Hydro Flask – košas ūdens pudeles

Hydro Flask Latvijā

Viens no populārākajiem un krāsainākajiem ilgtspējīgo ūdens pudeļu zīmoliem pasaulē ir Hydro Flask. Šis zīmols pastāv jau teju 15 gadus. Zīmolam ir svarīgi pievērst uzmanību videi un oglekļa pēdas nospieduma samazināšanai.

Mums ir svarīgi, lai pie mums būtu pieejami labi un kvalitatīvi produkti. Tāpēc arī pastāstīsim par šī Amerikas zīmola stāstu, tai skaitā par tā vērtībām, kā arī, kādēļ klienti izvēlās tieši šo zīmolu. Pastāstīsim par zīmola krāsām, vāciņiem un Hydro Flask bērnu pudelēm. Ar mūsu piedāvāto Hydro Flask ūdens pudeļu klāstu vari iepazīties Ūdens Pudele internetveikala sadaļā Hydro flask.

Raksta saturs:

Katram zīmolam ir savs stāsts, kas padara to unikālu. Lai varētu tuvāk iepazīties ar šo populāro zīmolu, esam apkopojuši svarīgāko informāciju par tā vērtībām, mērķiem un vēsturi.

Hydro Flask vesture stasts

Zīmola stāsts

Uzņēmums Hydro Flask ir apņēmies iestāties par dabu un cilvēkiem. Viņi strādā, lai saglabātu dabu un palīdz kopienām izbaudīt to savā un apkārtējas vides labā. Visu cilvēku labā.

Vēsture

Uzņēmumu Hydro Flask 2009. gadā dibināja Travis Rosbach un Cindy Morse. Sākotnēji uzņēmuma nosaukums bija Steel Technologies LLC, un tā galvenā mītne atradās Sanfrancisko, Kalifornijā. Dibinātāji bija neapmierināti ar komerciālajām ūdens pudelēm un vēlējās radīt izturīgu, modernu un funkcionālu produktu.

Hydro Flask kļuva populārs 2019. gada vidū mileniāļu, kā arī koledžas studentu un “VSCO girl” subkultūras pārstāvju vidū. Zīmola popularitāti palielināja sociālie influenceri un slavenības, īpaši vietnē TikTok.

Zīmola vērtības

Uzņēmuma misija ir “atstāsim planētu labāku, nekā mēs to atradām”. Uzņēmums augstu vērtē ilgtspējību un atbildību par vidi, kā arī ir veicis dažādus pasākumus, lai samazinātu oglekļa dioksīda emisiju. Hydro Flask atbalsta arī dažādas vides organizācijas un iniciatīvas planētas veselība uzlabošanai.

Hydro Flask galvenās pamatvērtības  ir “sniegt prieku, cienīt uzticību un iestāties par kvalitāti”. Uzņēmums atrodas Bendā, Oregonas štatā, Amerikā. Tā produktu formu veido apkārtējie kalni, upes un ezeri.Kad Hydro Flask pudeles nonāk cilvēku rokās, tas ievērojami samazina vienreizlietojamo pudeļu un atkritumu daudzumu.

Kāpēc klienti izvēlās Hydro Flask ūdens pudeles

meitenes ar hydro flask

Hydro Flask ūdens pudeles ir populāras, pateicoties izcilajam nerūsējošā tērauda dizainam, kas aprīkots ar vakuumizolācijas tehnoloģiju izcilai šķidruma temperatūras kontrolei.

Tās ir izturīgas un viegli pārnēsājamas. Hydro Flask ūdens pudeles ir slavenas ar to dažādajām krāsām. Hydro Flask pudeles ir arī videi draudzīgas, jo tās ievērojami samazina vienreizlietojamo pudeļu un atkritumu daudzumu.

Plaša vāciņu izvēle

vacinu veidi

Zīmola Hydro Flask ūdens pudelēm ir pieci veidu vāciņi: 

  • Flex Cap, 
  • Wide mouth,
  • Flex Sip, 
  • Flex Straw,
  • Wide flex chug.

Katram vākam ir savas unikālas funkcijas un priekšrocības. Flex Cap ir klasisks vāciņš, kas nāk komplektā ar lielāko daļu Hydro Flask pudeļu. Flex Sip ir salmiņa vāciņš, kas ļauj jums malkot dzērienu, nesagāžot pudeli. Flex Straw ir vēl viens vāciņš ar salmiņu, kas ir aprīkots ar noņemamu silikona salmiņu, lai to būtu viegli tīrīt. Salmiņa vāks ir bīdāmais ar izturīgu gumijas pārklājumu, kas atvieglo pudeles satvērienu.

Krāsas katrai gaumei

 termopudeles krasainas

Hydro Flask pudeles ir pieejamas plašā krāsu spektrā – sākot no koši dzeltenas krāsas līdz pat klasiski melnai vai baltai krāsai. Izvēloties termopudeli tieši no šī zīmola, ir iespēja pielāgoties jebkurai gaumei. 

Šajā pavasarī Hydro Flask ir papildinājis savu plašo krāsu kolekciju ar drosmīgām un spilgtām krāsām. Jaunie krāsu toņi ir – Mesa, Cactus, Dew un Lupine. Jaunos toņus ir iespējams iegādāties arī UDENSPUDELE.LV sadaļā Hydro flask.

Produkti ar mūža garantiju

Šim uzņēmumam ir svarīgi radīt produktu, ko tā lietotājs varēs izmantot visa mūža garumā. Lai pildītu šo mērķi, Hydro Flask piedāvā apmainīt produktu pret jaunu arī pēc 2 gadu garantijas laika.

Lielākajai daļai Hydro Flask izstrādājumu piedāvā mūža garantiju pret ražotāja defektiem. Garantija attiecas uz bojātu izstrādājumu vai detaļu nomaiņu korektas un atbilstošas lietošanas ietvaros. Garantija neattiecas uz parastu nolietojumu, piemēram, iespiedumiem, skrāpējumiem vai šķembām, kas radušās, krītot vai bojājot kolbu. Lai pieprasītu garantiju, klientiem jāsazinās ar UDENSPUDELE.LV interneta veikalu. Garantija neattiecas uz nozaudētām vai nozagtām pudelēm.

Plašs piedāvājumu klāsts

Termopudele Standard Flex 621ml

Termopudele Hydro Flask Standard Flex salmiņš Lupine 621ml
37.50 €

Vidēja izmēra ūdens pudele, kas aprīkota ar snīpīti un parocīgu rokturi. Noņemams vāciņš ērtākai tīrīšanai.

Dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet slitu līdz 12 stundām. Salmiņa vāciņš nav paredzēts lietošanai karstiem šķidrumiem.

Pudele ir saderīga ar lielāko daļu auto krūžu turētājiem.

Laba dāvana aktīvam cilvēkam, kas novērtē kvalitāti.

Termopudele Wide Mouth 946ml

Termopudele Hydro Flask Wide Mouth Goji 946 ml
44.60 €

Kvalitatīva, liela izmēra termopudele piemērota ikdienas lietošanai, kā arī aktīvai atpūtai.

Ūdens pudele aprīkota ar parocīgu rokturi. Pudeles kakliņš un tā vāciņš ir īpaši plati, īpaši noderīgi cilvēkiem, kas vēlās baudīt savus dzērienus ar ledu.

Dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet karstu līdz 12 stundām.

Lieliski noderēs košas personības cilvēkam.

Termopudele Standard Mouth 682ml

Termopudele Hydro Flask Standard Mouth balta 709ml
36.10 €

Termopudele piemērota ikdienas lietošanai, kas veicinās vēlmi padzerties ūdeni. Tai ir vāciņš ar rokturi, kas padara tās pārnēsāšanu īpaši vieglu.

Dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet karstu līdz 12 stundām.

Lieliska dāvana elegantai dāmai, kuru aicini lietot vairāk ūdeni.

Termopudele Wide Mouth Flex 946ml

Termopudele Hydro Flask Wide Mouth Flex salmiņš melna 946 ml
47.25 €

Kvalitatīva, liela izmēra termopudele, kas piemērota ikdienas lietošanai mājās, darbā, pastaigā.

Ūdens pudele aprīkota ar parocīgu rokturi. Pudels vāciņā ir iebūvēts salmiņš. Pudeles kakliņš ir plats, tas īpaši noderīgs cilvēkiem, kas vēlās baudīt savus dzērienus ar ledu.

Dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet karstu līdz 12 stundām.

Salmiņa vāks nav paredzēts karstu dzērienu dzeršanai.

Triecienizturīgas bērnu ūdens pudeles

Bernu termopudeles

Hydro flask ir pieejamas maza un vidēja izmēra ūdens pudeles. Šīs pudele ir īpašas ar to ilgo termonoturību – tās saglabās ūdeni vēsu līd 24 stundām. Šīm bērnu ūdens pudelēm ir kvalitatīvs nerūsējošā tērauda korpuss, kas ieskauts silikona apvalkā. Tas nodrošina termopudeles triecienizturību pret viegliem kritieniem.

Šobrīd gan Termopudele bērnam Hydro Flask Wide mouth 591ml, gan termopudele bērnam Hydro Flask Wide mouth 350ml ir pieejamas divas krāsas. Maza izmēra pudelei ir pieejama rozā un zila krāsa, bet liela vidēja izmēra pudelēm balta ar zaļu un balta ar zilu.

Ja Tev patika lasīt par šo aktuālo un krāsaino Amerikāņu zīmolu, Tev noteikti patiks izzināt arī 24 bottles – vieglas pudeles ikdienai.