Bērniem piemērotas termopudeles svaigam ūdenim

termopudeles bērniem

Ir būtiski jau bērnībā izprast ūdens vērtību un to, cik svarīgi ir dienas laikā regulāri padzerties. Viens no veidiem, kā bērnam to iemācīt, ir sarūpēt viņam pašam savu ūdens pudelīti. Laba izvēle ir kāda izturīga un skaista termopudele, kas bērna dzēriena temperatūru varēs saglabāt patīkami vēsu.

Mūsu veikala sadaļā Pudeles bērniem vari apskatīt visas pieejamās pudelītes, kas piemērotas dažādu vecumu bērniem. Šajā rakstā izcelsim tieši labākās termopudeles bērniem. Papildus pievienojām arī sarakstiņu ar termopudelēm, kas piemērotas visai ģimenei, kas vienlaikus būs ērtas maziem bērniem.

Raksta sadaļas:

  • Īpaši bērniem paredzētas termopudeles
  • Vidēja izmēra termopudeles, kas piemērotas bērniem
  • Lielas termopudeles visai ģimenei

Tepat turpinājumā īsi par termopudeļu galvenajām priekšrocībām un atrodi savam bērnam piemērotāko termopudeli.

Termopudeles svarīgākās īpašības

Termopudelēm var tikt sniegta priekšroka vairāku iemeslu dēļ. Galvenie no tiem ir spēja saglabāt dzēriena temperatūru, kā arī triecienizturība.

Ūdens ilgstoši saglabājas svaigs un vēss

No parastām ūdens pudelēm termopudeles izceļas ar savu temperatūras noturēšanas spēju. Tajās īpaši izstrādātā vakuuma izolācija parūpējas par to, ka dzēriens ilgstoši saglabā savu temperatūru – gan karstu, gan aukstu.

Tā kā bērniem karstu dzērienu lietošana nav piemērota drošības apsvērumu dēļ, šajā rakstā vairāk uzsvaru liekam uz termopudeles spēju saglabāt ūdeni vēsu. Karstās vasaras dienās un garos izbraucienos šī termopudeļu funkcija ir īpaši noderīga. Ūdens pudelē nesasils ne karstajās pludmales smiltīs, ne atstājot to svelmīgā auto salonā.

Bet visas termopudeles arī saglabā dzērienu siltu, kas ir svarīgi gada vēsākajos mēnešos. Tās ir īpaši noderīgas, ja bērniem ir nodarbības ārā vai dodaties ziemas pārgājienā.

Tās ir izturīgas pret triecieniem

Vēl viens svarīgs termopudeļu pluss ir to triecienizturība. Termopudeles tiek ražotas no kvalitatīviem un izturīgiem materiāliem. Meklējot ūdens pudeli bērnam, ir īpaši svarīgi atrast tādu, kas pēc pirmās nejaušās nomešanas zemē nesaplīsīs.

Vairums termopudeļu tiek ražotas no nerūsējošā tērauda, kas ir viens no izturīgākajiem materiāliem pasaulē. Arī zemāk esam apkopojuši labākās un piemērotākās termopudeles no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda.

Bērnu termopudeles

Šīs ir mazas termopudeles, ar bērniem piemērotu padzeršanās risinājumu un uzrunājošiem dizainiem.

MEPAL termopudele ar Ķepu Patruļas varoņiem

Termopudele bērnam Mepal Paw Patrol 350ml
26.65 €

Šī ir izturīga 350ml bērnu termopudele ar “Ķepu Patruļas” varoņiem (Paw Patrol), kas patiks maziem bērniem. Tā dzērienu spēj saglabāt aukstu līdz pat 12 stundām.

Šai pudelei ir ērts padzeršanās risinājums ar atlokāmu padzeršanās snīpi un cieto salmiņu. Pudele noslēdzas noliecot snīpi. Visu pudeli iespējams ērti izjaukt, lai kārtīgi iztīrītu.

Pudele ir droša pret izlīšanu un aizvērtā veidā to var nēsāt līdzi somā. Ērtākai pārnēsāšanai ir pievienots arī rokturītis.

MEPAL termopudele ar safari dzīvnieciņiem

Termopudele bērnam Mepal Animal Friends 350ml
26.65 €

Līdzīga MEPAL 350ml termopudele ar jauku un sirsnīgu dizainu. Uz pudeles visapkārt ir dažādi safari dzīvnieciņi.

Pudeles snīpis un salmiņš ir no cieta materiāla. Daudzi izvēlas šādu materiālu, jo mīkstos salmiņus bērniem patīk grauzt ar zobiem un tie visai ātri sabojājas. Šādos gadījumos šī MEPAL pudele kalpos ilgāk.

Šai pudelei ir vēl viens dizaina variants ar dinozauriem, kas varētu patikt puišiem vecimā no 4 līdz 7 gadiem.

Droša un izturīga Klean Kanteen termopudele

Termopudele bērniem Klean Kanteen Safari 355ml
32.75 €

Šo Klean Kanteen 355ml termopudeli raksturo vasarīgs dizains apvienojumā ar augstas kvalitātes izturību.

Termopudelei ir lieliska termperatūras noturība, jo dzēriens spēj saglabāties auksts līdz pat 40 stundām. Tai ir ērts padzeršanās risinājums, kas ierasts sporta un velo pudelēm.

Pudeles korpusam ir matēts pārklājums, tāpēc to ir patīkami turēt rokās. Šis ir Klean Coat™ pārklājums, kas ir četras reizes noturīgāks pret bojājumiem.

 

Klean Kanteen termopudele ar vienradžiem

Termopudele bērniem Klean Kanteen Unicorns 355ml
32.75 €

Vēl viena Klean Katnteen 355ml termopudele, kas būs piemērota kādai mazai meitenei.

Vienkārša, kvalitatīva un uzticama termopudele ar ļoti labu termoizturību.

Termopudele Klean Kanteen TKWide Electric Camo 355ml
35.86 €

Termokrūzes tipa 355ml termopudele, kas aprīkota ar vāciņu ar salmiņu.

Perfekta termopudele, ko ņemt līdzi dodoties piedzīvojumos, jo tā dzērienu saglabā siltu līdz 8 stundām, bet vēsu līdz pat 47 stundām.

Šī termopudele bērniem ļoti patiks un motivēs ikdienā vairāk dzert ūdeni.

Krāšņa ASOBU termopudele ikdienai

Termopudele ASOBU Urban gaiši zaļa 460ml
27.50 €

Šī 460ml termopudele patiks bērniem, jo tā ir košā krāsā, viegli skrūvējama un tā ir ērta izmēra, lai varētu pārnēsāt somā.

Termopudeles košās krāsas piesaistīs bērna uzmanību, tādējādi aicinot viņu regulāri padzerties. Pieejama arī melnā un rozā krāsā.

Termopudele dzērienus saglabās karstus 12 stundas, bet aukstus 24 stundas.

Mīļa un vienkārša termopudele no Aladdin

Termopudele bērnam Aladdin Zoo Lauva 430ml
22.55 €

Šī ir Aladdin zīmola 430ml ūdens pudele ar piemīlīgu lauvas seju un austiņām, kas vienlaikus ir rokturītis ērtai pudeles pārnēsāšanai.

Šī termopudele ir no kvalitatīva tērauda ar dubultajām sienām, kas nodrošina dzēriena termo noturību. Pudelē iepildītais ūdens saglabāsies patīkami vēss 7 stundas.

Pudeles atvēršana notiek vienkārši atskrūvējot vāciņu.

Šajā sērijā ir arī pudeles ar rozā zaķīša un zilzaļas pūcītes dizainiem.

Vidēja izmēra termopudeles, kas piemērotas bērniem

Esam apkopojuši vairākas termopudeles, kas nav īsti bērnu pudeles, bet tās ir aprīkotas ar padzeršanās risinājumu, kas piemērots bērniem.

Šīs termopudeles būs piemērotas jaunajiem vecākiem, lai vienmēr līdzi būtu vēss ūdens ar ko padalīties ar savām jaunajām atvasēm. Tik pat labi tās būs piemērotas lielākiem bērniem, kas jau iet skolā, un novērtē ērtu padzeršanos.

Būtībā atlasītas ir vidēja izmēra termopudeles, kas aprīkotas ar ērtu padzeršanās risinājumu un rokturīti. Tādas, ko būs ērti ikdienā nēsāt līdzi un patīkami padzerties.

Stanley termopudele ar salmiņu

Termopudele Stanley The IceFlow oranža 650ml
33.88 €

Izturīga Stanley IceFlow 650ml termopudele, kas ražota no augstākās kvalitātes nerūsējoša tērauda, ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu. Uztur dzērienu aukstu līdz 12 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 48 stundām.

Šī termopudele patiks tiem, kas iecienījuši padzeršanos ar salmiņu. Bērni parasti dod priešroku šādam padzeršanās risinājumam. To arī ir ērti un ātri attaisīt ar vienu roku, ja rora roka ir aizņemta.

Pudele aprīkota ar rokturīti vienkāršai pārnēsāšanai.

Visas Stanley termopudeles.

Ērta Aladdin termopudele aktīvai ikdienai

Termopudele Aladdin Sports Thermavac zaļa 600ml
28.79 € 24.86 €

Šī Aladdin ērtā 600ml termopudele ir piemērota tiem, kas visu laiku ir kustībā. Tā viegli atveras piespiežot pogu. Rokturītis ērtākai pārnēsāšanai. Pudeles dzeršanas atvere ir piemērotā izmērā, lai no tās varētu padzerties arī mazāki bērni.

Termopudeles dzēriena temperatūra saglabāsies auksta līdz pat 10 stundām, savukārt ar ledu līdz pat 35 stundām.

Vāciņš ir hermētisks, līdz ar to dzēriens neizlīs.

Camelbak termopudele ar dubulto vāciņu

Termopudele Camelbak Chute® Larkspur 600ml
35.88 €

Šī ir izturīgā un gaumīgā Camelbak Chute 600ml termopudele. Tā spēj saglabāt dzērienu aukstu līdz pat 24 stundām.

Šai pudelei ir dubultais vāciņš ar atsevišķu atveri, lai padzertos. Mazais vāciņš ir piestiprināts pie lielā, lai tas nekad nepazustu.

Pudele ir izturīga pret triecieniem, jo ražota no kvalitatīva tērauda materiāla, bet citas detaļas no izturīgas plastmasas. Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt.

Vienkārša un ērta GESSI termopudele

Termopudele GESSI metāliska 590ml
29.73 €

Šī ir iepriekšējās termopudeles vienkāršotākā versija. Arī šai 590ml termopudelei ir divkāršā atveres sistēma. Tā nodrošina vieglu pudeles uzpildīšanu un kopšanu, kā arī ātru un patīkamu lietošanu.

GESSI termopudele nodrošina lielisku dzēriena temperatūru, jo dzēriens saglabāsies atsvaidzinoši vēss veselas 48 stundas.

Pudele aprīkota ar ērtu rokturīti.

Vidēja izmēra termopudele ar stilīgu dizainu

Termopudele Kambukka Reno Neon Mint 500ml
30.14 €

Šī ir 500ml termopudele, kuru raksturo augsta kvalitāte un skaists dizains. Dzēriens šajā pudelē saglabājas vēss 20 stundas.

Vidēja izmēra mūsdienīga termopudele, kas lieliski piemērota ikdienas lietošanai. Tā ir droša pret ūdens noplūdi, viegla un izturīga – ikdienā to var nēsāt līdzi somā.

Pudelei ir ērts skrūvējams vāciņš – pagrieziet vāka augšējo daļu, lai padzertos un noņemiet apakšējo daļu, lai viegli iztīrītu pudeli.

Patīkama un ērta SIGG termopudele

Termopudele SIGG H&C One Dzeltena 500ml
31.78 €

Šī ir ļoti patīkama, ērti atverama termopudele, kas ir droša pret noplūdēm.

Šai SIGG termopudelei ir rokturītis ērtākai pārnēsāšanai, kā arī sietiņš, lai visi biezumi paliktu pudelē. Tas gadījumā, ja ūdenim patīk pievienot garšaugus, augļus un ogas. Pudelei ir arī mīksta pamatne, kas ļaus pudeli novietot uz virsmas bez skaņas.

Ūdens termopudelē saglabāsies patīkami vēss līdz pat 18 stundām.

Skaista un kvalitatīva Aladdin termopudele

Termopudele Aladdin Chilled Riverside Indigo 550ml
27.98 € 24.85 €

Šo Aladdin termopudeli raksturo pievilcīgs dizains un pārbaudīta kvalitāte.

Šī ir vidēja izmēra nerūsējoša tērauda termopudele ar dubultajām sienām. Pudelē ielietais dzēriens saglabāsies auksts līdz 9 stundām. Tās vāciņš ir skrūvējams un noslēdzas hermētiski, nodrošinot ciešu pudeles aizvēršanu.

Termopudele aprīkota ar silikona rokturīti ērtākai pārnēsāšanai.

Termopudeles ģimenei, lai ūdens pietiek visiem

Dodoties izbraucienos ar auto vai pārgājienos dabā, ir svarīgi, lai līdzi tiek paņemts ūdens pietiekošā apjomā. Karstās vasaras dienās vai ziemas aukstumā noderēs lielas termopudeles, kas sniegs patīkami vēsu vai tieši pretēji, patīkami siltu ūdens malku visai ģimenei.

Šādas pudeles būs īpaši aktuālas vasarā dodoties uz pludmali. Šādas pudeles var stāvēt karstā saulē vairākas stundas, bet ūdens tajās saglabāsies patīkami vēss.

Zemāk esam apkopojuši dažas kvalitatīvas termopudeles, kas ir vismaz 1L izmērā.

Izturīga Camelback termopudele

Termopudele Camelbak Chute® melna 1.2L
45.31 €

Šī ir Camelbak 1,2L termopudele, ir ietilpīga un izturīga. Dzēriens pudelē saglabājas auksts līdz pat 36 stundām.

Pudele ir lieliski piemērota aktīvai atpūtai, ko ģimene var baudīt kopā. Šī termopudele būs labs sabiedrotais atpūtai pie dabas.

Pudele ir izturīga pret triecieniem, jo ražota no kvalitatīva tērauda materiāla. Citas tās daļas ražotas no izturīgas plastmasas. Vāciņam ir rokturis ērtākai pudeles pārnēsāšanai.

Praktiska Esbit termopudele

Termopudele Esbit Sculptor metāliska 1000ml
33.31 €

Ši Esbit 1L termopudele ir praktiska, ietilpīga un izturīga. Tā ražota no nerūsējošā tērauda.

Pudeles dubulto sieniņu vakuuma uzbūve nodrošina izcilu siltumizolāciju, kas saglabā dzērienu aukstu vai karstu ilgu laiku.

Šai termopudelei ir arī pret izlīšanu drošs vāciņš ar praktisku cilpu ērtai transportēšanai un atvēršanai.

Kvalitatīva Cheeki tērauda termopudele

Termopudele ASOBU Mighty Flask balta 1.1L
34.99 €

Šī ir ērta un liela 1,1L izmēra pudele, kas gatavota no augstas klases nerūsējoša tērauda. Tā ir ietilpīga, izturīga un kvalitatīva.

ASOBU Mighty Flask termopudele spēs dzērienu saglabāt karstu līdz 12, bet patīkami vēsu līdz 24 stundām. Arī šai pudelei ir ērts dubultās atveres vāciņš, kas atvieglo pudeles lietošanu, un rokturītis ērtai pārnēsāšanai.

Tā būs lielisks sabiedrotais kopīgos ģimenes pārgājienos un vasarīgos braucienos uz jūru.

Ceram, ka tev ir izdevies atrast piemērotu termopudeli bērnam.

Atgādinām, ka arī vasarā visai aktuāli ir tremosi, jo arī tie spēj dzērienu ilgtoši saglabāt vēsu. Reizēm bērniem tie pat varētu būt daudz piemērotāki, jo tiem ir ierasts padzerties no krūzītes. Ikdienā tos nēsāt līdzi nebūs ērti, bet dodoties garākā izbracienā ar auto, paņemt līdzi termosu ar vēsu ūdeni, būtu visai laba doma.

Ja vēlies apskatīt vēl citas ūdens pudeles, ieskaties mūsu rakstā Ūdens pudele bērniem. Visas pudeles, kuras var padzerties ar salmiņu skatīt veikala sadaļā Ūdens pudele ar salmiņu.