Liewood – ūdens pudeles bērniem

Liewood titulbilde

Liewood tika dibināts salīzinoši nesen – 2015. gada vasarā. Dibinātājas mērķis bija izveidot unikālu bērnu interjera koncepciju, koncentrējoties uz funkcionalitāti, smalkām līnijām un vienkāršām detaļām. Liewood dibinātājai ir 15 gadu pieredze modes industrijā, viņa darbojusies dizaina jomā, loģistikā un ražošanā starptautiskiem mazumtirdzniecības zīmoliem.

Pašos Liewood pamatos ir zīmola dibinātājas un vadītājas aizraušanās ar dizainu, estētika un pārliecība, ka skaistums slēpjas detaļās.

Daudz klientu pie mums ir vērsušies ar jautājumiem, kad varēs iegādāties Liewood zīmola produktus. Šajā rakstā lasiet par iemesliem, kāpēc zīmola produkti ir tik iecienīti un kādas Liewood pudeles jau ir pieejamas UDENSPUDELE.LV.

Zīmola misija un mērķis

Liewood rada neatvairāmus produktus mūsdienīgām ģimenēm – no organiskiem tekstilizstrādājumiem un mīkstas trikotāžas. Visi kopā produkti rada unikālu, tīru un vienkāršu kombināciju – un šie produkti ir rezultāts Liewood 360 grādu izpratnei par kopējo projektēšanas procesu.

Liewood mērķis ir vienkāršs: Veicināt vienkāršu un veselīgu ģimenes dzīvi.

Zīmola misija: Radīt produktus, kas kalpos paaudzēm ilgi.

Kāpēc izvēlēties Liewood?

Kā jau visiem zīmoliem, arī Liewood ir vairāki būtiski iemesli, kāpēc izvēlēties tieši viņu produkciju. Pirmkārt, produkti ražoti no augstākās kvalitātes materiāliem, tie ir videi draudzīgi un ar labu dizainu. Liewood rūpīgi domā par produkta kalpošanu un tos ražo tādus, lai tie varētu kalpot pat vairākās paaudzēs.

UDENSPUDELE.LV saviem klientiem piedāvā Liewood bērnu silikona un termopudeles ar salmiņu. Tās ir radītas mazo bērnu rokām, lai viņi varētu viegli un patstāvīgi dzert ūdeni mājās, skolā vai rotaļu laukumā..

Kvalitatīvi un ilgtspējīgi materiāli

Ražošanas procesā tiek izmantoti produkti, kas izturējuši stingras prasības un kvalitātes kontroli, kā arī no zīmola vadības viedokļa tiek sekots līdzi visam produkta realizācijas procesam, sākot ar produkta dizainēšanu un beidzot ar produkta izvietošanu plauktā.

Liewood produkti ražoti Dānijā, Kopenhāgenā un Ķīnā. Pārdomātie dizaina elementi ir Ziemeļvalstu dizaina tradīciju rezultāts. Visi Liewood izstrādājumi ir izgatavoti no ilgtspējīgiem materiāliem, piemēram, pārstrādāta poliestera un organiskās kokvilnas.

Plašs piedāvājuma klāsts

LIEWOOD galvenā mērķauditorija ir bērni, tāpēc piedāvājuma klāstā ir pieejamas daudz dažādu veidu preces bērniem. Zīmols ražo ūdens pudeles, ēdienu traukus, kā arī apģērbu, dažādas preces bērniem, sākot no zīdaiņa vecuma līdz pat 10 gadu vecumam.

Liewood ūdens pudeles

UDENSPUDELE.LV Liewood pudeles

Turpinājumā esam apkopojuši sarakstu ar pudelēm, kas šobrīd pieejamas mūsu veikalā. Šo pudeļu vāciņam ir cilpa, kas ļaus pudeli ērti turēt vai piestiprināt pie somas. Uz Liewood ūdens pudelēm attēloti grafiski dizaini, kas noteikti patiks bērniem un tiem būs vēlme padzerties biežāk.

LIEWOOD termopudele bērnam Kids/Sandy 350ml

Termopudele bērnam LIEWOOD Kids/Sandy 350ml
36.00 €

Pudele ar daudz dažādiem bērniem. Ūdens pudele, kas bērniem ļoti patiks un motivēs ikdienā vairāk patērēt ūdeni.

Termopudele saglabās dzērienu siltu 12h, bet aukstu līdz pat 24h.

Nobeigumā varam pateikt to, ka uzturēsim kontaktus ar Liewood zīmolu un pēc iespējas drīzāk centīsimies pievienot jaunus šī zīmola produktus mūsu veikalā. Iesakam ieskatīties UDENSPUDELE.LV, lai aplūkotu arī citas sev tīkamās pudeles.