Sievišķīga un ilgtspējīga dāvana sievietei

Sievišķīgas un ilgtspējīgas dāvanas sievietēm

Izvēloties dāvanu sievietei, ir svarīgi dāvināt ko tādu, kas radīs pozitīvas emocijas. Protams, sievietes vēlās arī ko praktisku un izmantojamu ikdienā. Mēs esam pārliecināti, ka termokrūze vai ūdenspudele ir lieliska dāvana sievietei.

Šajā rakstā lasi par to, kāpēc termokrūze un ūdens pudele ir laba dāvana sievietei svētkos. Zemāk apkopotas konkrētas termokrūzes un ūdens pudeles, kas pavisam noteikti derēs kā dāvan kādai īpašai sievietei. Ja esi jau nolēmis kādu termokrūzi vai pudeli vēlies dāvināt, dodies uz sadaļu Dāvana sievietei un izvēlies.

Saites uz dāvanu ideju sadaļām:

Iemesli, kāpēc sievietei dāvināt termokrūzi

Sieviete sievietei davina davanu

Mēs sievietēm vēlamies uzdāvināt ko elegantu, bet tajā pašā laikā praktisku. Katra sieviete ir atšķrīga. Sievietēm, kuras daudz dodās ārpus mājas, strādā birojā, brauc ar automašīnu vai vienkārši pavada daudz laika svaigā gaisā, noteikti noderēs termokrūze. Lūk vēl dažas iemesli, kāpēc termokrūze ir laba ideja dāvanā sievietei.

Ērts sabiedrotais ikdienas dzīvē

Termokrūze ir gadžets, kas noteikti noder ikdienā. Nereti rīta steigā neizdodas iztukšot tasi kafijas vai tējas mājās. Termokrūze ir produkts, kurš būs blakus arī ārpus mājas un ļaus izdzert dzērienu.

Sievietēm, kas brauc ar mašīnu, termokrūze noderēs arī priekš uzpildes stacijām. Pārsvarā uzpildes stacijās ir iespējams pagatavot karsto dzērienu savā krūzē un pat saņemt atlaidi.

Videi draudzīga un ilgtspējīga dāvana 

Mēs visi vēlamies dzīvot tīrā vidē. Ilgtspējīga termokrūze ir lielisks veids, kā izvēlēties dabai draudzīgu risinājumu vienreizlietojamās kafijas krūzes vietā. Pārsvaram papīra vienreizlietojamajām krūzītēm iekšā ir plastmasas slānis, kas diemžēl nepārstrādājas.

Vairākās kafejnīcās, uzpildes stacijās un beķerejās ir iespējams palūgt, lai pagatavo kafiju savā termokrūzē. Kaut vai šķiet, ka dažas vienreizlietojamās glāzes neko nemaina, bet gada griezumā tas ir ievērojams atkritumu daudzums. Sargāsim dabu.

Termokrūzes kā dāvana sievietei

Parocīgā Termokrūze PEETA

Termokrūze PEETA bēšīgi balta 500ml
30.52 €

Ietilpīga termokrūze, ko novērtēs tās sievietes, kuras daudz dzer kafiju vai tēju. Šī termokrūze būs lieliska dāvana sievietei, kas daudz brauc ar auto. No tās var viegli un ātri padzerties ar vienu roku.

Avenue PEETA termokrūze, kas ražota no vara un tērauda. . Vāciņš ir ražots no plastmasas, tas ir izturīgs pret noplūdēm, tāpēc nav jāuztraucas par dzēriena izšļakstīšanos  uz drēbēm. Krūzi ir patīkami turēt rokās arī pēc dzērienu uzpildīšanas, jo uz ārējās sieniņas nerodas kondensāts.

Dzēriens saglabājas karsts 8 stundu garumā, bet auksts līdz pat 24 stundām, tādējādi termokrūze noder dažādos laika apstākļos un situācijās.

Modernā Termokrūze EQUA

Termokrūze EQUA Matcha zaļa 300ml
35.50 €

Moderna dizaina termokrūze, kas lieliski iederēsies skandināvu stilā iekārtotā mājā vai birojā. Patiks sievietei kurai patīk skaistums un elegance.

300 ml lielās termokrūzes iekšpusē ir keramisks pārklājums, kas pasargās dāvanas saņēmējas dzērienus no nepatīkama aromāta.

Krūzītei ir neslīdoša pamatne un tā ir 100% droša pret noplūdēm, kā arī uzturēs dzērienus karstus līdz 8 stundām.

Pievilcīgā termokrūze NEON KACTUS

Stikla kafijas krūze Neon Kactus Pink 340ml
18.25 €

Šī ir kompakta un pievilcīga dizaina termokrūze, kas ražota no kvalitatīva nerūsējošā tērauda. Tā ir viegla un karstumizturīga.

380ml lielā termokrūze ir pimērota gan ikdienas lietošanai, gan  dodoties izbraucienos ar automašīnu.

Dāvanu īpaši novērtēs sievietes, kuras ir pasteļkrāsu cienītājas. Tā ir viegli kopjama un ērta lietošanā.

Iecienītā Kambukka Etna Grip

Termokrūze Kambukka Etna Grip Breezy Blue 500ml
34.85 €

500ml liela premium termokrūze, kas ir kompakta un droša pret noplūdēm.

Vāciņš ar 3 pozīciju sistēmu – plaši atvērts, aizvērts un ‘’piespied, lai padzertos pozīcija’’ – lai padzertos esot kustībā.  Krūzes saturs neizlīs somā, pateicoties īpašajai blokēšanas sistēmai.

Šī būs skaista dāvana, kas veidota no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda. Tās apakšā ir pamatnīte, lai tā neslīdētu.

Kvalitatīvā termokrūze Klean Kanteen TKWide

Termopudele Klean Kanteen TKWide Blue Tint 355ml
36.85 €

Kvalitatīva termokrūze, kas apvieno gan termopudeles, gan termokrūzes funkcijas. Šī termokrūze būs lieliska dāvana sievietei, kas dodās pārgājienos vai ikdienā dodās izbraucienos ar mašīnu.

Klean Kanteen TKWide ir 355ml termokrūze, kurai ir īpašs pārklājums, kas izturīgs pret skrapējumiem. Tai ir nolaižams rokturītis pārnēsāšanai.

Krūze saglabās dzērineus siltus 11 stundas, bet aukstus līdz pat 38 stundām.

Izturīgā termokrūze Stanley Trigger-Action

Termokrūze Stanley Classic Trigger-Action balta 350ml
30.34 €

Kvalitatīva un kompakta termokrūze  ar 350ml ietlipību, kas ir gaumīgā baltā krāsā un piemērota lietošanai ikdienai. Eleganta un ļoti iztūrīga.

Pateicoties termokrūzes hermētiskajam vāciņam, to var pārnēsāt somā un lieliski piemērota lietošanai automašīnā.

Krūzes dubultās sieniņas nodrošina labu termoizturību. Dzēriens saglabāsies karsts 5 stundas, bet auksts 8 stundas. Ja aukstajam dzērienam pievienos ledu, tad saglabās to aukstu līdz 20 stundām.

Termokrūze Contigo West Loop

Termokrūze Contigo West Loop Gunmetal Trans Matte 470ml
40.85 €

Kvalitatīva termokrūze 470ml izmērā, kas ir gaumīga un piemērota lietošanai birojā. Tās tumšā plūmju krāsa patiks klasiskai sievietei.

Pateicoties Autoseal tehnoloģijai, tā ir 100% droša pret noplūdēm un lieliski piemērota lietošanai automašīnā.

Krūzes dubultās sieniņas nodrošina labu termoizturību. Dzēriens saglabāsies karsts 5 stundas, bet auksts 12 stundas.

Iemesli, kāpēc sievietei dāvināt ūdens pudeli

Sieviete davana sanem udens pudeli

Ūdens pudele ir lieliska dāvana. Tā atgādinās par dāvinātāju ik reizi, kad tā tiks izmantota. Ja dāvināsiet termopudeli, tad tā uzturēs dzērienu siltu vai aukstu vairāku stundu garumā. Dažas idejas, kāpēc ūdens pudele būs laba un piemērota dāvana sievietei.

Rūpes par sievietes veselību

Sievietēm dienā ir jāizdzer vidēji divi litri ūdens. Cilvēki lieto vairāk ūdens kad tas ir rokas stiepiena attālumā. Uzdāvinot ūdens pudeli, tā vienmēr būs tuvumā un atgādinās rūpēties par savu pašsajūtu un regulāri padzerties svaigu, atspirdzinošu ūdeni.

Dāvana, kas neapniks

Ūdens pudele noteikti ir dāvana, kas neapniks. Tās ir iespējams dāvināt dažādām dzīves situācijām. Ūdens pudele var būt kā dāvana mājas apstākļiem, lietošanai automašīnā, treniņiem un pārgājieniem. Tām arī ir daudz dažādi dizaini. Aplūko veikala sadaļu Dāvana sievietei un izvēlies piemērotāko.

Ūdens pudeles kā dāvana sievietei

Termopudele Aladdin Fresco

Termopudele Aladdin Fresco dzeltena 600ml
29.73 € 23.15 €

Skaista ūdens pudele, ko novērtēs tās sievietes, kurām patīk maigas  krāsas. Pudeli ir ļoti ērti uzpildīt.

Aladdin Fresco 600ml ir vidēja izmēra termopudele, kurai ir divas daļas. To ir iespējams viducī atskrūvēt un iebērt tajā ledu. Ar ledu ūdens pudelē saglabāsies auksts18 stundas, bet bez 10 stundas.

Pudele izceļas ar tās dizainu, jo tās forma vairāk līdzinās plastmasas ūdens pudelēm. Lieliska dāvana košai dāmai.

Termopudele NORSE ar korķa vāciņu

Termopudele NORSE tumši pelēka 590ml
28.70 €

Minimālistiska dizaina 590ml termopudele, kas lieliski iederēsies skandināvu stilā iekārtotā mājā vai birojā. Patiks sievietei, kurai svarīgi, ka viņas dzīves vide ir estētiska un tīra.

Pudelei ir skrūvējams vāciņš – tas apdarīts ar korķa materiālu, kas piedod pudelei papildus kvalitātes sajūtu.

Šai pudelei ir lieliska termo noturība, kas ilgstoši saglabās pudelē ielietā dzēriena temperatūru- siltu 12 stundas vai aukstu 48 stundas.

Stikla pudele EQUA LAVA

Stikla pudele EQUA MISMATCH Lava 750ml
25.93 €

Skaista ūdens pudele, ko novērtēs tās sievietes, kurām patīk stikla ūdens pudeles. Un pēc mūsu pieredzes, ļoti daudzām sievietēm patīk tieši šī ūdens pudele.

EQUA Mismatch Lava ir 750ml stikla pudele, kas ievietota mākslīgās ādas apvalkā. Apvalks padara ūdens pudeli drošāku pret saplīšanu, kā arī patīkamāku turēšanu rokā. Tas novērš arī kondensāta veidošanos uz pudeles, ja tājā ielej aukstu, atspirdzinošu ūdeni.

Pudelei ir bronzas krāsas metāla rokturītis, kas piešķirs dāvanai papildus mirdzumu.

Termopudele BIRK tirkīza

Termopudele BIRK tirkīza 510ml
28.70 € 23.89 €

Šī ir gaumīga dizaina termopudele, kas ražota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Tā ir vienkārša, bet skaista.

Pudeles dubultās sieniņas ar vakuuma izolāciju nodrošina labu termonoturību. Dzēriens silts saglabāsies 12 stundas, bet auksts 48 stundas.

Šī termopudele īpaši patiks sievietei, kas novērtē augstu kvalitāti un gaumīgu dizainu.

Termopudele SIGG H&C One

Termopudele SIGG H&C One Dzeltena 500ml
31.78 €

Vidēja izmēra termopudele, kas lieliski piestāvēs sievietei ar košu personību. Paredzēta birojam, mājaām vai ikdienai.

Šī ir vidēja izmēra termopudele, kurai vāciņā ir iebūvēts sietiņš, tādēļ pudele lieliski derēs arī tējai vai ūdenim, kurā ir pievienoti augļi.

Šī 500ml pudele būs skaista dāvana. Vairāk par zīmola stāstu un populārākajiem produktiem SIGG ūdens pudeles.

Gudrā ūdens pudele EQUA Smart

Termopudele EQUA Smart maigi rozā 680ml
87.85 €

Tie kas vēlas sievietei uzdāvināt labāko pudeli, kas ne tikai saglabās ūdeni svaigu, bet arī atgādinās to padzerties, var izvēlēties EQUA SMART 680ml gudro ūdens pudeli.

Šī ir tiešām skaista ūdens pudele, kas visās tās detaļās ir ražota no augstākās kvalitātes materiāliem. Bet lielākā tās vērtība slēpjas tajā, ka tā ir aprīkota ar tehnoloģiju, kas palīdz izdzert dienā nepieciešamo ūdens apjomu. Pudelei apakšā ir gaismas signāls, kas signalizē par to, ka ir laiks padzerties ūdeni. Papildus tam, ir pieejama arī telefona lietotne, kura seko līdzi, cik ūdens ir izdzerts, un arī atgādina, ka vēl jāpadzeras.

Termopudele Noerden, kas attīra ūdeni

Termopudele Noerden LIZ rozā 350ml
50.23 €

Ja sieviete, kurai meklē dāvanu, ikdienā lieto veikalā iegādātu ūdeni, to pamatojot ar to, ka tas ir tīrāks par krāna ūdeni, tad Noerden pudele būs piemērota dāvana.

Noerden LIZ 350ml termopudele ir pudele, kuras vāciņā ir iestrādāta tehnoloģija, kas ar ultravioleto staru palīdzību attīra ūdeni.

Uz pudeles vāciņa ir arī iestrādāts indikators, kas nosaka vai pudelē ūdens ir karsts vai auksts, kā arī ar gaismas signāla palīdzību atgādinās regulāri padzerties ūdeni.

Stilīgā Aladdin Chilled termopudele

Termopudele Aladdin Chilled Dahlia Berry 550ml
27.98 € 24.85 €

Ja sievietei, kurai vēlies uzdāvināt termopudeli, patīk ziedi, tad šī Aladdin Chilled 550ml termopudele ir īstā dāvana. Uz pudeles ir dālijas ziedu dizains, kas iepriecinās.

Šī termopudele ir vidēja izmēra. Tai pie vāciņa ir silikona rokturis, kas lieliski noder tās pārnēsāšanai.

Šī pudele ir ražota no nerūsējošā tērauda,, tādēļ to būs iespējams izmantot ikdienā gadiem ilgi.

Termokrūžu un ūdens pudeļu piedāvājums ir plašs, tāpēc iesakām veikt izpēti un izvēlēties dāvanu, kas piemērota kādai īpašai sievietei. Šajā rakstā sniedzām idejas konkrētiem produktiem, ko varat iegādāties. Vienlaikus arī tas radīs pārdomas par to, kāda tieši termokrūze vai ūdens pudele būs piemērotākā dāvana konkrētai personai.

Iespēja dāvanu personalizēt

Veids, kā dāvanu padarīt īpašu, ir to personalizēt. Tas nozīmē papildināt galveno dāvanu ar kādu papildus dāvaniņu, piemēram, papildināt termokrūzi ar kādu našķi vai termosu ar kādu kafiju vai tēju.

Veids, kā mēs piedāvājam personalizēt dāvanas, ir to apdruka un gravēšana. Uz ūdens pudelēm, termosiem un termokrūzēm varam uzlikt kādu sveiciena tekstu, jubilāra vārdu vai kādu citu svarīgu vēstījumu.

Gravēšana šobrīd ir pieejama mūsu metāla produktiem – metāla pudelēm, termokrūzēm un termosiem. Savukārt visus pārējos ūdens pudeļu materiālus varam apdrukāt ar vēlamo tekstu.

Ja šajā rakstā neatradi piemērtoāko dāvanu, tad iesakām apmeklēt UDENSPUDELE.LV sadaļas Ūdens pudeles, Termopudeles vai Termokrūzes.

Lai izdodas atrast labāko dāvanu īpašai sievietei!