Kambukka ūdens pudeles – inovatīvs zīmols no Beļģijas

Kambukka ūdens pudeles ir radītas no ilgtspējīgās plastmasas un nerūsējošā tērauda. Tās ir trendīgas un funkcionālas. Zīmols izstaro prieku, kas manāms ne vien tā nosaukuma tulkojumā, bet arī rotaļīgajos dizainos. Jaunais trīs-vienā pudeles vāciņš liecina arī par ievērojamu zīmola spēju būt inovatīviem un radošiem.

Tā kā mums rūp, lai mēs klientiem piedāvājam labākos ūdens pudeļu produktus, mēs gribam zināt, ko pārdodam. Tāpēc arī pastāstīsim tev par Kambukka pudelēm un termokrūzēm, zīmola piedāvājumu un tā stāstu.

Raksta saturs

Kambukka pudeļu stāsts

Kambukka ir beļģu zīmols, kas dizainē pudeles Beļģijā, taču ražošanas process notiek Ķīnā. Kambukka rada stilīgas ūdens pudeles un krūzes, ko izmantot līdzņemšanā savās ikdienas gaitās.

Zīmola nosaukums

Kambukka no svahili valodas apzīmē prieku un iespēju būt noderīgam. Lai arī šis tika izvēlēts kā zīmola nosaukums, dibinātāji par šī tulkojuma īsto nozīmi uzzināja vien nesen. Tagad Kambukka zīmols droši atzīst, ka izvēlētais nosaukums ir attiecināms uz uzņēmuma vērtībām. Viņi ražo ūdens pudeles, kas sabiedrību gan iepriecinās, gan arī papildinās viņu ikdienu ar noderīgu gadžetu.

Prieks ir zīmolam atbilstošs nosaukums, jo uzņēmuma ražotie produkti ir lielisks, efektīvs un noderīgs sabiedrotais piedzīvojumu pilniem notikumiem. 

Dabas vidi uzlabojošas vērtības

Zīmols Kambukka aicina atteikties no vienreiz lietojamās plastmasas ieviešanas savā ikdienā, tā vietā izvēloties ilgtspējīgus risinājumus. Sākot jau ar ilgtspējīgām ūdens pudelēm pietiekama ūdens apjoma izdzeršanai, kā arī ar stilīgām kafijas termokrūzēm.

Zīmolam ne mazāk svarīga par produktu efektivitāti ir arī to stils un moderns dizains. Kambukka ūdens pudeles ir veidotas tā, lai visa mūža garumā nekad vairs nevajadzētu iegādāties jaunu ūdens pudeli. Tādā veidā ievērojami samazinot savas ekoloģiskās pēdas nospiedumu uz zemes un neatstājot aiz sevis milzu plastmasas atkritumu kalnus. 

Kāpēc klienti izvēlas Kambukka pudeles

kambukka udens pudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies Kambukka, nevis kādam citam zīmolam.

Ērti lietojamas pudeles

Zīmola piedāvātās ūdens pudeles ir gan no ilgtspējīgas plastmasas, gan arī no nerūsējoša tērauda. Plastmasas pudeles ir īpaši ērtas gadījumos, kad pudele ir nepieciešama ikdienas gaitām. Tā ir ļoti viegla un ērti lietojama – gan ar viegli attaisāmo vāciņu, gan pudelēs iebūvēto salmiņu.

Tērauda Kambukka ūdens pudeles ir atbilstošas ikdienai gan skaistā dizaina, gan arī funkcionalitātes dēļ. Tās vāciņš ir apvienots ar ērtu rokturi, kas atvieglo pudeles pārnēsāšanu ne vien rokā, bet arī pievienotu savai somai vai velosipēdam. Zīmols rūpējas par to, lai radītās ūdens pudeles atvieglotu cilvēku ikdienu, nevis to sarežģītu.

Inovatīvi risinājumi

Kambukka zīmols pastāvīgi cenšas atrast veidus, kā klientu ikdienu padarīt gan veselīgāku, gan arī efektīvāku. Meklējot paņēmienus, kā nodrošināt ātru un vienkāršu padzeršanos arī kustības laikā, Kambukka ir radījis ilgtspējīgās plastmasas ūdens pudeles ar vāciņu 3 vienā. 

Šis inovatīvais paņēmiens nodrošina ērtu pudeles lietošanu. Tā funkcija ir poga, kurai ir 3 līmeņi – atvērt katru reizi, kad tiek malkots dzēriens, atstāt atvērtu un aizslēgt. Pirmā funkcija ir paredzēta mirkļiem, kad dzēriens tiek malkots regulāri, lai ar katru pogas nospiešanas reizi vāciņš atvērtos un pēc padzeršanās automātiski aizvērtos.

Ūdens pudeļu vāciņi ir piemēroti arī termopudelēm, tāpēc pēc patikas iespējams tos mainīt un kombinēt.

Unikāls un tropisks dizains

Lai arī zīmola plastmasas pudeles ir mūsdienīgas, elegantas un mierīgākos toņos, tērauda pudeles pārsteidz ar košo un rotaļīgo dizainu. Kambukka firmas zīme ir tropiskās tērauda ūdens pudeles un termokrūzes zaļos lapu un rozā ziedu toņos. Tās ir ļoti estētiskas, acīm patīkamas un noteikti pamanāmas starp citiem pudeļu zīmoliem. 

Plašs piedāvājuma klāsts

Kambukka zīmola piedāvājums ir daudzveidīgs – piemērots gan ikdienai, gan arī īpašiem notikumiem un atpūtai dabā.

Ūdens pudeles ikdienai

ikdienas udens pudeles

Kambukka zīmols rada 3 veidu ūdens pudeles ikdienai – Elton un Lagoon ir no ilgtspējīgas plastmasas, bet Reno ir jautru dizainu ūdens pudeles no nerūsējoša tērauda.

Ilgtspējīgās plastmasas ūdens pudeles

Plastmasas pudeles ir ražotas no tritāna plastmasas paveida, kas ir viens no labākajiem šobrīd plaši izmantotajiem plastmasas veidiem ūdens pudelēm. Tas nesatur BPA un nepievieno ūdenim specifisku aromātu un garšu. Tās vieglā materiāla dēļ ir lielisks sabiedrotais ikdienas gaitās, jo nesagādā lielu smagumu.

Ērti padzeršanās un kopšanas risinājumi

Iebūvētais salmiņš ļaus ērti un ātri padzerties. Jaunā pogas trīsdaļīgā tehnoloģija ļauj izvēlēties ūdens dzeršanas veidu – atvērts nospiežot pogu, atvērts vai aizvērts visu laiku. Pudeles ir krāsainas, taču vienlīdz elegantas un mūsdienīgas. Ērti izjaucamas un kopjamas.

Termopudeles

Šīs ūdens pudeles ir aprīkotas ar skaistu un trendīgu dizainu, kas ir ne mazāk svarīgi. Lai ikdienā gribētos savu ūdens pudeli visur ņemt līdzi, tai pašam ir jāpatīk. Kambukka termopudeles ir ar labu termonoturību. To dzērienu aukstums saglabāsies līdz 9 stundām un karstums līz 5 stundām. Tās ir piemērotas nelieliem izbraucieniem un aukstām vakara pastaigām.

Termopudele Kambukka Reno 500ml

Termopudele Kambukka Reno Hasselt 500ml
30.14 €

Izturīga tērauda termopudele ar dubultajām sienām. Patiks ikvienam, kas novērtē kvalitāti un dod priekšroku skaistam dizainam.

Dzēriens saglabāsies karsts 8 stundu garumā, bet vēss 20 stundas. Vasarā pudele nodrošinās dzērienu atspirdzinoši vēsu, bet, dodoties ārā ziemā, dzēriens būs patīkami sildošs.

Dinamiskais un mūsdienīgais dizains ar pilsētas kartes motīvu padara šo pudeli par lielisku dāvanu aktīvas atpūtas cienītājiem.

Termopudele Kambukka Reno 500ml

Termopudele Kambukka Reno Pink Blossom 500ml
30.14 €

Ērts skrūvejamais vāciņš – atliek pagriezt vāka augšējo daļu, lai padzertos un noņemt apakšējo daļu, lai viegli iztīrītu pudeli vai pievienotu piparmētru lapas, citrona šķēles vai ledus gabaliņus.

Pudeles dubultās sieniņas un vakuuma izolācija tai nodrošina labu temperatūras noturību. Dzēriens saglabājas silts 8 stundas, bet vēss 20 stundas. Droša pret noplūdēm.

Būs lieliski piemērota dāvanai sievišķīgā dizaina un lietošanas ērtuma dēļ.

Termopudele Kambukka Elton 750ml

Termopudele Kambukka Elton Nightfall 750ml
39.00 €

Termopudele ar izturīgu korpusu, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda. Vakuuma sistēma novērš kondensāta veidošanos.

Hermētisks vāciņš ar 3 pozīciju sistēmu – plaši atvērts (lai padzertos esot uz vietas – bez kustības), aizvērts (termopudeles pārvietošanai somā) un ‘’piespied, lai padzertos pozīcija’’ – lai padzertos esot kustībā.

Silikona apvalks, kas nodrošina neslīdošu satveršanas virsmu. Uztur dzērienu aukstu līdz 21 stundai.

Termokrūzes

termokruzes kambukka

Kambukka termokrūzes iedalās 3 dažādos modeļos – Etna, Olympus un Tea mesh. 

Etna termokrūzes

Tās radītas no nerūsējoša tērauda un spēj saglabāt vēsu dzēriena temperatūru līz 11 stundām un karstu līdz 5 stundām. Šīs krūzes ir mazas un kompaktas, taču izmēru izvēles iespējas ir dažādas – no 300ml līdz 500ml, kur attiecīgi karstuma uzglabāšanas ilgums paaugstinās uz 9 stundām un aukstuma uz 18 stundām.

Etna krūzes ir pieejamas gan vienkāršos dizainos, gan arī košos un rotaļīgos.

Olympus termokrūzes

Kambukkas Olympus sērija sastāv no modernām un mūsdienīgām termokrūzēm izmēros no 300ml – 500ml. Tās uzglabā karstu dzēriena temperatūru līdz 10h un vēsu līdz 20h.

Konkrētā Kambukka Olympus termokrūze ir iemantojusi atpazīstamību klientu vidū savas kvalitātes un uzticamības dēļ.

Tea mesh – tējas krūzes

Zīmols ir parūpējies arī par tējas entuziastiem, kas lieto beramās tējas. Šī tējas krūze ir aprīkota ar īpašu filtru, kas uzkrāj beramās tējas biezumus. Kakliņš ir plats un filtrs viegli tīrāms. Standarti un tilpumi ir tādi paši kā Olympus termopudelēm. 

Termokrūze Kambukka Etna Grip 500ml

Termokrūze Kambukka Etna Grip Black 500ml
34.85 €

Termokrūze ar neslīdošu pamatni. Speciāla blokēšanas sistēma. Silikona apvalks, kas nodrošina neslīdošu, karstuma izturīgu satveršanas virsmu.

Piemērota ikdienas lietošanai. Krūzes saturs nevarēs izlīt somā, pateicoties īpašajai blokēšanas sistēmai.

Uztur dzērienu karstu līdz 9h, aukstu līdz 18h. Ērta lietošanai braucot automašīnā, var novietot standarta kafijas krūzes turētājā auto.

Termokrūze Kambukka Olympus 300ml

Termokrūze Kambukka Olympus Sea Green 300ml
23.85 €

Vāciņš ar pārslēgu nodrošina vienmērīgu dzeršanu. Piespied, lai padzertos un piespied vēlreiz, lai nobloķētu.

Termokrūze uztur dzērienus karstā stāvoklī – līdz 10 stundām , ledus aukstus – līdz 20 stundām.

Pateicoties Snapclean® tehnoloģijai, pudeles tīrīšana ir vienkārša: saspiediet un pavelciet, lai noņemtu iekšējo mehānismu vienā gabalā.

Ērta lietošanai braucot automašīnā, var novietot standarta kafijas krūzes turētājā auto.

Ūdens pudeles bērniem

udens pudeles berniem

Zīmols rada arī īpašas kolekcijas bērniem un pusaudžiem, izmantojot ilgtspējīgo plastmasu. Šis materiāls ir īpaši ērts, lai uz tā spētu uzdrukāt košus un krāsainus zīmējumus ar bērnu iemīļotākajiem varoņiem. Tieši tas būs iemesls, kāpēc bērni savu iemīļoto ūdens pudelīti gribēs visur nēsāt sev līdzi.

Savukārt no Kambukka plašā piedāvājuma ir izvēle arī pusaudžiem, kuriem pieejamas arī vienkāršākas ūdens pudeles. Katrā no tām ierīkots salmiņš, lai aicinātu bērnus un pusaudžus biežāk padzerties. No salmiņa tomēr viss garšo labāk.

Ēdienu termosi

edienu termosi kambukka

Kambukka piedāvājumā ir arī skaisti un ērti lietojami ēdienu termosi, lai ēdienu varētu ņemt līdzi. Tajos iestrādātā poga ļauj izlaist ārā tvaiku. Ēdiens tiek saglabāts svaigs un silts 6 vai 9 stundas, tas atkarīgs no izvēlētā termosa modeļa.

Ēdienu termoss Kambukka Bora 600ml būs piemērota dāvana cilvēkam, kurš regulāri dodas garos pārgājienos vai daudz strādā un nepieciešams paņemt līdzi ēdienu, kurš saglabās temperatūru visas dienas garumā. Ēdienu termosā var ievietot gan siltus un aukstus ēdienus, kā arī augļus un dārzeņus.

Ar plašāku Kambukka piedāvājumu aicinām iepazīties ŪDENS PUDELE veikala sadaļā Kambukka ūdens pudeles.