Thermos – kvalitatīvi termosi no Amerikas

Thermos

Viens no pirmajiem zīmoliem, kas sāka ražot traukus ar vakuuma izolāciju bija tieši Thermos. Šis uzņēmums no neliela termosu ražotāja ir izaudzis līdz tirgus vadošajam spēlētājam visā pasaulē. Šajā rakstā tad vairāk arī par Thermos zīmola stāstu. 

Raksta saturs

Zīmola vēsture

Thermos pirmsākumi meklējami 20. gadsimta sākumā Vācijā. Pirms zīmols Thermos iemantoja klientu uzticību, tā bija tikai ideja. Tagad tas ir zinātnes varoņdarbs, kas pārvērtās par izrāvienu mājsaimniecību inovācijā. 1904. gadā Thermos bija pirmais uzņēmums, kas izstrādāja plaša patēriņa produktus, izmantojot vakuuma izolāciju. Mūsdienās šādi produkti ir pieejami katrā mājsaimniecībā.

Kāpēc izvēlēties Thermos

Protams, ir daudz iemeslu kāpēc ikkatrs lemj par labu Thermos produkta iegādei, tāpēc turpmāk uzskaitīti iemesli, kāpēc klienti izvēlas tieši Thermos zīmolu.

Ērta lietošana

Lielajiem termosiem, piemēram, Thermos Stainless King termosam ir piestiprināts rokturītis, kas turēšanu vai pārnēsāšanu padara daudz ērtāku. Lielais trauks nebūs jātur plaukstā, bet to varēs nest aiz rokturīša, kas manāmi uzlabos pārgājiena kvalitāti.

Zīmols ir padomājis par aktīvākajiem klientiem, tāpēc arī ir izveidots atsevišķs termokrūzes modelis ar rokturīti, kas atvieglos pārnēsāšanas procesu pārgājiena vai kempinga laikā. Šī zīmola produkti ir lieliski sabiedrotie atpūtai dabā.

Termosu kvalitāte

Thermos zīmols laika gaitā pierādījis savu uzticamību ar to, ka produkti ir noturīgi pret dažādiem kritieniem un skrāpējumiem. Thermos termosiem ir ilgstoša termonoturība, tie dzērienu temperatūru saglabā karstu un aukstu ilgstošu laika periodu. 

Produkti ar garantiju

Klients, iegādājoties Thermos produkciju, saprot, ka viņš maksā par kvalitatīvu un gaumīgu produktu. Šī zīmola termosi izskatās moderni un izceļas uz citu produktu fona. Kā arī ir garantēts, ka šī zīmola produkti ir izturīgi un vidēji kalpos ilgāk nekā citu zīmolu termosi. 

Produktu materiāls

Izturīgais un kvalitatīvais nerūsējošā tērauda produkts, kas aprīkots ar vakuuma izolācijas tehnoloģiju, neliks Jums vilties neatkarīgi no vai izvēlaties termosu vai termokrūzi. Thermos produkti nodrošina izcilu termonoturību, kvalitāti un izturību. 

Piedāvājuma klāsts

Thermos savu darbību sāka, ražojot tikai termosus, vēlāk tika uzsākta termokrūžu ražošana. Un nu jau papildus minētajiem produktiem, uzņēmums piedāvā ūdens pudeles, ēdienu termosus, pusdienu traukus un vēl citus produktus.

Termokrūzes un termopudeles

Thermos ir padomājis par visiem, tāpēc papildus termosiem tiek ražotas arī termokrūzes un termopudeles. Šiem alternatīajiem produktiem ir gan mūdienīgs dizains, gan ilgstoša termonoturība, tajos varēs iepildīt gan iemīļoto karsto dzērienu, gan siltu vai aukstu ūdeni. Dizaina un izturīguma dēļ, Thermos ThermoCafe termokrūze noderēs gan atpūšoties dabā, gan darbojoties birojā.

Ēdienu termosi

Šajā saspringtajā laika periodā ēdienu termosi kļūst arvien populārāki, cilvēki vēlas izrauties no ikdienas stresa, dodoties dabā un paņemot līdzi mājās taisītu ēdienu. Tieši šim nolūkam kalpo ēdienu termosi, tajos var ievietot gan karstu, gan aukstu ēdienu un tas saglabās temperatūru nemainīgu visas dienas garumā. Tas lieti noderēs, dodoties atpūtā uz jūru, jo varēs līdzi paņemt svaigi taisītus, siltumnīcā audzētos salātus. Vai ziemā, dodoties baudīt apsnigušā meža ainavu, enerģijas krājumus varēsiet papildināt ar pašu gatavoto ēdienu.

Visus Thermos produktus variet apskatīt UDENSPUDELE.LV veikala sadaļā.