Ūdens pudele bērniem

Asobu Juicy Drink Box 290ml

Ūdenim ir ļoti liela nozīme mūsu organismā, jo tas palīdz uzlabot imunitāti, sniedz spēku un enerģiju gan ķermenim, gan prātam. Par veselīgiem ūdens uzņemšanas paradumiem nepieciešams mācīties jau no bērnības, lai patiesi izprastu ūdens nozīmi ķermenī. Ūdens pudele, kas piemērota bērniem, iedrošinās dzert vairāk ūdeni un rūpēties par savu veselību.

Rakstā Cik ūdens ir jāizdzer dienā? iespējams noskaidrot, kāds ūdens apjoms bērnam dienas laikā ir jāuzņem, balstoties uz bērna vecumu un dzimumu. 

Šajā rakstā gan lasi vairāk par to, kāda būs piemērotākā ūdens pudele bērniem un kāpēc.

Raksta saturs

Ūdens pudeles, kas piemērotas bērniem

Pudeļu kategorijā Ūdens pudeles bērniem mēs esam apkopojuši bērniem draudzīgas pudeles, kas ir skaistas un rotaļīgas, kā arī ērtas un vienkārši izmantojamas. Tās parūpēsies par ērtu pieeju ūdenim, kā arī nesaplīsīs, ja nejauši tiks nomestas zemē. 

Zemāk apkopoti galvenie pudeles raksturlielumi, kas, mūsuprāt, raksturo labu ūdens pudeli mūsu mazākajiem draugiem.

Pozitīva asociācija ar savu pudeli

Pirmais un galvenais, izvēloties bērnam paredzētu ūdens pudeli, ir pēc iespējas vairāk iesaistīt pašu bērnu šajā procesā. Gan iegādāties ūdens pudeli, gan arī to lietot. Nepieciešams parūpēties par to, lai bērnam pašam izvēlētā pudele patiktu un rastos prieks, dzerot ūdeni.

Ir jānodrošina pozitīvas asociācijas ar ūdens pudeli, ko iespējams panākt vairākos veidos:

  • Katram bērnam jābūt savai pudelei. Tas ļaus katram bērnam izvēlēties pašam savu pudeli un nedalīt mantu ar citiem bērniem – māsām un brāļiem. Dalīšana mēdz novest pie strīdiem un ir svarīgi radīt vienīgi pozitīvas emocijas, lai bērnam gribētos pēc iespējas vairāk savu pudeli izmantot, nēsāt līdzi un padzerties.
  • Pudelei bērnam ir jāpatīk. Tai ir jābūt ar skaistu un bērnam aktuālu dizainu. UDENSPUDELE.LV atrodamas dažādas bērniem paredzētas ūdens pudeles – gan vienkāršākas, gan arī spilgtākas, rotaļīgākas un ar košiem zīmējumiem. Lai katram būtu, no kā izvēlēties.
  • Vienkārši lietojama pudele. Bērnam nevajadzētu ilgstoši censties atvērt ūdens pudeli, lai no tās padzertos. Jāizvēlas tāda ūdens pudele, kas nodrošināta ar ērtu pieeju ūdenim, viegli attaisāmu un lietojamu.

Mazas pudeles ar salmiņu

Maziem bērniem būs piemērotas ūdens pudeles ar salmiņiem, piemēram, Camelbak Eddy Kids pudele. Tas atvieglo dzeršanas procesu, jo pudele nav jāapgriež horizontāli, lai no tās padzertos. Tādējādi iespējams izvairīties no apliešanās. Kā arī salmiņi padara jebkura dzēriena uzņemšanu interesantāku – bērniem tas varētu likties īpaši uzrunājoši.

Pudele ar nolokāmu salmiņu

Pudele bērnam Camelbak Eddy+ Kids Colorblock Butterflies 400ml
22.50 €

Eddy+ pudele ir lieliski piemērota mazajām rociņām, to ir viegli un ērti turēt rokā. To ir ērti ielikt somā vai ievietot pudeļu turētājā.

Tai ir arī silikona salmiņš, kas ir diezgan drošs pret noplūdēm. Tas atveras dzeršanai, kad bērns to saspiež ar zobiem.

Salmiņu var aizlocīt, tādā veidā pudeli padarot drošu pret noplūdēm. Patīkamais dizains mudinās bērnus biežāk padzerties.

Neliela pudele ar rokturīti un salmiņu

Ūdens pudele SIGG Dinosaur Friend 450ml
18.45 €

Neliela un viegla ūdens pudelīte ar salmiņu. Pudeli var izmantot gan sportisku aktivitāšu laikā, gan vienkārši ielikt somā, dodoties ikdienas gaitās. Pudeli var pārnēsāt somā, jo tā ir droša pret noplūdēm.

Pudeles krāsainais dizains patiks bērniem un tādējādi aicinās tos biežāk padzerties.

Tai ir rokturītis, lai to varētu ērtāk pārnēsāt. Salmiņš nodrošinās ērtāku padzeršanos.

Krāsaina pudele meitenēm

Pudele Kambukka Lagoon Magic Princess 400ml
20.76 €

Ūdens pudelīte bērnam ar košu, krāsainu, rotaļīgu dizainu un modernu padzeršanās mehānismu. Tas bērnam ļauj ērti padzerties un novērš ūdens izliešanas iespēju.

Šī ūdens pudele ir ielisks un uzticams sabiedrotais bērna ikdienas gaitās.

Aprīkota ar rokturīti ērtākai pārnēsāšanai. Universāls vāciņš, ko var lietot arī citām Kambukka pudelēm.

Ērtas pudeles, ko nēsāt līdzi

Jau lielākiem bērniem vairāk svarīga kļūst ūdens pudeles funkcionalitāte. Pudelei vajadzētu būt ērtai un vieglai – lai to brīvi varētu nēsāt līdzi uz skolu, ik pa laikam uzpildīt un viegli ielikt somā, piemēram, Kambukka Lagoon ūdens pudele. Bērniem pieaugot, arī dizaina vēlmes paliek citādākas. Tāpēc mūsu veikalā ir izvēle gan pavisma maziem, gan arī lielākiem bērniem.

Maza un ērta pudele

Ikdienas pudele Aladdin Aveo Pūce 350ml
13.74 €

Šī pudele ir aprīkota ar skrūvējamu vāciņu, kurš hermētiski noslēdzas. Tai ir ērts korķis un prakstiska siksniņa ērtākai pārnēsāšanai.

Droša pret ūdens noplūdi nēsājot līdzi somā. Pudele ir viegla un izturīga, tās dizains un tilpums 350ml ir piemērots, lai to dotu bērniem.

Ērta tērauda pudele

Tērauda pudele Klean Kanteen Dragon 355ml
24.60 €

Šī pudele ir ļoti izturīga, tāpēc nav jāuztraucas par tās sasišanu rotaļu laikā. Pudeles dizains ir piesaistošs un pamanāms, turklāt ir izmantots speciāls Klean Coat™ pārklājums, kas ir īpaši noturīgs pret bojājumiem.

Pudelei ir dubultā atvere, kas sniedz vieglu pudeles kopšanu un patīkamu lietošanu.

Tās vāciņš ir aprīkots ar cilpu, aiz kuras pudeli var ērti piestiprināt pie somas, kā arī tas kalpo kā rokturītis pārnēsāšanai.

Kompakta ūdens pudele

Ūdens pudele Mepal Pop-Up Campus zaļa 500ml
16.91 €

Pudelei ir rokturītis, kas palīdz to ērti pārnēsāt un pudeli var ērti iztīrīt, jo tās vāciņu var pilnībā izjaukt.

Uzticama pudele ikdienai, jo tās vāciņš noslēdzas hermētiski, nodrošinot, ka dzēriens neplānoti neizšļakstīsies un neizlīs.

Atvēršanas mehānisms strādā pēc principa, ka, nospiežot pogu pudeles snīpis izlec ārā, bet iespiežot to uz iekšu, pudele hermētiski noslēdzas un to atvērt var tikai ar pogas nospiešanu.

Izturīgas pudeles

Svarīgākais ūdens pudeles faktors ir tās kvalitāte un līdz ar to izturīgums. Ūdens pudelei, kas paredzēta bērniem, ir jābūt izturīgai pret triecieniem. Jāsaprot, ka ūdens pudele noteikti nebūs svarīgākā lieta bērna dzīvē un reizēm gadīsies to nomest zemē. Ja pudele uzreiz saplīsīs, būs lielas bēdas.

Neliela alumīnija pudele

Ūdens pudele SIGG Orca Family 300ml
18.45 €

Kvalitatīva materiāla pudele ar skaistu dizainu. Šī pudele ir izturīgāka nekā citas alumīnija pudeles, jo SIGG ir pasaulē atzīts Šveices zīmols.

Šī pudele ir īpaši viegla, tāpēc bērns to varēs droši noturēt rokās.

Pudeli var pārnēsāt somā, jo tā ir droša pret noplūdēm.

Maza un videi draudzīga pudele

Tērauda pudele 24Bottles Urban Powder Blue 250ml
17.17 €

Šai pudelei ir komfortabls izmērs – tā ir viegla, ražota no augstas kvalitātes tērauda un neaizņem daudz vietas. Līdz ar to tā ir piemērota arī drošai pārnēsāšanai somā.

Tā ir mūsdienīga, maza tilpuma tērauda ūdens pudele, kas piemērota lietošanai ikdienā.

Šai pudelītei ir matēts satīna pārklājums un ekoloģiska krāsa, kas neiesūc un neizdala smakas.

Ērti atverama pudele

Tērauda pudele Klean Kanteen Apple 532ml
26.63 €

Vāciņam ir cilpa, kas ļauj pudeli ērti piestiprināt pie somas, dodoties uz treniņu vai garās pastaigās.

Vāciņu ir viegli attaisīt un aiztaisīt, vienkārši pavelkot to. Tas ļoti noder fizisku aktivitāšu laikā.

Pudeles dubultais atvēršanas mehānisms sniedz patīkamu lietošanu un vieglu kopšanu. Skrūvējams vāciņš pudeles uzpildīšanai un pavelkams vāciņš dzeršanai, ko var atvērt un aizvērt ar vienu roku.

Bērnu termopudeles

Dažkārt vēlamies savai atvasei iedot līdzi dzērienu, kas saglabās temperatūru visas dienas garumā, tāpēc turpmāk esam apkopojuši labākās termopudeles bērniem, kas spēj ilgstoši noturēt temperatūru, kā arī tām ir dizains, kas patiks pašiem bērniem.

Patīkama dizaina termopudele

Termopudele bērnam Aladdin Zoo Lauva 430ml
22.55 €

Pudele ar piemīlīgu lauvas seju un austiņām. Ūdens pudele, kas bērniem ļoti patiks un motivēs ikdienā vairāk dzert ūdeni.

Šī ir tērauda termopudele ar dubultajām sienām, kas nodrošina pudelei lielāku izturību, kā arī termonoturību. Pudelē iepildītais ūdens saglabāsies silts vai vēss 7 stundas.

Pudele nav paredzēta karstiem dzērieniem, kas būtu bīstami maziem bērniem. Papildus pieejamie dizaini: Pūce un Zaķis.

Maza tilpuma termopudele

Termopudele bērniem Klean Kanteen Pool 355ml
32.75 €

Premium klases nerūsējošā tērauda pudele bērniem. Pudele ir veidota, lai pasargātu no noplūdēm un to ir viegli pārnēsāt.

Vāciņam ir cilpa, kas ļauj pudeli ērti piestiprināt pie somas, dodoties uz skolu vai garākās pastaigās ar ģimeni.

Vāciņu ir viegli atvērt un aizvērt, vienkārši pavelkot to, kas ļoti noder aktivitāšu laikā. Korpuss ir klāts ar matētu krāsu, tāpēc to ir patīkami turēt rokās. Pudeles korpuss ir ļoti izturīgs un to nevar tik viegli saskrāpēt.

Bērnu termopudele ar atpazīstamu dizainu

Termopudele bērnam Mepal Paw Patrol 350ml
26.65 €

Izturīga bērnu termopudele ar ‘Ķepu Patruļas’ varoņiem, kas patiks maziem bērniem. Īpaši tāpēc, ka to ir ērti padzerties un tai ir rokturītis.

Uzticama pudele ikdienai, jo tās vāciņš noslēdzas hermētiski, nodrošinot, ka dzēriens neplānoti neizšļakstīsies un neizlīs. Dzeramo snīpi noliecot, pudele noslēdzas, tādējādi novēršot izlīšanas iespējamību. Skrūvējamais vāciņš ir aprīkots ar salmiņu un silikona snīpi ūdens dzeršanai.

Karstu dzērienu temperatūru saglabās 9 stundas, bet aukstu līdz pat 12 stundām. Mepal Animal Friends un Mepal Dino.

Termopudele ar sietiņu

Termopudele SIGG Hot & Cold ONE Light Brushed 550ml
31.22 €

Vidējā izmēra termopudele, kas piemērota jau lielākiem bērniem.

Termopudelei ir rokturītis ērtākai pārnēsāšanai, sietiņš, lai visi biezumi paliktu pudelē, kā arī mīksta pamatne, kas ļaus pudeli novietot bez skaņas un novērsīs slīdēšanu

Termopudele dzērienu saglabā siltu 10 stundas, bet aukstu līdz 18 stundām. Droša pret noplūdēm.

Pret triecieniem izturīgas pudeles ir veidotas no metāla vai izturīgas plastmasas. Metāla ūdens pudeles būs izturīgākas, tomēr nedaudz smagākas. Plastmasa, savukārt, ir ļoti viegla un uz tās ir plašākas iespējas uzdrukāt vēlamo dizainu – tāpēc plastmasas pudeles vienmēr būs jautrākas un krāsainākas. Jebkurš variants atvieglos gan bērna, gan vecāku dzīvi, jo nebūs jāsatraucas par pudeles trauslumu.