Esbit – termosi ar leģendāru kvalitāti

Esbit - vācu kvalitāte. Termosi, termokrūzes, termopudeles

Leģendāra vācu kvalitāte 85 gadu garumā, nepārspējama termoizolācija un praktiska funkcionalitāte – šīs ir īpašības, kas ir padarījušas Esbit zīmolu slavenu starp slēpotājiem, kemperiem, medniekiem, makšķerniekiem un karavīriem.

Tagad Esbit produkti ir pieejami arī pie mums UDENSPUDELE.LV veikalā, tāpēc, lai to atzīmētu, pastāstīsim Tev par Esbit zīmolu un to, kas to padara īpašu.

Esbit stāsts

Esbit ir ģimenes uzņēmums trešajā paaudzē, kurš tika dibināts 1936. gadā Hamburgā, Vācijā. Vispirms Esbit ražoja pasaulē pirmās kabatas izmēra plītiņas un sausās degvielas tabletes, kuras varēja vienkārši aizdedzināt, lai tās ar vienmērīgu karstumu degtu līdz 15 minūtēm. Esbit nosaukums ir radies no saīsinājuma “Erich Schumm Brennstoff in Tablettenform” – “Ērika Šumma degviela tablešu formā”.

Gadu gaitā Esbit sāka izmantot savas zināšanas par karstumizturīgu trauku radīšanu, lai piedāvātu arī citus produktus kemperiem, aktīvās atpūtas cienītājiem, medniekiem un karavīriem. Mūsdienās Esbit ražo arī termosus, ūdens pudeles un termokrūzes, kuri ir paredzēti gan ikdienas lietošanai, gan ekstrēmiem apstākļiem. Esbit produkcija tiek dizainēta Vācijā, taču ražošana notiek gan Vācijā, gan Ķīnā.

Esbit reklāmas plakāti no sešdesmitajiem un septiņdesmitajiem gadiem

Kvalitātes garants

Kompānijas Esbit sauklis ir “Radīts, lai izdzīvotu” (“Made to Survive”), un tas precīzi atspoguļo viņu misiju ražot kvalitatīvus un uzticamus produktus, kuri ne tikai izdzīvos pat visekstrēmākos dabas apstākļus, bet arī ļaus Tev izdzīvot, saglabājot Tavu tēju siltu vai ūdeni – aukstu. Esbit vadītāji, brāļi Roberts un Filips Pāps, uzskata, ka zīmola Esbit preces nedrīkst pievilt klientu, neatkarīgi no laika vai vietas.

Esbit ražotie termosi, termokrūzes un termopudeles izceļas ar īpaši lielu termonoturību. Tie saglabās karstos dzērienus karstus un aukstos dzērienus – aukstus vairāku stundu garumā. Tāpat Esbit katram savam termoproduktam ne tikai min to, cik stundas dzēriens saglabās savu temperatūru, bet arī precīzi pasaka, cik karsts tas būs pēc konkrēta stundu skaita. Šo informāciju Ūdens Pudele internetveikalā var atrast katra Esbit produkta aprakstā.

Esbit termosi, termokrūzes un termopudeles ir ražotas no augstas kvalitātes nerūsējošā terauda, kas tos padara izturīgus, un tie nesatur bisfenolu A (BPA) un ftalātus. Tiem ir askētisks, funkcionāls dizains, un tos ir vienkārši un ērti lietot, līdz ar to Esbit termoprodukti ir lieliski sabiedrotie gan ikdienā, gan dodoties pārgājienos vai aktīvā atpūtā.  

Esbit produkti ir augstu novērtēti aktīvas atpūtas cienītāju starpā

Esbit termosi

Esbit termosi ir leģendāri slēpotāju, mednieku, makšķernieku un citu āra aktivitāšu cienītāju starpā. To spējai saglabāt dzēriena temperatūru ir ļoti maz konkurentu. Piemēram, istabas temperatūrā ieliets vārīts ūdens (98°C) būs karsts (65-75°C) arī pēc divpadsmit stundām, un pēc 24 stundām tas vēl būs silts (50-60°C).

Esbit termosu vāciņi kalpo arī kā krūzīte, un komplektā ir iekļauta arī papildu krūzīte, lai ar karsto (vai auksto!) dzērienu varētu padalīties. Majoris termosa krūzītei ir arī dubulto sieniņu tērauda uzbūve, lai karstais dzēriens neapdedzinātu rokas.

Termosi ir pieejami trīs dažādos tilpumos – kompaktajā 500ml, ietilpīgajā 750ml vai īpaši ietilpīgajā 1000ml variantā. Tāpat tie ir pieejami dažādās krāsās un dizainos, kas būs pielāgoti katra gaumei.

Esbit termosi ar lielisku termonoturību

Esbit termopudeles

Tāpat kā termosi, arī Esbit termopudeles izceļas ar to spēju saglabāt dzēriena temperatūru visas dienas garumā. Tās ir veidotas no izturīga un kvalitatīva nerūsējošā tērauda, savukārt to vāciņš ir pilnībā hermētisks, lai izvairītos no dzēriena noplūdes, piemēram, somā.

Šīm termopudelēm ir mūsdienīgs un minimālistisks dizains, kas iederēsies ne tikai biroja vidē un tavās ikdienas gaitās, bet arī pārgājienos pa Latvijas mežiem vai izbraucienos uz kalnu slēpošanas trasēm. Esbit termopudeles ir viegli paņemt līdzi, un tām ir liela atvere, kas ļauj pudeles viegli uzpildīt un mazgāt.

Esbit termopudeles - lieliskas gan ikdienai, gan aktīvai atpūtai.

Esbit termokrūzes

Lielisks ikdienas palīgs autobraucējiem, velosipēdistiem un cilvēkiem ar dinamisku dzīvesveidu. Esbit termokrūzes ir vienkārši un ērti lietojamas. Tās drošas pret noplūdēm, un ražotas no izturīga un kvalitatīva nerūsējošā tērauda. Atkarībā no modeļa, to termoizolācija spēj ilgt no dažām stundām līdz pat visai dienai.

Esbit ir zīmols, kuru mēs esam lepni iekļaut mūsu plašajā piedāvājumā, jo tas jau 85 gadus sniedz leģendāru vācu kvalitāti.

Uzskatām, ka Esbit termosi varētu būt lieliska dāvana vīrietim. Tos it īpaši novērties tie, kuriem patīk brīvo laiku pavadīt pie dabas, neskatoties vai ir saulaina diena, vai lietains rudens vakars. Visus mūsu piedāvātos termosus varat atrast UDENSPUDELE.LV veikala sadaļā Termosi.