdin stāsta sākums meklējams Čikāgā. Viktors Samuels Džonsons, izbijis grāmatvedis un pārdevējs, 1907. gadā dibināja savu uzņēmumu, kas nodarbojās ar petroleju lampu tirdzniecību. Ideja par šādu biznesu viņam radās, redzot, ka vācu lampas kvalitātē pārspēja tās, ko ražoja amerikāņi.

1908. gadā viņš radīja Aladdin Industries, savu preču klāstu paplašinot ar pārtikas uzglabāšanas konteineriem. Pēc sešiem gadiem Aladdin Industries uzsāka vakuuma pudeļu ražošanu.

Cits uzņēmums, tas pats zīmols – Aladdin mūsdienās

2002. gadā Aladdin piedzīvoja īpašnieku maiņu, jo zīmolu nopirka uzņēmums Pacific Market International, kopš tā laika uzņēmuma produkti tiek ražoti Ķīnā.

Savā pastāvēšanas laikā Pacific Market International ir kļuvis par vienu no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē, kas nodarbojas ar pārtikas konteineru un ūdens pudeļu ražošanu. Šādu pozīciju viņi ir spējuši ieņemt, pateicoties augstajai kvalitātei, ko piedāvā saviem klientiem.

Pacific Market International sadarbojas ar pasaulslaveno kafejnīcu ķēdi Starbucks un citiem. Pacific Market International biroji ir visā pasaulē – ASV, Ķīnā, Dienvidamerikā un Eiropā. Kopumā uzņēmumā strādā aptuveni 1100 darbinieku, kurus vieno kopēja vīzija.

Klientu visbiežākā izvēle ir plastmasas pudeles, tomēr Aladdin piedāvājumu klāstā ir vēl daudz kas cits.

Kāpēc klienti izvēlas Aladdin pudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies Aladdin, nevis kādam citam zīmolam.

Ērta lietošana

Aladdin pudeles ir ērtas dažādās izpausmēs – uzticami vāciņi, kas ļauj pudeles pārnēsāt somās un neuztraukties par dzēriena noplūdi, siksniņas vieglākai pārnēsāšanai, bērnu pudelēm – salmiņi patīkamākai un saistošākai lietošanai.

Kvalitatīvi un nekaitīgi materiāli

Pudeles ražotas no plastmasas, kas nesatur BPA jeb bisfenolu A. Vairums pudeļu ražotas no tritāna – augstas kvalitātes plastmasas, kas neizdala toksīnus.

Aladdin klāstā ir arī nerūsējošā tērauda pudeles. Viens no galvenajiem nerūsējošā tērauda plusiem ir tāds, ka tas ir ļoti noturīgs pret koroziju. Tāpat kā tritāns, tas nesatur cilvēkam kaitīgas vielas.

Mūsdienīgs un pārdomāts dizains

Ūdens pudelēm ir daudzveidīgi modeļi, kas ļauj cilvēkiem ar dažādām gaumēm un vēlmēm atrast sev saistošāko un vēlamāko pudeles dizainu. Dažādas krāsas, izmēri un tilpumi.

Aktīviem cilvēkiem piemērotas būs Aladdin sporta pudeles ar Klik atvēršanas mehānismu, savukārt mākslinieciskākas dabas cilvēki novērtēs krāsainas pudeles ar dažādām ziedu un augu apdrukām.

Aladdin klāstā ir pudeles dažādām dzīves situācijām – gan atpūtai mājās, gan aktīvai ikdienas dzīvei un pastaigām pie dabas. Lai arī kur tu būtu un ko tu darītu – Aladdin par to ir padomājis.

Uz sabiedrību vērstas vērtības

Neskaitot visu iepriekšminēto, pastāv vēl viena motivācija Aladdin ūdens pudeles. Tas ir pats uzņēmums un tā vērtības, kas atrod līdzīgi domājošos un uzrunā klientus dažādos platuma grādos. Pacific Market International ir skaidri nosprauduši savas vērtības, uz kurām balstoties viņi veido savu produkciju un saikni ar sabiedrību.

Vērtības oriģinālvalodā reizēm pasaka daudz vairāk. Zemāk tulkojums pēc būtības.

Inovācija – Pacific Market International ražo tikai kvalitatīvus produktus, kas ir pārbaudīti un droši, izskatās labi un kurus ir patīkami lietot. Viņu ražotos produktus ir iespējams pārstrādāt.

Sociālā atbildība un vides pārvaldība – rīcības kodekss, kura galvenās prioritātes ir materiāli, darbinieki un vide ražotnēs, kā arī atbildīga dabas resursu izmantošana.

Iekšējā kultūra – Aladdin komanda ir daudzveidīga un starptautiska, un viņi tic šim zīmolam. Komandas kopējais mērķis – rūpēties par mūsu planētu un radīt sabiedrību, kas novērtē ilgtspējīgas lietas.

Došana atpakaļ sabiedrībai – 1% no peļņas un darbinieku laika tiek ziedots vietējām kopienām. Pacific Market International atbalsta dažādas organizācijas, kas ir saistītas ar bērniem, izglītību un vidi. Uzņēmums šīm organizācijām ziedo naudu un savus produktus, kā arī iesaistās brīvprātīgajā darbā.

Plašs piedāvājuma klāsts

Aladdin piedāvājums ir daudzveidīgs – dažādām gaumēm un situācijām. Aladdin pudele būs lieliska dāvana.

Ikdienas pudeles

Dažādu tilpumu, izmēru un krāsu plastmasas vai metāla Aladdin ikdienas pudeles. Tās ir vieglas, izturīgas un nekaitīgas organismam. Ikdienas pudeļu tilpumi svārstās no 350 ml līdz pat 700 ml, lai klients var izvēlēties sev piemērotāko.

Pudelēm ir vāciņi, kas ir droši pret noplūdi, tāpēc pudeles var ērti pārnēsāt līdzi somā un ņemt līdzi uz skolu, darbu vai dodoties garās pastaigās. Plaša dizainu variācija – gan raibas Aladdin pudeles, gan neitrālas Aladdin pudeles.

Ūdens pudeles sportam

Sportojot, cilvēka ķermenis zaudē ūdeni, tāpēc ir būtiski treniņu laikā parūpēties par pietiekamu šķidruma uzņemšanu. Ir izveidotas arī speciālas Aladdin pudeles sportam, kuru galvenā funkcija ir sniegt efektīvu atbalstu fizisko aktivitāšu laikā. Vairāk par šo tēmu variet lasīt mūsu bloga rakstā – ūdens pudele sportam.

Tās ir ietilpīgas un ļoti izturīgas ūdens pudeles, kuras veidotas tā, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk padzerties. Vienkārša atvēršana, ko sniedz Klik mehānisma korķis – pudeli iespējams atvērt tikai nospiežot pogu.

Tiem, kuri vēlas sekot līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam Zīmols ir radījis Aladdin pudeli ar tilpuma rādījumiem.

Pudeles bērniem

Aladdin ir padomājuši arī par vismazākajiem klientiem – bērniem. Ražotāji ir izveidojuši patīkamas, piesaistošas un – būtiski – drošas bērnu pudeles.

Piedāvājuma klāstā ir arī pudeles ar lauvas, zaķa un pūces sejām un austiņām. Pudeļu vāciņi noslēdzas hermētiski, tāpēc tās ir droši likt skolas somā un neuztraukties par dzēriena noplūdi.

Vidēja tilpuma pudeles, kas neaizņem daudz vietas, tāpēc ir piemērotas gan ņemšanai līdzi ikdienas gaitās, gan izmantošanai mājās. Sava personīgā ūdens pudele bērnam var kalpot kā motivācija ikdienā vairāk dzert ūdeni.

Termokrūzes un termopudeles

Jau 20. gadsimta sākumā zīmols Aladdin Industries sāka ražot vakuuma pudeles. Arī mūsdienās klientiem tiek piedāvātās termopudeles un termokrūzes, kas ražotas no nerūsējoša tērauda. Šīm pudelēm ir dubultās sienas un vakuuma izolācija, kas nodrošina labu temperatūras noturību.

Siltajā sezonā Aladdin termokrūzēs un termopudelēs var uzpildīt atspirdzinošus dzērienus, kas saglabās vēsumu vairāku stundu garumā, savukārt aukstajā laikā ikdienas gaitās doties ar patīkamu, sildošu dzērienu savā Aladdin Leak-Lock termokrūzē vai pudelē.

Šīs pudeles ir piemērotas dažādām situācijām un laika apstākļiem – gan strādājot birojā, gan ejot pārgājienā vai pārvietojoties ar auto. Temperatūras noturība starp dažādiem pudeļu modeļiem atšķiras.

Tuvāk iepazīties ar Aladdin pudeļu klāstu un iegādāties sev piemērotāko ūdens pudeli, termokrūzi vai termopudeli iespējams UdensPudele.lv veikalā.