Jaunās EQUA Timeless ūdens pudeles

EQUA ūdens pudele

EQUA piedāvā dažādas ūdens pudeles. Elegantas stikla pudeles ādas vai filca mētelīšos, ar silikona apvalku, nerūsējoša tērauda un plastmasas pudeles ikdienas lietošanai. Un šobrīd mūsu piedāvātajā EQUA ūdens pudeļu klāstā ir atrodamas arī jaunās EQUA Timeless ūdens pudeles.

Šajā rakstā lasi vairāk par to, kāda ir jaunā EQUA Timeless ūdens pudele. Kāpēc izvēlēties tieši šo pudeli savām ikdienas gaitām.

EQUA – par ilgtspējību un kvalitāti

EQUA ir slovēņu zīmols, kurš vērš uzmanību uz ilgtspējību un kvalitāti. Visas EQUA preces tiek veidotas ar nolūku, lai tās spētu ilgi kalpot, izmantojot augstas kvalitātes un dabai draudzīgus materiālus.

Zīmols veicina sabiedrību mazināt plastmasas pudeļu daudzumu pasaulē un to vietā izvēlēties ilgtspējīgas pudeles. EQUA veicina plastmasas pudeļu samazināšanos un dabas aizsardzību ne tikai ar saviem produktiem, bet arī ar darbiem, piedaloties dažādās labdarības organizācijās un talkās.

Viena no zīmola aizraušanās ir dizains un inovācija. EQUA gada laikā izstrādā dažādas kolekcijas, ko piedāvāt saviem klientiem. Tās var būt sākot ar elegantām un vienkāršām stikla ūdens pudelēm līdz gudrajām pudelēm, kuras atgādinās tev padzerties.

Vairāk par EQUA zīmolu un tā produkta dažādību var izlasīt mūsu rakstā EQUA – gaumīgas stikla pudeles no Slovēnijas.

EQUA ūdens pudele

EQUA Timeless

Vieglākās un izturīgākās ūdens pudeles. Šādi EQUA noraksturo savas jaunās Timeless ūdens pudeles.

EQUA Timeless pudeles ir no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Tās ir izturīga un kalpos vēl ilgi pēc tās iegādes.

Pudelēm ir skrūvējams hermētisks vāciņš ar silikona blīvi, kas ir 100% drošs pret noplūdēm. To ir ērti pārvadāt somā, neuztraucoties par nevēlamām ūdens noplūdēm.

Vāciņam ir metālisks rokturis, ar kura palīdzību ir vieglāk un patīkamāk pārvadāt ūdens pudeli. To ir iespējams pieāķēt pie somas, kā rezultātā neaizņems papildus vietu.

EQUA Timeless ir neslīdoša silikona apakšiņa. Pateicoties tai, ūdens pudele ir stabilāka, tā neslīd. Ir mīkstāka nolikšana uz galda virsmas, neveidojot papildus skaņu.

EQUA Timeless ir pieejamas 3 krāsas – balta, melna un metāliska. Baltās un melnās krāsas pudelēm ir matēta krāsa, ko ir patīkami turēt rokā.

EQUA Timeless ūdens pudele

Šīm ūdens pudelēm nav vairākas sieniņas, kā rezultātā, tās arī ir vieglas un ērti pārnēsājamas, tomēr tām nav termonoturība.

Pudeles kakliņš ir pietiekami liels, lai pudeli būtu viegli izmazgāt vai lai ūdenim pievienotu ledu, kādu augli, kas padarītu ūdeni garšīgāku.

EQUA Timeless ūdens pudeles būs piemērotas ikdienas lietošanai, jo tās ir vieglas un 100% drošas pret ūdens noplūdēm.

EQUA Timeless pudele būs laba pārgājieniem, jo nav smaga un neizņem daudz vietas. To ir iespējams piekabināt pie somas, kā rezultātā atbrīvosies vieta somā.

Pateicoties vienkāršajam dizainam un krāsu dažādībai, tās patiks gan sievietei, gan vīrietim.

Iegādāties sev jauno EQUA Timeless ūdens pudeli un iepazīties tuvāk ar EQUA pudeļu klāstu iespējams veikala sadaļā EQUA pudeles.