Top Stanley termokrūzes, salīdzinājums

Stanley termokrūzes salīdzinājums

Stanley termokrūzes ir vienas no mūsu klāstā populārākajām termokrūzēm. Stanley Classic Trigger-Action termokrūze ir ļoti iecienīta un vairākkārt testēta. Un pavisam nesen mūsu klāstā parādījās jaunās Stanley The NeverLeak termokrūzes.

Šajā rakstā salīdzināsim abas Stanley termokrūzes. Noskaidrosim ar ko tās atšķirās un kuru izvēlēties. 

Satura rādītājs

Stanley zīmols

Stanley jau no 1914. gada ražo ļoti augstas kvalitātes termo produktus. Zīmolam svarīga ir ne tikai kvalitāte, bet arī ilgtspējība un iespēja saudzēt dabu. Tāpēc Stanley produkti tiek veidoti no visvieglāk pārstrādājamā un ļoti izturīga materiāla – nerūsējošā tērauda. 

Stanley termokrūzes spēj nodrošināt ilgstošu dzēriena termoizturību un ir ļoti ērtas ikdienas lietošanā. Tās ir pieejamas vairākos izmēros ar ļoti kvalitatīvu krāsojumu. Lai gan šīs termokrūzes ir pieejamas visdažādākajās krāsas, tām raksturīgā krāsa ir zaļa. 

Vairāk par Stanley zīmolu var izlasītu mūsu rakstā – Stanley – termosi un termokrūzes atpūtai dabā.

Stanley termokrūzes dizains

Stanley Trigger-Action un NeverLeak termokrūzes lielākā atšķirība ir tās vāciņā. Abām ir korpuss ir vienāda izmēra un dizaina. Mūsu klāstā Stanley Trigger-Action termokrūzes ir pieejamas zaļā, melnā, baltā, sarkanā un tumši zilā krāsā. NeverLeak termokrūzes bez melnas un zaļas, ir pieejamas arī gaiši zilā un bronzas krāsā. 

Termokrūzes dizains ir vienkāršs, bet ļoti kvalitatīvs jau pēc izskata. Tas ir no nerūsējošā tērauda un tam ir kvalitatīvs krāsojums. 

Stanley Neverleak un Stanley Trigger-Action

Zaļajām un gaiši zilajām termokrūzēm krāsojums ir raupjas tekstūras. Tas ir ļoti patīkams un neslīd ārā no rokām. Termokrūzes baltā un melnā krāsā ir matētas. Arī tām ir nedaudz raupja tekstūra. Sarkanās, bronzas, tumši zilajām termokrūzēm ir gluds un nedaudz spīdīgs krāsojums, kas ir tik pat kvalitatīvs un biezs.

Kopumā Stanley Trigger-Action un NeverLeak termokrūzēm ir ļoti vienkāršs dizains, bez papildus elementiem. 

Temrokrūzes vāciņš un tā funkcijas

Lielākā atšķirība starp abām Stanley termokrūzēm ir tās vāciņš. 

Stanley Trigger-Action termokrūze ir ļoti parocīga braucot pie stūres. No tās ir iespējams padzerties, izmantojot tikai vienu roku. Termokrūzes vāciņam ir poga, kuru nospiežot tiek pavērta dzeršanas atvere. 

Stanley Trigger action termokrūze

Trigger-Action termokrūze ir droša pret noplūdēm. To var apgāzt, nēsāt līdzi somā un no tās neizlīs ārā esošais saturs. Tomēr mūsu klientiem ir gadījies, ka somā tiek nejauši iespiesta poga nospiesta poga, kas beidzies ar dzēriena izlīšanu.

Stanley neverleak termokrūze

Tā iemesla dēļ Stanley izveidoja NeverLeak termokrūzi, kura ir 100% droša pret noplūdēm. Termokrūzei ir slēdža mehānisms, kuru ir iespējams atvērt, atbīdot vāciņa augšējo korpusu. Ja tas ir pilnībā aizbīdīts ciet, tad tās saturs neizlīs ārā. Tomēr ievērojām, ka to aizbīdot uz nepareizo pusi, vāciņš netiek pilnībā aizvērts. Tāpēc ir jāpievērš uzmanība, vai tas tiek pareizi aiztaisīts. Lai gan NeverLeak ir 100% droša pret noplūdēm, lai to attaisītu ir nepaciešams izmantot abas rokas, kas nav tik ērti, kā Trigger-Action termokrūzēm. 

termokrūžu salīdzinājums

Pēc dizaina Stanley Trigger-Action termokrūzēm vāciņš ir augstāks, ar izliekumiem un īpašām formām. Stanley NeverLeak termokrūzēm vāciņš ir ļoti vienkārša dizaina un tā diametrs ir tāds pats, kā termokrūzes apakšai. 

Termonoturība

Abām Stanley termokrūzēm ražotājs norāda vienādu termonoturību. 470ml termokrūzes spēj noturēt karstu līdz 7 stundām un aukstu līdz 10 stundām. 350ml termokrūzēm ir norādīts, ka tās dzērienu karstu noturēs līdz 5 stundām un aukstu 8 stundām. 

Līdz šim esam veikuši atsevišķi testu Stanley Trigger-Action 470ml termokrūzei. Tajā daudz sīkāk un plašāk apskatījām termokrūzi un tās funkcijas, kā arī veicām termonoturības testu.

Termokrūzē ielējām ūdeni ar 97°C un ik pēc 2 stundām izmērījām ūdens temperatūru termokrūzē. Testa beigās secinājām, ka termokrūze spēj noturēt dzērienu siltu pat pēc 14 stundām.

Stanley Trigger Action Termonoturibas Rezultati

Par testu un Trigger-Action termokrūzi vairāk var lasīt rakstā Termokrūzes Stanley Classic Trigger-Action apskats.

Secinājumi

Lai gan Stanley Trigger-Action un Stanley NeverLeak termokrūzēm nav daudz atšķirības, to priekšrocības un trūkumi var ietekmēt termokrūzes iegādi.

Stanley Trigger-Action vs Stanley Neverleak

Stanley zīmols piedāvā ļoti augstas kvalitātes termokrūzes, tāpēc tās abas būs izturīgas un kalpos mūžīgi.

Stanley Trigger-Action termokrūze būs piemērotāka autobraucējiem un aktīvas atpūtas cienītājiem. No tās ir ļoti ērti un vienkārši padzerties. Lai sniegtu lielāku ieskatu par Stanley Trigger-Action termokrūzi, esam izveidojuši video apskatu.

Stanley NeverLeak termokrūze būs lieliska ikdienas gaitām, strādājot birojā vai mājās. To būs droši pārvadāt somā. Vairāk par to, kā to tīrīt un ko sagaidīt no termokrūzes, mūsu video apskatā.