Kādu krūzi uzdāvināt Latvijas slavenībām? (Aptauja)

Seši Latvijā zināmi cilvēki saņems dāvanā iedvesmojošu krūzi.

Jūnija sākumā veicām aptauju, kurā iesaistījām arī jūs, lai kopīgiem spēkiem izvēlētos, kuras būs tās īpašās krūzes, kuras saņems dāvanā Latvijā sešas zināmas un iedvesmojošas personības – Egils Levits, Ainārs Šlesers, Andris Kivičs, Horens Stalbe, Roberto Meloni un Ralfs Eilands.

Konteksts: uzskatām, ka krūze ar trāpīgu uzrakstu ir visnotaļ laba dāvana. Ja krūzi lietos ikdienā, tad tā katru dienu atgādinās kaut ko svarīgu. Kādam tas būs novēlējums baudīt dzīvi, citu motivēs doties pretī rezultātiem, bet citam izcelties kolēģu vidū ar oriģinālu krūzi. Šajā aptaujā mēģinājām noskaidrot, kas ir trāpīgi uzraksti, ko uzlikt uz krūzes. Par dizainu domāsim pēc tam.

Kuru krūzi uzdāvināt Egilam Levitam?

Ar kādu krūzi mēs varētu novēlēt uzlabot prezidenta prasmes un tikt ievēlētam uz otru prezidentūras termiņu?

Esam noskaidrojuši, ka balsojumā pirmo vietu saņem un prezidents savā īpašumā iegūst krūzi ar uzrakstu “Īstais laiks ir tagad”. Mēs patiešām ticam, ka īstais laiks ir tagad un šī krūze būs kā lielisks atgādinājums tam. Otrajā vietā, tikai ar 12% starpību, ierindojas krūze ar uzrakstu “Uzklausi, sadzirdi, paklusē”.

Kuru krūzi uzdāvināt Aināram Šleseram?

Ar kādu dāvanu gribētu uzlabot Šlesera kungam dienu, lai ar nelielu devu sarkasma pateikt, ka viņš ir īsts vecis?

Izteikti sīva cīņa norisinājās starp divām krūzēm – krūze ar uzrakstu “Man ir galvenais viedoklis” un krūze ar uzrakstu “Es mācos teikt nē”. Gala rezultātā ar nelielu procentu pārsvaru uzvar krūze “Man ir galvenais viedoklis”,kas jau pavisam drīz ceļos pie Aināra Šlesera kunga, kura, kā mēs ceram, uzlabos viņa dienu.

Kuru krūzi uzdāvināt Andrim Kivičam?

Kuru krūzi izvēlēties, ja gribam uzmundrināt Andri kāda jauna YouTube projekta uzsākšanai?

Ar lielu atbildības sajūtu, mēs kopīgi, ar aptaujas palīdzību, izvēlējāmies pašu trāpīgāko krūzi ar kuru uzmundrināt Andri. Tas it nemaz nebija viegli, jo krūze ar uzrakstu “Brīnumi notiek katru dienu” un krūze “Šodien gāzīsim kalnus” aktīvi sacentās par pirmo vietu. Labā ziņa ir tā, ka kopīgiem spēkiem, mēs to izdarījām un nu jau pavisam drīz Andra rokās nonāks krūze ar uzrakstu “Brīnumi notiek katru dienu”. Iespējams, ka šī krūze Andrim liks noticēt brīnumiem vēl vairāk.

Kuru krūzi uzdāvināt Horenam Stalbem?

Ar kādu krūzi Jūs vēlētos iepriecināt multimākslinieku Horenu? Krūze, kura ik dienas atgādinātu nesteidzīgi baudīt mirkli.

Iepriecināsim multimākslinieku Horenu ar krūzi “Par rītdienu domāšu rīt”, kura ar pārliecinošu pārsvaru saņēma 48 % balsotāju simpātijas. Krūze, kura atgādina baudīt šodienu un atlikt darbus, ko var izdarīt rīt. Mūsuprāt, gan saulainās, gan lietainās dienās ideāli piestāvēs Horenam Stalbem.

Kuru krūzi uzdāvināt Roberto Meloni?

Un ar kādu krūzi Jūs dotos ciemos pie jautrā itāļa Roberto? Kopīgi smieties un baudīt gardu kafiju.

Pirmajā vietā un ar 43 % neapstrīdami uzvar krūze ar uzrakstu “Gandrīz kapu čīno”. Ar šo krūzi, tad arī dosimies ciemos pie jautrā itāļa Roberto, lai gandrīz kā Itālijā dzertu “Gandrīz kapu čīno” un kopīgi smietos. Ticam, ka itālis Roberto novērtē labu kafiju un, mēs arī ticam, ka tā garšos vēl labāk no krūzes ar oriģinālu uzrakstu.

Kuru krūzi uzdāvināt Ralfam Eilandam?

Kura ir tā īpašā krūze, kura katru dienu priecētu mūziķi Ralfu Eilandu un iedvesmotu radīt jaunas dziesmas?

Aptaujā noskaidrojām, ka tā īpašā krūze ar 38% pārsvaru, kura katru dienu priecēs mūziķi Ralfu Eilandu un iedvesmos radīt jaunas dziesmas ir krūze ar uzrakstu “Piedod nedzirdēju atkal”. Šī krūze jau pavisam drīz atradīsies uz Ralfa viesistabas galda. Mums atliek vien gaidīt jaunas un skanīgas dziesmas no talantīgā mūziķa.

Paldies visiem, kuri piedalījās UDENSPUDELE.LV rīkotajā aptaujā. Redzot jūsu interesi, noteikti veidosim ne tikai testus par termokrūzēm , bet arī aptaujas par dažādām tēmām arī nākotnē. Lai mums un arī jums rezultātu kopsavilkums par aptaujas jautājumiem būtu skaidrāks un vieglāk saprotamāks, izvēlējāmies rezultātus attēlot grafikās ar to procentuālo sadalījumu.

Šajā aptaujā pievērsāmies krūzēm, ko uzdāvināt vīriešiem, jo iecerētais dizains ir ļoti vienkāršs – balta krūze ar melnu uzrakstu. Pēc kāda laika pievērsīsimies dizainiski skaistākām krūzēm, kas būs vairāk paredzētas daiļā dzimuma pārstāvēm – draudzenēm, mammām, māsām u.c.

Ja šobrīd esi gaumīgas krūzes meklējumos, tad apskati mūsu sadaļu krūzes, kur esam apkopojuši krūzes, kas mums iekritušas acīs ar savu dizainu, funkcionalitāti vai patīkamo sajūtu. Atsevišķā sadaļā arī esam atzīmējuši, kuri mūsu produkti būtu piemērotas dāvanas vīrietim.

Aptaujas rezultātus izmantosim, lai noskaidrotu, kuras krūzes jau pavisam drīz ieraudzīsi UDENSPUDELE.LV veikaliņā.

Aptauja bija anonīma un aizpildāma elektroniski.