B.BOX – inovatīvas ūdens pudeles bērniem

B.BOX ūdens pudeles bērniem

Zīmols tika dibināts salīdzinoši nesen – 2007 gadā, Austrālijā. Dibinātājas mērķis bija izveidot inovatīvus  un kvalitatīvus produktus bērniem un viņu vecākiem. Šī zīmola slavenākie produkti ir ūdens pudele sippy cup ar svar salmiņu, kas ļauj bērniem padzerties no jebkura leņķa. B.BOX ir saņēmis vairākus apbalvojumus par savu dizainu un produktu funkcionalitāti.

Šajā rakstā lasiet par iemesliem, kāpēc zīmola produkti ir tik iecienīti un kādas B.BOX ūdens pudeles jau ir pieejamas UDENSPUDELE.LV.

Zīmola misija un mērķis

b.box zimola misija un merki

B.BOX zīmola misija ir pārdefinēt ikdienas nepieciešamības bērniem un vecākiem. Viņu mērķis ir atbalstīt mazos cilvēkus mācīties un stiprināt viņu neatkarību un pašapziņu, vienlaikus padarot vecāku ikdienu vieglāku. Viņu redzējums ir kļūt par pasaules līderi bērnu piederumu tirgū, piedāvājot inovatīvus un kvalitatīvus produktus, kas atbilst vecāku un bērnu vajadzībām

Kāpēc izvēlēties B.BOX?

Sippy cup bbox

Inovatīvs dizains

B.BOX produkti ir izstrādāti ar radošiem risinājumiem ikdienas problēmām, piemēram, smaguma salmiņš, kas ļauj bērnam dzert no jebkura leņķa, vai silikona blīvslēgs, kas novērš noplūdes.

Augsta kvalitāte

B.BOX produkti ir izgatavoti no drošiem un izturīgiem materiāliem, piemēram, PPSU plastmasas vai nerūsējošā tērauda. Tie ir viegli tīrāmi un piemēroti mazgāšanai trauku mazgājamajā mašīnā.B.BOX ūdens pudeles ir bez BPA, ftalātiem un PVC

Krāsaini un jautri

B.BOX produkti ir pieejami dažādās krāsās un dizainos, kas piesaista bērnu uzmanību un veicina viņu neatkarību un pašapziņu. Tie ir arī lieliski dāvanu varianti jaunajiem vecākiem vai bērniem.

Bērns dzer viegli un bez noplūdēm

B.BOX mazāko bērnu ūdens pudeles ir aprīkotas ar inovatīvu smaguma salmiņu, kas paliek šķidrumā neatkarīgi no tā, kādā leņķī pudele tiek turēta. Arī pudeles ir izgatavotas ar unikālu divvirzienu vārstu, kas nodrošina vieglu dzeršanu un neļauj šķidrumam izplūst, pat ar siltu ūdeni.

Ja vēlies uzzināt vairāk par B.BOX produktiem bērniem, apmeklē UDENSPUDELE.LV B.BOX ūdens pudeles.

Radīts, lai nepārtraukti palīdzētu

B.BOX komanda joprojām ir sajūsmā, kad redz, ka bērni visā pasaulē izmanto, mācās un aug ar šī zīmola produkciju. Zīmols ļoti novērtē, ka ir  atzīti par inovācijām, kvalitatīviem produktiem, saņemot produktu,un dizaina balvas gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, ir absolūts pagodinājums un apliecinājums B.BOX komandai.

Plašs piedāvājuma klāsts

B.BOX tritāna ūdens pudele

Zīmols ir radīts, lai palīdzētu vecākiem un bērniem Šis ietekmīgais Austrālijas uzņēmums ražo produkciju bērniem no dzimšanas, gan pat skolas vecumam. Mēs esam ūdens pudeļu veikals, tādēļ pie mums ir pieejamas dažādu veidu ūdens pudeles no šī uzņēmuma. B.BOX piedāvā pat produktus bērniņa mazgāšanai un zobu augšanai

UDENSPUDELE.LV saviem klientiem piedāvā B.BOX bērnu tritāna ūdens pudeles un termopudeles ar salmiņu. Tās ir speciāli radītas mazo bērnu rokām, lai viņi varētu viegli un patstāvīgi dzert ūdeni mājās, skolā vai rotaļu laukumā.

B.BOX ūdens pudele bērnam Sippy cup 240ml

Ūdens pudele bērnam B.BOX Sippy cup Bubblegum 240ml
15.00 €

Ekoloģiska krāsa, neiesūc un neizdala smakas. Ūdens pudelei ir īpašs salmiņš, kas neļauj ūdenim izlīt.

Inovatīvi radīta mazo bērnu rociņām, ļaujot parūtpēties par savām slāpēm patstāvīgi.

Piemērota bērniem no 6 mēnešu vecuma

B.BOX ūdens pudele bērnam Lemon sherbet 450ml

Ūdens pudele bērnam B.BOX Lemon sherbet 450ml
19.85 €

Ūdens pudele, kas bērniem ļoti patiks un motivēs ikdienā vairāk patērēt ūdeni.

Trīsstūra froma izstrādāta bērnu rociņām, padarot to vieglāk satveramu. Tai ir silikona rokturītis, kas padara pudeles pārnēsāšanu īpaši vieglu.

Piemērota bērniem no 9 mēnešu vecuma.

B.BOX ūdens pudele bērnam Ocean breezer 500ml

Termopudele bērnam B.BOX Ocean breeze 500ml
28.35 €

Vidēja tilpuma termopudele, kas noderēs bērnam skolā, bērnudārzā, parciņā. Piemērota mugursomas ārējam nodalījumam.

Sglabās dzērienu vēsu līdz 15h, bet siltu līdz 8h.

Piemērota bērniem no 1 gada vecuma

B.BOX termopudele bērnam Indigo Rose 350ml

Termopudele bērnam B.BOX Indigo Rose 350ml
25.75 €

Ūdens pudele ar unikālu dizainu. Tās jaukās krāsas bērniem ļoti patiks un motivēs ikdienā vairāk patērēt ūdeni.

Termopudele saglabās dzērienu siltu 6h, bet aukstu līdz pat 8h.

Piemērota bērniem no 1 gada vecuma.

Ja šī zīmola produkcija tevi neauzrunā, acinām apskatīt citas bērnu ūdens pudeles un to plašo klāstu mūsu interneta veikalā. Ja vēlies uzzināt par kādu citu augstas kavalitātes zīmolu, tad aicinām izlasīt rakstu Liewood – ūdens pudeles bērniem.