Termokrūzes Contigo West Loop 470ml apskats

Contigo west loop tangerine 470ml termokrūze

Šajā apskatā mēs noskaidrosim, kāpēc Contigo West Loop termokrūze ir viena no populārākajām termokrūzēm pasaulē, un kādas ir tās pozitīvās īpašības. Tāpat ar dažādiem eksperimentiem mēs testējām, cik ilgi tā spēj saglabāt dzērienu siltu, un cik droša tā ir pret noplūdēm.

Mums patika šīs termokrūzes mūsdienīgais un ergonomiskais dizains, kuru īpaši izcēla spilgtais krāsu klāsts. Tā ir praktiska un racionāla izvēle, kas saglabās dzērienu siltu 10 stundas, un ir droša pret noplūdēm. Mums arī patika vairāki pārdomāti sīkumi, kas padarīja lietošanu ērtāku un patīkamāku. 

Contigo ir viens no vispazīstamākajiem termokrūžu zīmoliem pasaulē. Amazon pārdotāko termokrūžu topā viņi jau gadiem ilgi ir atrodami visaugstākajās pozīcijās. Iepazīsties ar visu Contigo termokrūžu un ūdens pudeļu klāstu Ūdens Pudele veikala sadaļā Contigo termorkūzes.

Satura rādītājs

Praktisks un moderns dizains

Contigo West Loop izceļas ar interesantu, pat nedaudz futūristisku dizainu. Krūzes forma ir viegli izliekta. Tā ergonomiski ieguļas plaukstā, un to ir ērti turēt rokā, staigājot pa pilsētas ielām. Tāpat šīs krūzes forma ļauj tai stabili ietilpt automašīnu dzērienu turētājos.

Šī Contigo termokrūze ir pieejama dažādās krāsās, piemēram, matēti melnā un koši sarkanā, bet mūsu apskatītais modelis ir Contigo West Loop Tangerine. Tas ir krāsots spilgti oranžā tonī ar nerūsējošā tērauda metālisko efektu. 

Ērti lietojama termokrūze Contigo West Loop

Contigo termokrūzes mūsdienīgais dizains, it īpaši košā krāsojumā, izceļas un liek pievērst uzmanību. Termokrūzes korpuss ir ražots no kvalitatīva nerūsējošā tērauda, savukārt oranžais krāsojums tai piedod glancētu tekstūru. To ir patīkami turēt rokā, un viegli tīrīt. 

Jāņem gan vērā, ka šo krāsojumu ir viegli saskrāpēt, tāpēc, pārnēsājot krūzi somā, vēlams to sargāt no asiem priekšmetiem, piemēram, lādētājiem vai pildspalvām.

Vēl ir jāizceļ tas, ka šai krūzei nav neslīdoša pamatne kā Kambukka Etna. Tā ir sīka detaļa, kas mums šķita noderīga, lai krūze neslīdētu pa galda virsmu, līdz ar to ir nedaudz žēl, ka West Loop tādas nav. 

Termokrūzes Contigo West Loop pamatne

Ērti lietojams vācīņš

Šī Contigo termokrūze ir lieliski piemērota ikdienas lietošanai gan birojā, gan pie automašīnas stūres, jo tai ir spiežama poga. Tā automātiski atver dzeršanas atveri, kad ir nospiesta, un pēc tam automātiski to aizver, kad poga tiek atlaista. Poga ir liela un viegli nospiežama ar rādītājpirkstu.

Šo pogu var droši noslēgt ar bloķēšanas slēdzi. Kad slēdzis ir bloķēts, pogu nav iespējams nospiest. Līdz ar to krūzi var droši pārnēsāt somā, neuztraucoties, ka dzēriens izlīs un saslapinās telefonu, datoru vai grāmatas. 

Contigo West Loop vāciņš ar AUTOSEAL tehnoloģiju

Vāciņs ir ražots no Tritan plastmasas, kurai ir matēta virsma. Tāpat vāciņam ir silikona apvalks, kas padara termokrūzes turēšanu rokās ērtāku un patīkamāku. Mums šis vāciņš šķita labi pārdomāts ikdienas lietošanai. Tā dzeršanas atvere ir īpaši plata, un dzēriens no tās tek plūstoši un vienmērīgi. 

Tāpat mums patika tas, ka vāciņš ir jāgriež mazāk nekā pusi apgrieziena, lai to droši aizskrūvētu ciet. Tas padarīja dzēriena uzpildīšanu vienkāršāku nekā citām termokrūzēm, kurām vītne skrūvējas vairākos apgriezienos. 

Contigo West Loop Tangerine 470ml - ērti lietojama un praktiska

Droša pret noplūdēm

Contigo savas termokrūzes apzīmē ar preču zīmi AUTOSEAL, kas nozīmē, ka krūze, atlaižot vaļā pogu, droši un hermētiski aiztaisīsies ciet. Dzeršanas atvere tiek izolēta ar silikona blīvi, lai garantētu, ka dzēriens caur to netecētu.

Lai pārliecinātos par šīs termokrūzes drošību pret noplūdēm, mēs veicām divus testus. Pirmais no tiem bija ikdienas lietošana nedēļas garumā, katru dienu krūzi pārnēsājot klēpjdatora somā. Mēs secinājām, ka bloķēšanas slēdzis savu funkciju pildīja godam, un dzēriens ne reizi neiztecēja.

Tāpat mēs arī veicām testu, kurā termokrūze 12 stundas tika novietota otrādi, uz tās vāciņa. Termokrūzē tika ieliets ūdens līdz ražotāja norādītajai maksimālā tilpuma atzīmei. Zem termokrūzes tika izklāts papīra dvielis, lai varētu viegli pamanīt jebkāda veida noplūdes. Contigo West Loop pēc 12 stundām atstāja papīra dvieli sausu, tādējādi pierādot, ka ir pilnībā droša pret noplūdēm.

Pilnībā droša pret noplūdēm - Contigo West Loop 470ml

Liela un viegla

Contigo West Loop 470ml termokrūzes izmērs ir praktisks un ērts ikdienas lietošanai. Tās izliektā forma ne tikai ērti ieguļas rokā, bet arī padara krūzi vieglāk ievietojamu automašīnu dzērienu turētājos ar netradicionālu formu. Tāpat tā stabilāk turās seklos dzērienu turētājos, kādi ir, piemēram, automašīnā VW Passat.

Tilpums470 ml
Svars (tukša)326 g
Svars (pilna ar ūdeni)796 g
Diametrs 7 cm
Augstums (ar vāciņu)20 cm
Augstums (bez vāciņa)17,4 cm

West Loop ir īpaši viegla – 326 grami bez dzēriena – kas to padara praktisku un ērtu tiem, kuri daudz staigā ar termokrūzi rokās. Krūzes diametrs ir 7 cm vidusdaļā, bet tās pamatnes diametrs ir 6,4 centimetri. Krūze bez problēmām ietilpa gan Toyota Corolla (2006), gan Ford Focus (2014) dzērienu turētājos. 

Contigo termokrūzes augstums bez vāciņa ir 17,4 centimetri, kas nozīmē, ka tas ietilpa Narvesen kafijas automātā, kura maksimālais krūzes augstums ir 18 cm. Diemžēl Circle K kafijas aparāta maksimālais augstums ir 16 centimetri, un Contigo West Loop termokrūzi tajā nevarēja uzpildīt ar silto dzērienu. 

Contigo West Loop Narvesen kafijas automātā
Narvesen kafijas automāts

Lietošana un kopšana

Saskaņā ar ražotāja norādījumiem, Contigo West Loop vāciņu var lietot trauku mazgājamās mašīnas augšējā plauktā. Pašu krūzi nav ieteicams mazgāt ar trauku mašīnu, jo tajā esošais spiediens un temperatūra var radīt kosmētiskus defektus un skrāpējumus krāsojumam. 

Lai krūzes vāciņu būtu vieglāk tīrīt, pogas mehānismu var atlocīt vaļā. Tas ļauj piekļūt dzeršanas atverei un tās blīvei, lai tos iztīrītu. Diemžēl šo detaļu nevar pilnībā izņemt ārā, kas tomēr nedaudz apgrūtina termokrūzes pilnīgu izmazgāšanu. Vairāk par krūzes kopšanu vari uzzināt rakstā “Kā pareizi tīrit savu termokrūzi?”. 

Termonoturības tests

Contigo West Loop 470ml termokrūze ir veidota ar dubulto sieniņu vakuuma izolācijas metodi. Vairāk par dažādām termoizolācijas metodēm vari lasīt rakstā Kā veidojas termonoturība?.

Contigo ir norādījuši, ka West Loop 470ml termokrūze saglabās dzērienu siltu 5 stundas, bet aukstu – 12 stundas. Tā kā katram ražotājam testēšanas metodes atšķiras, mēs savos termokrūžu apskatos veicam paši savus testus, lai vienādos apstākļos varētu tieši salīdzināt dažādu produktu termonoturību.

Metode

Mēs tējkannā pilnībā uzvārījām ūdeni, kurš līdz maksimālajai ietilpībai tika iepildīts testējamajā termokrūzē. Termokrūzes vāciņš tika pilnībā aizvērts ciet, un tā tika uzglabāta istabas temperatūrā (18-20°). Ik pēc divām stundām vāciņš īslaicīgi tika atvērts, lai ar termometru tiktu reģistrēta ūdens temperatūra.

Contigo West Loop termonoturības tests
Testa rezultāti

Lai gan katram garšas sajūta un kafijas vai tējas dzeršanas paradumi atšķiras, mēs uzskatām, ka dzēriens ir saucams par karstu tad, ja tā temperatūra ir virs 60 grādiem. Mērot pēc šiem kritērijiem, mēs secinājām, ka Contigo West Loop vārīto ūdeni saglabāja karstu 4 stundas. Savukārt silts tas tika saglabāts 10 stundas.

Šie termonoturības rādītāji, mūsuprāt, apmierinās lielāko daļu lietotāju, ļaujot izbaudīt siltu tēju vai kafiju arī garos izbraucienos ar automašīnu. Contigo West Loop apvieno ērtu ikdienas lietošanu ar labu termonoturību.

Contigo West Loop termonoturības testa rezultāti

Secinājumi

Cilvēkiem, kuri meklē praktisku termokrūzi ar mūsdienīgu izskatu, Contigo West Loop ir viena no vislabākajām izvēlēm. Tās izliektā forma ir patīkama un ergonomiska, bet dizains – stilīgs un košs. AUTOSEAL vāciņs ir ērti lietojams un drošs pret noplūdēm. 

Tā uzticami un vienkārši pilda visus uzdevumus, kurus no termokrūzes var sagaidīt – droši glabāt dzērienu krūzē bez noplūdēm, un saglabāt to karstu četru stundu garumā, bet siltu – desmit stundas. 

Contigo West Loop 470ml mūsdienīgais un praktiskais dizains

Tās lielākie mīnusi ir plānā krāsojuma kārtiņa, kuru var viegli saskrāpēt, kā arī vāciņa mehānisms, kuru nevar pilnībā izjaukt mazgāšanai. Protams, daži to uzskatīs par plusu, jo tas nozīmē, ka vāciņa detaļas nevar pazaudēt. 

Šī termokrūze ir lieliska izvēle cilvēkiem, kuri lielāko daļu savas dienas pavada, staigājot pa pilsētu, braucot automašīnā vai strādājot biroja telpās. Tās ergonomiskais un vieglais korpuss ļauj to viegli paņemt līdzi jebkur, kur tu dodies, bet praktiskais un ērtais vāciņa mehānisms ļauj viegli padzerties, izmantojot tikai vienu roku. 

Termokrūze Contigo West Loop Tangerine 470ml

Plusi

  • Stilīgs un ergonomisks dizains
  • Ērti lietojams vāciņš
  • Ietilpst automašīnu dzērienu turētājā
  • Droša pret noplūdēm

Mīnusi

  • Vāciņš nav pilnībā izjaucams
  • Korpusu viegli saskrāpēt

Ar visām mūsu termokrūzēm vari iepazīties Ūdens Pudele veikala sadaļā Termokrūzes. Dažas no mūsu Contigo West Loop termokrūzēm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *