Dāvana Jānim vārda dienā

dāvana jānim

Jāņi un Līgo svētki ir vieni no gaidītākajiem svētkiem Latvijā. Bieži vien gan aizmirstam, ka šie svētki ir jo īpaši svarīgi arī pašiem vārda dienas jubilāriem. Šajā gadījumā – jāatceras, ka Jāni varētu palutināt ne tikai ar kopīgu Līgo ballīti, bet arī ar vārda dienas apsveikuma dāvanu. Svētkos ir arkārtīgi svarīgi domāt divus soļus uz priekšu. Parūpējies par sevi un izvēlies pudeli, kas saglabās dzērienu vēsu arī nākamajā rītā, kad pamodīsies saules apspīdētā teltī.

Laba vārda dienas dāvanas ideja Jānim varētu būt ūdens pudele, kas noteikti noderēs Jāņu rītā. Mūsu veikala piedāvājumā ir arī citi vērtīgi produkti, ko Jānis novērtēs sava vārda dienas svinībās.

Dāvanu idejas esam apkopojuši sekojošās kategorijās:

Ērta un stilīga ūdens pudele

Ūdens pudele ir vērtīgs gadžets, kas ikdienā atgādinās regulāri padzerties. Ja Jānim vēl nav pašam sava ilgtspējīgā ūdens pudele, tad laiks viņu ar to palutināt.

Šeit apkopotas ērtas un stilīgas ūdens pudeles, ko vari izvēlēties, balstoties uz jubilāra gaumi un dzīvesveidu.

Ērta ūdens pudele kārtīgam ūdens dzērājam

Termopudele Camelbak Chute® Moss 1L
48.46 €

Ietilpīga termopudele aktīviem cilvēkiem. Pudeles dubultais vāciņš nodrošina ērtu pudeles uzpildīšanu un padzeršanos. Dzeršanas vāciņš ir piestiprināts pie pudeles, tāpēc nekad nepazudīs.

Pudele ir ērta ikdienas lietošanā, jo to var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Pudele ir izturīga pret triecieniem, jo ražota no kvalitatīva tērauda materiāla, bet citas detaļas no izturīgas plastmasas. Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt.

Izvēlies šo modeli arī citos tilpumos no mūsu veikala.

Modernā Hydro Flask

Termopudele Hydro Flask Standard Mouth Indigo 532ml
34.33 €

Termopudele piemērota ikdienas lietošanai. Vidēja izmēra un viegla. Tai ir ūdens necaurlaidīgs vāciņš ar rokturi, kas padara tās pārnēsāšanu īpaši vieglu.

Dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet karstu līdz 12 stundām.

Šī pudele ir ideāli piemērota līdzņemšanai, neatkarīgi no tā, vai esat pārgājienā, braucat ar velosipēdu vai trenējaties.

Pudele ir saderīga ar lielāko daļu auto krūžu turētājiem.

Ieskaties mūsu mājaslapā, tur atradīsi vairākus Hydro Flask modeļus, no kuriem izvēlēties Janim īsto.

Klasiska stikla pudele ikdienai

Stikla pudele EQUA MISMATCH Graphite 750ml
25.93 €

Šī ir kvalitatīva zīmola EQUA stikla pudele, kas ievietota mākslīgās ādas apvalkā. Pudele ir karstumizturīga. Tās apvalks palīdz ūdenim ilgāk saglabāties siltam vai aukstam un novērš kondensāta rašanos uz pudeles sieniņām.

Pudeles apvalks nodrošina pudeles patīkamu turēšanu rokā, kad tajā ir ieliets karsts vai auksts dzēriens.

Šī pudele ir eleganta un tā ir lieliski piemērota ikdienai ofisā vai mājās.

Ietilpīga un izturīga tērauda pudele

Termopudele Esbit Sculptor melna 1000ml
33.31 €

Ērta un liela izmēra Esbit  ūdens pudele, kas gatavota no nerūsējoša tērauda un nesatur BPA. Tā ir izturīga un piemērota gan atpūtai dabā, gan arī ikdienā.

Tās tilpums ir 1L, kas nozīmē, ka ūdens pudele ikdienā nebūs pārāk bieži jāpapildina.

Pudelei ir pret izlīšanu drošs korķis ar praktisku cilpu ērtai transportēšanai un atvēršanai.

Viegla tērauda pudele, kuru vienmēr nēsāt līdzi

Tērauda pudele 24Bottles Urban Pacific Beach 500ml
28.85 €

Mūsdienīga vidēja tilpuma tērauda ūdens pudele no 24Bottles zīmola, kas piemērota lietošanai ikdienā. Tās tilpums ir 0.5L, tāpēc tā nav pārāk smaga – lieliski piemērota, ja ikdienā nepieciešams daudz pārvietoties.

Aprīkota ar vāciņu no nerūsējošā tērauda ar hermētisku silikona izolāciju. Platais kakliņš ļauj viegli izmazgāt pudeli un arī piepildīt to ar ledu. Var ienest lidostā rokas bagāžā.

24Bottles ir zīmols, kas rada patiesi stilīgas un praktiskas ūdens pudeles. Ja Jānim ir svarīgs dizains, šis ir īstais variants, ko izvēlēties.

Īstā pudele, kas īstajā laikā sniegs patīkamu malku svaiga ūdens

Termopudele #LaiksPadzerties BIRK melna 510ml
28.70 €

Šī ir ērta termopudele ar dubultajām sieniņām, kas ražota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Tas arī nodrošina tai izcilu termonoturību. Dzēriens pudelē saglabāsies silts 12 stundas, bet vēss 48 stundas.

Kampaņas #LaiksPadzerties ūdens pudele mudinās Jāni ikdienā regulāri uzņemt ūdeni. Lai iedvesmotu un atgādinātu padzerties, esam izveidojuši īpašas pudeles ar gravējumu, kas gan ilgstoši kalpos, gan mudinās pudeles īpašnieku regulāri padzerties.

Stilīga un izturīga pudele pārgājienam

Termopudele Stanley The IceFlow pelēka 650ml
33.88 €

Ērta un izturīga termopudele ar salmiņu un skrūvējamu vāciņu, kā arī rokturīti pārnēsāšanai. Izgatavota no nerūsējošā tērauda.

Piemērota ikdienas gaitām, kā arī līdzņemšanai atpūtai pie dabas. Vidēja izmēra, viegli pārnēsājama, ērta lietošanā, laba termonoturība.

Uztur dzērienu aukstu līdz 12 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 48 stundām.

Moderna un ērti pārnēsājama pudele

Ūdens pudele SIGG Hero Transparent 600ml
18.44 €

Vidēja izmēra SIGG plastmasas ūdens pudele. Pudelei pa vidu gumijots, rievots pārvalks ļaus viegli to satvert, neļaujot tai izslīdēt no rokām.

Inovatīvo pudeles augšdaļu var viegli atvērt un aizvērt, izmantojot muti – dzēriens izdalās, tikai saspiežot pudeli, pat apgriežot to otrādi, tādējādi ļaujot jums kontrolēt šķidruma daudzumu pēc jūsu vēlmēm.

Pudeli var izmantot gan sportisku aktivitāšu laikā, gan vienkārši ielikt somā, dodoties ikdienas gaitās.

Krāšņa Camelbak Chute pudele

Ūdens pudele Camelbak Chute® Olive 750ml
24.19 €

Apjomīga ūdens pudele, kas pateicoties vieglajam un izturīgajam materiālam būs piemērota ikdienas pudele. Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt.

Pudeles vāciņš nostiprinās ar magnētu un tas nevar nokrist, radot neērtas situācijas. Droša pret noplūdēm, tāpēc var pārnēsāt somā.

Nesatur BPA, BPS un BPF.

Termoglāzes vai alus kauss, lai ballīte noritētu veiksmīgi

Musu piedāvājumā ir arī foršas termoglāzes un alus kausi, kas var īpaši noderēt Jāņos. Termoglāzes ir lielisks produkts, jo tās varēs ilgstoši saglabāt alu aukstu. Varbūt alus kauss būs Jāņa mīļākā dāvana vēl gadiem ilgi.

Stanley alus kauss svaigam un vēsam dzērienam

Alus kauss Stanley Adventure zaļš 700ml
31.98 €

Šis ir kvalitatīvs un ilgtspējīgs alus kauss no zīmola Stanley. Tas dzēriena temperatūru noturēs ilgstošu laiku. Kauss spēj dzērienu uzturēt karstu līdz 1h un aukstu līdz 7h, bet aukstu ar ledu līdz pat 30 stundām.

Jebkurš alus cienītājs būs priecīgs saņemt šo alus kausu kā dāvanu, galvenokārt tā ilgstošās temperatūras noturības dēļ.

Alus kauss aprīkots ar ērtu rokturīti.

Alus glāze pārgājienam

Alus glāze Stanley Adventure melna 470ml
24.81 €

Stanley alus glāze ar izturīgu korpusu, kas uztur dzērienu karstu līdz 45 minūtēm un aukstu līdz 4h, aukstu ar ledu līdz pat 15 stundām.

Alus glāzi varēs paņemt līdzi, dodoties atpūtā pie dabas, jo tā ilgstoši saglabās atspirdzinošā dzēriena temperatūru, kā arī tā somā aizņems mazāk vietas nekā alus kauss.

Termoglāze svētkiem pie dabas

Termoglāze ASOBU Superb Sippy pasteļzila 600ml
24.99 €

Termoglāzei ir mīksts silikona salmiņš, kurš lokās uz visām pusēm, līdz ar to ir patīkami padzerties. Tās maigais, matētais apvalks radīs patīkamu sajūtu, kad turēsiet termoglāzi rokās.

Glāze iederēsies gan mājās, gan birojā, jo dzēriena temperatūru nemainīgu saglabās visas dienas garumā.

Termoglāze iepakota gaumīgā kastītē, kas to padara par lielisku dāvanu draugam, kolēģim vai otrai pusītei.

Krūze atpūtai pie dabas

Krūze Stanley The Legendary Classic Camp zaļa 350ml
26.65 €

Izturīga krūze ar uzliekamu vāciņu, kas izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu ilgākai temperatūras noturībai.

Krūze ar vāciņu piemērota lietošanai dabā.

Siltu dzērienu uztur līdz 1.5 stundām, aukstu – līdz 3 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 15 stundām.

Bundžas dzesētājs Thermos Stainless King metālisks 350ml
20.96 €

Thermos zīmola bundžas atdzesētājs. Paredzēts 0.33l bundžiņu ievietošanai šajā traukā. Dzēriena temperatūru aukstu saglabās 12 stundas.

Noderēs karstās vasaras dienās un Līgo naktī, kad dodoties pie dabas vēlaties paņemt līdzi aukstu dzērienu. Dzērienu drīkst arī baudīt pa taisno no bundžai paredzētā trauka.

Ražots no nerūsējošā tērauda. Nesatur BPA.

Termokrūze patīkamai ikdienai

Termokrūze būs noderīga dāvana kādam, kas nevar savu ikdienu iedomāties bez tējas, kafijas vai jebkāda cita karstā dzēriena.

Turpinājumā apkopotas 3 labākās termokrūzes no mūsu piedāvājuma klāsta.

Stilīga dizaina termokrūze Kambukka Etna Foggy

Termokrūze Kambukka Etna Foggy 500ml
34.85 €

Izturīga termokrūze, izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda. Tā uztur dzērienu karstu līdz 9h, aukstu līdz 18h.

Šai termokrūzei ir vāciņš ar 3 pozīciju sistēmu – plaši atvērts (lai padzertos esot uz vietas – bez kustības), aizvērts (termokrūzes pārvietošanai somā) un ‘’piespied, lai padzertos pozīcija’’ – lai padzertos esot kustībā.

100% hermētisks vāciņs nodrošina aizsardzību pret noplūdēm.

Gaumīgā Contigo Byron Gun termokrūze

Termokrūze Contigo Byron Gun 470ml
28.47 €

Kvalitatīva termokrūze, kuras dizains ir piemērots lietošanai birojā vai automašīnā.

Starp termokrūzes dubultajām sieniņām ir izolācija, kas nodrošina to, ka jūsu dzēriens saglabāsies karsts 5 stundu garumā, bet atvēsinošs 12 stundu garumā.

Krūzes vāciņš ir aprīkots ar ērtu padzeršanās risinājumu, to var vienkārši attaisīt un aiztaisīt ar vienu roku. Pateicoties dubulto sieniņu vakuuma izolācijai termokrūzes ārējā sieniņa nesakarst no karstā dzēriena.

Klasiskā Stanley Trigger-Action termokrūze

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action balta 350ml
30.34 €

Šī ir izturīga termokrūze ar skrūvējamu vāciņu, kas izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu ikdienas gaitām.

Siltu dzērienu uztur līdz 5 stundām, aukstu – līdz 8 stundām, aukstu dzērienu ar ledu – līdz 20 stundām.

Šai termokrūzei pieejami dažādi izmēri un krāsas mūsu veikalā.

Termoss – klasiska un noderīga dāvana

Termoss ir laba dāvana, kas būs noderīga jubilāram atpūšoties pie dabas vai braucot ceļojumos, kā arī ejot garākos pārgājienos vai veicot āra darbus mājās. Termoss būs lielisks papildinājums kāda īstena ceļotāja mugursomai.

Termoss Esbit Vacuum Flask melns 1L

Termoss Esbit Vacuum Flask melns 1L
39.95 €

Esbit leģendārā vācu kvalitāte garantē, ka dzēriens šajā termosā saglabās savu temperatūru ilgu laiku. Tas ir veidots no izturīga nerūsējošā tērauda, kā arī tas izskatās mūsdienīgi un eleganti.

Pie apkārtējās vides temperatūras 20 °C (± 2 °C) un dzēriena temp. 95°C uzpildīšanas brīdī, temperatūra pēc 6 stundām ir aptuveni 80 °C, pēc 12 h: ~ 65 °C, pēc 24 h: ~ 50 °C.

Jāņos šāds termoss noteikti labi padarīs savu darbu!

Termoss Stanley The Legendary Classic 1L

Termoss Stanley The Legendary Classic tumši zils 1L
54.22 € 52.44 €

Ietilpīgs termoss zilā krāsā. Ražots no nerūsējošā tērauda. Piemērots lietošanai ikdienas darbos, kā arī dodoties pārgājienos vai izbraucienos pie dabas.

Šim termosam ir arī ērts vāciņš, kuru var izmantot kā krūzīti, lai padzertos.

Pateicoties dubultajām sienām, dzēriens ilgāk saglabā savu temperatūru. Gan siltu, gan aukstu dzērienu uztur: līdz 20 stundām. Dzēriens ar ledu uztur aukstumu līdz pat 4 dienām.

Vairāk nekā 100 gadus vēlāk Stanley mantojumu turpina papildināt nepārtraukta produktu attīstība, kas nodrošina Jūsu produktu karstumu un vēsumu.

Termoss Aladdin City Park 1.1L

Termoss Aladdin CityPark Thermavac sarkans 1.1L
39.67 € 34.99 €

Prakstisks termoss, kura vāciņu var izjaukt pa dāļām, lai izveidotu divas krūzītes.

Lielisks sabiedrotais kempingam vai citai atpūtai pie dabas. Tā vāciņš kalpo kā izjaucama krūzīte, ko var sadalīt divās daļās. Spiežams vāciņš nodrošinās ērtu krūzītes papildināšanu.

Dzērienu temperatūru noturēs karstu un aukstu līdz pat 25 stundām. Termosam ir rokturītis, lai to varētu ērtāk pārnēsāt un lai krūzīti būtu ērtāk noturēt.

Šobrīd Aladdin produktiem ir īpaša atlaide!

Termoss Thermos Stainless King 1.2L

Termoss Thermos Stainless King tumši zils 1.2L
49.53 €

Lielisks sabiedrotais āra darbos, kempingam, kā arī atpūtai pie dabas. Termosa vāciņš kalpo kā krūzīte. Skrūvējamais vāciņš nodrošinās ērtu krūzītes papildināšanu un termosa hermētiskumu.

Lielā apjoma dēļ, termosu nevajadzēs regulāri uzpildīt, kā arī tas dzērienu temperatūru saglabās ilgstošu laika periodu.

Termosam ir izturīgs, nolokāms rokturītis ērtākai pārnēsāšanai un termosa uzpildei.

Ēdienu termoss Esbit Sculptor dzeltens 500ml

Ēdienu termoss Esbit Sculptor dzeltens 500ml
32.75 €

Šis ēdienu termoss būs piemērota dāvana Jānim, kam bieži patīk doties pārgājienos. Termoss ēdiena temperatūru nemainīgu saglabās līdz 24 stundām.

Plašā atvere noderēs ērtai ēdiena uzpildei, kā arī atvieglos termosa uzkopšanu. Lai ēdiens ilgāk saglabātu temperatūru, pirms lietošanas ieteicams trauku uzsildīt vai atdzesēt, atkarīgs no tā, kāda veida ēdienu ievietosiet traukā.

Šis ēdienu termoss ražots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Materiāli nesatur BPA.

Zeķes vēsajiem vasaras vakariem

Lai pēc lustīgas svinēšanas nesaltu pēdas, aicinām ielūkoties zeķu sadaļā, kas labi ies kopā kā komplekts ar kādu no ūdens pudelēm.

Zeķes īstiem alus cienītājiem

Alus zeķes
7.33 €

Kvalitatīvas zeķes ar alus kausu apdruku, kuras pievienot Jāņa dāvanai.

Derēs no 39 līdz 46 izmēram.

Zeķes ar aso piparu apdruku

Aso piparu zeķes
7.33 €

Zeķes ar apdruku.

Derēs no 39 līdz 46 izmēram.

Zeķes ar kosmosa apdruku

Kosmosa zeķes
7.33 €

Zeķes ar kosmosa motīva apdruku.

Derēs no 39 līdz 46 izmēram.

Vairāk zeķu modeļus aplūko mūsu veikalā.

Dāvanu karte no FromMe dāvanas

dāvana jānim

Ja gadījumā dāvana tiek meklētā pēdējā brīdī, tad lieliska alternatīva ir dāvanu karte ūdens pudelei no FromMe dāvanu servisa. Ar šo dāvanu karti iespējams iegādāties jebkuru no UDENSPUDELE.LV veikala produktiem. Turklāt tas atvieglo arī izvēli, jo Jānis sev kāroto pudeli varēs izvēlēties pats.

Mūsu rakstā Dāvana vīrietim apkopotas vēl citas ūdens pudeles, termokrūzes un termosi, kas būtu lieliska dāvana svētkos.

Lai lustīgi svētki!