Klean Kanteen – uzņēmums ar iedvesmu

Viens no košākajiem vairākkārt lietojamo pudeļu zīmoliem Latvijā ir Klean Kanteen. Tās pārsteidz ar savu multifunkcionalitāti un pārsteidzoši ilgstošo termonoturību. Klean Kanteen ir ģimenes uzņēmums no Kalifornijas, kas rada kvalitatīvus produktus no nerūsējošā tērauda un iedvesmo atbalstītājus radīt pozitīvas pārmaiņas pasaulē.

Tā kā mums rūp, lai mēs klientiem piedāvājam labākos ūdens pudeļu produktus, mēs gribam zināt, ko pārdodam. Tāpēc arī pastāstīsim tev, kas ir Klean Kanteen pudeles un kāds ir to stāsts.

Klean Kanteen pudeļu stāsts

Katram zīmolam ir savs veiksmes stāsts un galvenās vērtības, kas ir nozīmīgas katram zīmola atbalstītājam. Lai labāk iepazītos ar Klean Kanteen stāstu, esam apkopojuši interesantāko un svarīgako informāciju par zīmolu.

Ģimenes uzņēmums

Zīmols Klean Kanteen ir ģimenes uzņēmums, ko dibinājuši brālis un māsa no Kalifornijas, Čiko, turpat Amerikā arī pašlaik produkti tiek dizainēti, taču uzņēmums ir izaudzis tik liels, ka produktu ražošanas rūpnīca pārcelta uz Ķīnu. 

Zīmola dibinātāji vienmēr ir jutušies ērtāk atrodoties dabā, nekā pilsētā. Ja jāizvēlas starp pārgājieniem un mājās sēdēšanu, izvēle noteikti tiks pieņemta par labu pirmajai opcijai. Tad nu rodas jautājums, kā šai ģimenei izdevies radīt internacionālu uzņēmumu, kas ir populārs visā pasaulē. Atbilde ir sekojoša.

Kā radās Klean Kanteen zīmols

Nu jau to ir grūti iedomāties, taču 2000.gadu sākumā ilgtspējīgas ūdens pudeles no nerūsējoša tērauda Amerikā bija retums. Plastmasa bija teju vienīgais sabiedrībai zināmais variants, kas netika apšaubīts. Kad Klean Kanteen pārdeva savu pirmo nerūsējošā tērauda ūdens pudeli tālajā 2004.gadā, zīmola dibinātāji nolēma, ka gan jau vēl kāds radīs nepieciešamību pēc daudzreiz lietojamiem produktiem. 

Šodien – zīmola daudzreiz lietojamas ūdens pudeles un termokrūzes ir visur. Klean Kanteen ir kļuvis par starptautisku zīmolu, kas iedvesmo simtiem un tūkstošiem cilvēku, kā arī desmitiem jaunu uzņēmumu. Un zīmols nemaz neiebilst par konkurenci un saka – cīņā ar plastmasas piesārņojumu visi esam vienā kopīgā misijā. 

Gadiem ilgi saglabātas vērtības

Zīmolam attīstoties, nav trūcis piedāvājumu uzņēmuma pārpirkšanai. Tomēr Klean Kanteen ir palicis kā ģimenes uzņēmums ar daudziem lieliskiem palīgiem. Dibinātājiem vienmēr aktuāla prioritāte ir veikt pašiem savus lēmumus un pieturēties pie savām oriģinālajām vērtībām – darīt labu videi un radīt funkcionālus produktus cilvēkiem. 

Ja rodas vēlme daļu ienākumu ziedot labdarībām, tas tiek darīts. Ja parādās iespēja pavadīt vairākus gadus, izstrādājot kvalitatīvu un matētu produktu virskārtu, tas bez šaubām tiek darīts.

Kāpēc klienti izvēlas Klean Kanteen pudeles

klean kanteen ūdens pudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies Klean Kanteen, nevis kādam citam zīmolam.

Kvalitatīvi produkti no nerūsējoša tērauda

Visi Klean Kanteen produkti ir veidoti no augstākās kvalitātes materiāliem. Pamata izmantotais materiāls, kas vieno visu produkciju, ir nerūsējošais tērauds. Zīmols piedāvā saviem klientiem tikai labāko, nodrošinot gan funkcionalitāti, gan arī neaizmirstot par vienkāršu, bet skaistu dizianu. 

Multifunkcionāls pielietojums

Klean Kanteen ir radījis nerūsējoša tērauda ūdens pudeles, kuras ir piemērotas jebkuram notikumam un situācijai. Tās skaisti iederēsies gan mājās, gan ofisā. Neliela izmēra ūdens pudeles ir gana vieglas un parocīgas, lai tās spētu ņemt līdzi arī ikdienas gaitās – arī tādos izbraucienos kā pārgājieni un ceļojumi. Zīmola produkcija ir daudzveidīga un funkcionāli piemērota jebkuram dienas izaicinājumam.

Zīmola vēlme palīdzēt un lieliskais komandas darbs

Izvēloties uzņēmumu, ko atbalstīt, nereti svarīga ir ne vien produkcija, bet arī zīmola vērtības. Kad runa iet par ģimeni, Klean Kanteen nebaidās tā saukt arī savus darbiniekus. Klean Kanteen ģimene attiecas uz visiem darbiniekiem Čiko galvenajā mītnē, sadarbības partneriem ārzemēs un izplatītājiem visā pasaulē. 

Zīmola moto ir – kopā strādājam, lai iedvesmotu pārmaiņas, kas pasauli padara labāku un tīrāku. 

Klean Kanteen atbalsta savu reģionālo kopienu ar šādām rīcībām:

Produkta ziedošana – vietējām organizācijām un skolām, lai tos varētu izmantot pasākumos un labdarības akcijās.

Bezmaksas ūdens – nodrošināt Klean Kanteen ūdens stacijas ar bezmaksas filtrētu ūdeni vietējos pasākumos.

Dalība labdarības akcijās – sponsorēšana un piedalīšanās tādos vietējos pasākumos, kā “Run for Food”, “Chico Wildflower Century Ride”, “Walk for Water”, “Bidwell Park”, “Chico Creek Clean Up” un daudzos citos.

Personalizētas pudeles

Zīmols piedāvā arī iespēju personalizēt savu ūdens pudeli – sava zīmola, uzņēmuma vai organizācijas popularizēšanai, veicot izvēli par labu ilgtspējīgam dzīvesveidam un veselībai. Klean Kanteen sadarbojas ar daudziem uzņēmumiem, uz savām nerūsējošā tērauda produktiem printējot oriģinālus dizainus. Personalizētas ūdens pudeles, kafijas un citu dzērienu krūzes, pēc uzņēmuma domām, ir lieliska dāvana svētkos saviem darbiniekiem, kolēģiem, sadarbības partneriem.

Plašs piedāvājuma klāsts

Klean Kanteen piedāvājums ir ļoti daudzveidīgs – piemērots dažādām gaumēm un notikumiem.

Nerūsējošā tērauda termopudeles

Klean Kanteen tērauda termopudeļu kolekcija Climate Lock ir viens no pirmajiem un joprojām labākajiem zīmola produktiem tā augstās izpildspējas dēļ. Klean Kanteen termopudeles spēj saglabāt dzērienus aukstus līdz pat 135 stundām, savukārt dzērienu karstums tiek uzglabāts līdz pat 38 stundām. Šis rādītājs tiek pielīdzināts liela izmēra termopudelēm ar tilpumu 1900ml.

Nerūsējoša tērauda ūdens pudeles

klean kanteen ūdens pudeles

Klasiskās Klean Kanteen tērauda ūdens pudeles ar platu kakliņu ir veidotas tā, lai tās saglabātu savu formu un kvalitāti visa mūža garumā. Šīs vienkāršās ūdens pudeles ar vienu iekšsienu ir daudz vieglākas par termopudelēm. Tās ir lieliski piemērotas ceļošanai, pārgājieniem un sportam. Klean Kanteen ūdens pudeles ir gādājušas par klientu prieku jau vairāk kā 18 gadu garumā un joprojām turpina nepievilt. 

Bērniem piemērotas ūdens pudeles 

klean kanteen ūdens pudeles

Zīmols parūpējies arī par īpaši piemērotām Klean Kanteen ūdens pudelēm bērniem, turklāt dažādos vecumos. Pieejami gan ēdiena līdzņemšanas trauciņi bērniem, gan specializēti uzgaļi, gan arī jautras un funkcionālas ūdens pudeles košās krāsās. Produkcija bērniem veidota bez BPA, no nerūsējoša tērauda un tā speciāli veidota bērnu ērtībai. Ūdens pudeles ir viegli lietojamas un ir izturīgas pret triecieniem gadījumā, ja pudele tiks nomesta zemē. 

Kafijas un auksto dzērienu ceļojuma krūzes

klean kanteen ūdens pudeles

Klean Kanteen ir parūpējies arī par dažādu dzērienu ņemšanu līdzi gan ikdienas gaitās, gan atpūtai pie dabas. Piedāvājumā ir Klean Kanteen termopudeles ar lielisku termonoturību, ilglaicīgi saglabājot dzēriena temperatūru. Pudeles piemērotas karstai kafijai, atspirdzinošiem kokteiļiem, vīnam, sulai un jebkuram citam dzērienam. Zīmols aicina aizmirst plastmasas glāzes un to vietā izvēlēties ērtas un skaistas tērauda ceļojuma krūzes un termoglāzes. To krāsainie vāciņi ir saskaņoti ar piemērotu salmiņu. Garantija visa mūža garumā.

Specializētie komplekti un aksesuāri

klean kanteen ūdens pudeles

Papildus ūdens pudelēm zīmols piedāvā arī ērtus komplektus, kā arī ilgtspējīgus ēdienu trauciņus.

Komplekti

Klean Kanteen piedāvājumā ir arī jau sagatavoti produktu komplekti vienkāršākam un ātrākam iepirkšanās procesam. Uzņēmums uzskata, ka katrā komplektā ir viss nepieciešamais, iekļaujot vispopulārākos zīmola produktus. Sagatavotie komplekti ļauj klientiem ietaupīt aptuveni 20% no kopējās pirkuma cenas. Ir pieejami komplekti gan bērniem, gan ikdienai, gan arī pārgājieniem un atpūtai pie dabas. Par visu ir padomāts.

Ēdienu uzglabāšanas trauciņi

Klean Kanteen ilgtspējīgie tērauda ēdiena uzglabāšanas trauki pilnībā aizstāj dzīves laikā desmitiem izmantoto plastmasas ēdiena trauciņu. Tos var izmantot gan iepērkoties lielveikalā, gan arī paņemot mājās neapēsto ēdienu kādā kafejnīcā, jo trauciņi ir siltuma noturīgi. Tie ir lielisks sabiedrotais ikdienā, kad uz skolu vai darbu jāpaņem līdzi pusdienas. Zīmols rūpējas par to, lai ikdiena tiktu atvieglota katrā aspektā ar ilgtspējīgu materiālu palīdzību.

Aksesuāri

Zīmols atsevišķi tirgo arī ūdens pudeļu un tērauda ceļakrūžu aksesuārus. Piedāvājumā ir tērauda salmiņi un to tīrīšanas birstes, pudeļu vāciņi un uzgaļi, kā arī rokturi ērtākai pārnēsāšanai.

Iegādāties sev piemērotāko ūdens pudeli un tuvāk iepazīties ar Klean Kanteen preču klāstu, iespējams mūsu veikalā.