Ūdens pudele un termokrūze ir labākā dāvana mammai

Dāvana Māmiņdienā mammai

Esam tiešām pārliecināti, ka ūdens pudele ir lieliska dāvana mammai. Tā būs dāvana, kas tiks izmantota ikdienā, un palīdzēs mammai būt veselākai, dzīvespriecīgākai un laimīgākai. Jo tāds ir cilvēks, kas ir pietiekoši padzēries ūdeni.

Šajā rakstā lasi par to, kāpēc ūdens pudele ir piemērota dāvana māmiņai svētkos. Zemāk apkopotas konkrētas ūdens pudeles, ko iesakām kā labu dāvanu. Esam tās iedalījuši vairākās grupās, kas atbildīs tavas mammas dzīves ritmam.

Saites uz ūdens pudeļu izlašu sadaļām:

Iemesli, kāpēc ūdens pudele ir piemērota dāvana Māmiņdienā

Māmiņdienā vēlamies mammai dāvināt sirds siltumu. Kaut ko tādu, kas viņai atgadinās par to, cik ļoti viņu mīlam. Lūk dažas idejas, kāpēc ilgtspējīga ūdens pudele varētu būt laba un piemērota dāvana mammai svētkos.

1. Rūpes par veselību un možu garu

Ir cilvēki, kas bez rūpēm spēj dienas laikā uzņemt optimālu ūdens daudzumu. Tomēr ir arī tādi cilvēki, kam tas sagādā grūtības. Lai arī kurš no šiem cilvēku tipiem būtu tava mamma, ūdens pudele noteikti atgādinās viņai rūpēties par savu pašsajūtu un dzert vairāk ūdens.

Ja uzdāvinātā ūdens pudele būs skaista un ērta, tad viņai būs arī lielāka motivācija, kā arī lepnums šo pudeli visur ņemt līdzi un no tās regulāri padzerties.

2. Dabai draudzīga alternatīva

Mammai, kurai rūp apkārtējā vide, ilgtspējīga ūdens pudele būs lielisks atgādinājums par to, cik vienkārši ir izvēlēties dabai draudzīgus risinājumus. Tas ļauj sajusties labi par padarīto darbu un par pozitīvajām izvēlēm. 

Tomēr, ja par īsto izvēli neesi pārliecināts, tad lieliska dāvana ir FromMe dāvanu karte ūdens pudelei. Tādā veidā māmiņa pati varēs izvēlēties sev piemērotu ūdens pudeli. 

3. Ērts ikdienas sabiedrotais

Ūdens pudeles ir dažādas un tās ir piemērotas visiem dzīves notikumiem – gan sportošanai, gan ikdienai, gan ceļošanai u.c. aktivitātēm. Izvēloties dāvanā pasniegt māmiņai ūdens pudeli, tā sākotnēji jāpiemēro māmiņas dzīvesveidam. 

Visiem zināms, ka mammas dienas laikā paveic neiespējamo – paspēj izdarīt tik daudzas lietas, ka pārējiem atliek vien brīnīties. Tāpēc ērta un viegli pārnēsājama ūdens pudele būs lielisks darāmo darbu sabiedrotais māmiņas ikdienā.

4. Iespēja dāvanu personalizēt

Lai dāvanu padarītu vēl īpašāku, piedāvājam to personalizēt ar mammas vārdu, kādu mīļu sveiciena tekstu vai kādu īpašu pantiņu. Visas mūsu ūdens pudeles varam apdrukāt, savukārt mūsu metāla pudeles, termosus un termokrūzes varam iegravēt.

Tādā veidā dāvana būs daudz īpašāka un paredzēta tikai un vienīgi mammai. Tas uzreiz arī izrāda rūpes un mīlestību, ka ir veltīts papildus laiks izvēloties dāvanu.

Mammai piemērotākās ūdens pudeles

Lai izvēlētos māmiņai piemērotāko ūdens pudeli, ir jāizvērtē viņas ikdiena un jāsaprot, kādiem gadījumiem viņai vajadzēs ūdens pudeli.

Esam apkopojuši 3 populārākos pudeļu veidus, no kuriem kāds atbildīs tieši tavas māmiņas ikdienai.

Elegantas ūdens pudeles mājai vai darbam

elegantas udens pudeles mammai

Ja tava māmiņa lielāko dienas daļu pavada mājās, rupējoties par savu ģimeni un mājokli, tad viņai noteikti vairāk būs piemērota skaista ūdens pudele no sadaļas Ūdens pudeles mājai

Tās ir elegantas un estētiskas ūdens pudeles, kas atgādinās padzerties ūdeni un kalpos arī par stilīgu mājokļa aksesuāru. Zemāk daži piemēri, kuras pudeles varētu būt kā laba dāvana. Esam apkopojuši pudeles no dažādām cenu kategorijām.

Stikla pudele EQUA LAVA

Stikla pudele EQUA MISMATCH Lava 750ml
25.93 €

Skaista ūdens pudele, ko novērtēs tās mammas, kurām patīk stikla ūdens pudeles. Un pēc mūsu pieredzes, ļoti daudzām sievietēm patīk tieši šī ūdens pudele.

EQUA Mismatch Lava ir 750ml stikla pudele, kas ievietota mākslīgās ādas apvalkā. Apvalks padara ūdens pudeli drošāku pret saplīšanu, kā arī patīkamāku turēšanu rokā vai novietošanu uz galda. Tas novērš arī kondensāta veidošanos uz pudeles, ja tājā ielej aukstu ūdeni.

Pudelei ir spožs metāla rokturītis, kas piešķirs dāvanai papildus mirdzumu. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Skaista Aerolight IceFlow termopudele no Stanley

Termopudele The Aerolight IceFlow violeta 600ml
39.85 €

Kvalitatīva un ļoti skaista Stanley zīmola termopudele 600ml tilpumā, violetā krāsā.

Pudele ir izturīga pret triecieniem, jo ražota no kvalitatīva metāla. Vāciņam ir rokturis, tāpēc pudeli ir komfortabli pārnēsāt. Dzērieni saglabājas atvēsinoši auksti 15 stundu garumā, ar ledu saglabājas auksti 3 dienas.

Labs pirkums tiem, kam patīk ikdienas gaitās līdzi paņemt siltu tēju vai tieši otrādi – atvēsinošu dzērienu karstā vasaras dienā. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Tumši zaļā SPRING pudele ikdienai

Termopudele pudele SPRING zaļa 1L
32.80 €

Minimālistiska dizaina zaļa termopudele 1L izmērā, kas piemērota birojam, mājām vai ikdienai. Tās skaistais dizains ir kā domāts skaistai dāvanai pavasarīgos Māmiņdienas svētkos!

Pudelei ir dubultās sienas, kas rada labu siltuma un aukstuma noturību.

Patīkama pudele, kas aizņemtajās darba dienās atgādinās par ūdens dzeršanu. Aprīkota ar ērtu vāciņu vienkāršai un ātrai izmantošanai.

Trendīgā termokrūze lielā izmērā

Liela termokrūze ar salmiņu balta 1.2L
25.40 €

Mammām, kas seko līdzi trendiem, varētu patikt šī slavenajai Stanley termokrūzei līdzīgā krūze. Tās tilpums ir 1.2L, kas nozīmē, ka visu dienu var nesteidzīgi dzert ūdeni, ja krūze nav daudz jānēsā līdzi.

Tā ir lieliski piemērota darbam ofisā vai no mājām, kad tomēr ierasto ūdens glāzi gribās nomainīt pret ko elegantāku.

Šī ir piemērota dāvana cilvēkiem, kas novērtē krāsainu dizainu ar praktisko vērtību. Pieejamas arī citas krāsas.

Rožu zelta krāsas Thermo Cafe termopudele

Termopudele Thermos ThermoCafe Rose Gold 500ml
26.55 €

Vidēja izmēra nerūsējošā tērauda termopudele, kas ikdienā priecēs gan ar funkcionalitāti, gan skaistumu. Pudele mūsu veikalā ir pieejama dažādās krāsās.

Termopudele 500ml apmērā dzērienu saglabā karstu 12, bet aukstu 24 stundas. Tāpēc tā ir lieliski piemērota mammai, kurai patīk dzert tēju vai kafiju arī no lielāka tilpuma pudelēm, ne tikai termokrūzēm.

Šī ir jauka un skaista dāvana Māmiņdienā, kas iepriecinās ar ko praktisku un vienlīdz patīkamu.

Vara materiāla ūdens pudele

Vara pudele rievota ar punktiem 950ml
31.78 €

Vara pudeles ir skaistas ar savu īpašo mirdzumu un īpašas ar savu spēju uzlabot ūdens kvalitāti. Vara materiāls bagātina ūdeni ar vara joniem un attīra no dažādiem mikroorganismiem. Varš piešķir ūdenim arī patīkami svaigu garšu.

Šī ir ietilpīga 950ml vara ūdens pudele, kas ir piemērots ūdens apjoms, ko tīrā veidā ir nepieciešams izdzert dienas laikā.

Šī būs skaista dāvana ar īpašu vērtību. Visas vara pudeles.

Gudrā ūdens pudele EQUA Smart

Termopudele EQUA Smart tumši pelēka 680ml
87.85 €

Tie kas vēlas savai mammai uzdāvināt labāko pudeli, kas ne tikai saglabās ūdeni svaigu, bet arī atgādinās to padzerties, var izvēlēties EQUA SMART 680ml gudro ūdens pudeli.

Šī ir tiešām skaista ūdens pudele, kas visās tās detaļās ir ražota no augstākās kvalitātes materiāliem. Bet lielākā tās vērtība slēpjas tajā, ka tā ir aprīkota ar tehnoloģiju, kas palīdz izdzert dienā nepieciešamo ūdens apjomu. Pudelei apakšā ir gaismas signāls, kas signalizē par to, ka ir laiks padzerties ūdeni.

Papildus tam, ir pieejama arī telefona lietotne, kura seko līdzi, cik ūdens ir izdzerts, un arī atgādina, ka vēl jāpadzeras. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Liela izmēra Alfi termopudele tējai

Termopudele Alfi City Tea rozā 900ml
34.85 €

Vēl viena skaista termopudele mīļi rozīgā krāsā ir liela izmēra Alfi City Tea pudele tējai.

Tās lielais 900ml tilpums ir perfekts tiem, kam ikdienā nepatīk dzert ūdeni, bet tēju. Tad tējas pietiks visai dienai un termonoturība parūpēsies par temperatūras ilgstošu uzturēšanu.

Termopudele dzērienu saglabā siltu 12 stundas un aukstu 24 stundas. Droša pret noplūdēm.

Ērtas ūdens pudeles, ko ikdienā nēsāt līdzi

Dāvana mammai ikdienai

Ja tava mamma ikdienu pavada nepārtrauktā kustībā – nemitīgi kaut ko darot un kaut kur ejot, tad viņai būs piemērota ērta ikdienas ūdens pudele.

Pudelēm, kas piemērotas ikdienai, jābūt parocīgām, ērtām un viegli pārnēsājamām. Zemāk apkopotas vairākas vidēja izmēra ūdens pudeles, kas varētu būt jauka dāvana mammai.

Vieglā 24Bottles ūdens pudele

Tērauda pudele 24Bottles Urban Fresco Scent 500ml
28.85 €

Vēl viena ērta ikdienas ūdens pudele ir šī 500ml pudele no 24Bottles zīmola. Tā būs lielisks ikdienas sabiedrotais galvenokārt tāpēc, ka šis zīmols ir slavens ar ūdens pudeļu vieglumu.

Šī ir skaista dizaina, vidēja tilpuma ūdens pudele, kas lieliski papildinās ikdienu, remdēs slāpes un dos iespēju arī nedaudz  izcelties.

Pudelei ir komfortabls izmērs – tā neaizņem daudz vietas un to var ērti pārnēsāt arī somā, dodoties ikdienas gaitās. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Minimālistiska dizaina Mepal ūdens pudele

Ūdens pudele Mepal Ellipse zaļš 700ml
17.94 €

Uzticama un vienkārša, minimālistiska dizaina ūdens pudele ikdienai no Mepal zīmola. Tās vāciņš noslēdzas hermētiski, nodrošinot, ka dzēriens neplānoti neizšļakstīsies un neizlīs.

Pudelei ir labs tilpums 500ml apmērā ikdienas vajadzībām, kā arī tai ir rokturītis, kas palīdz to ērti pārnēsāt.

Pudelei ir skrūvējams vāciņš, kuru, noskrūvējot, var piestiprināt pie pudeles, lai tas nepazustu.

Krāšņā Aladdin Chilled termopudele

Termopudele Aladdin Chilled Dahlia Berry 550ml
27.98 € 24.85 €

Ja mammai patīk ziedi, tad Aladdin Chilled 550ml termopudele ar dālijas ziedu krāsojumu būs dāvana Māmiņdienā, kas iepriecinās.

Šī ir kvalitatīva tērauda termopudele, kas ir piemērotā izmērā, lai ikdienā nēsātu līdzi. Pudelei pie vāciņa ir piestiprināts silikona rokurītis, ko ir patīkami turēt. Tas ir būtiski, lai pudeli gribētos ikdienā nēsāt līdzi.

Izcila termopudele ikdienai BIRK

Termopudele BIRK balta 510ml
28.70 € 23.89 €

Šī ikdienas 510ml termopudele ir viena no labākajām pudelēm termoizturības ziņā. Vasarā tā noturēs dzērienu vēsu līdz pat 48 stundām, bet būs īpaši noderīga gada aukstajos mēnešos, kad tā dzērienu uzturēs siltu līdz pat 12 stundām.

Šo pudeli var iegādāties arī ar mūsu īpašo #LaiksPadzerties gravējumu, kas sirsnīgi atgādinās, ka ūdens ir jādzer vairāk.

Pudele ar iebūvētu termometru

Termopudele ar digitālo termometru zaļa 480ml
23.78 €

Ja tava mamma ir silto dzērienu fane, lieliska dāvana Māmiņdienā varētu būt šī termopudele ar savu termometru.

Šī ir skaista un minimālistiska dizaina termopudele gaiši zaļā krāsā, ar iebūvētu digitālo termometru. Pudeles tilpums ir 480ml, kas ir lieliski piemērots gardai kafijai vai tējai, ko paņemt līdzi ikdienas gaitās.

Šai termopudelei iekšā ir arī sietiņš, tāpēc droši var dzert beramo tēju vai pievienot ūdenim, piemēram, ogas.

Pudele ar ērtu padzeršanās risinājumu

Pudele Kambukka Lagoon Rose Lemonade 750ml
25.63 €

Šī Kambukka Lagoon 750ml plastmasas ūdens pudele ir ar ļoti ērtu salmiņu. Lai padzertos, atliek vien sakost salmiņu. Nesaspiests saliņš ir ūdens necaurlaidīgs, lai tā būtu droša pārnēsāšanai somā.

Funkcionālā pudeles vāciņa dēļ, kas arī aprīkots ar rokturīti, šī pudele ir īpaši piemērota lietošanai automašīnā, kā arī piestiprināma pie somas, dodoties garākā pastaigā.

Liela Leifheit termopudele tējai

Termokrūze LEIFHEIT Flip violeta 600ml
23.58 €

Liela 600ml termopudele, kas būs ļoti piemērota tējai. Tā būs piemērota, lai paņemtu līdzi tēju dodoties dārza darbos vai garākai pastaigai.

Termopudeles vāciņš ir aprīkots ar tējas sietiņu un ir ērti atverams piespiežot pogu. To var arī pilnībā noslēgt, lai to būtu droši pārnešāt somā.

Pudelei ir arī rokturis ērtai pārnēsāšanai vai piestiprināšanai pie somas.

Ūdens pudeles patīkamai atpūtai pie dabas

Ūdens pudele pārgājienam

Mammai, kurai patīk doties dabā – pastaigās un pārgājienos – ir nepieciešama ērta un parocīga ūdens pudele. Lai pudele būtu noderīga visu cauru gadu, būtu labi izvēlēties termopudeli, kas dzērienu siltu saglabās vairāku stundu garumā. Termopudele ir arī ļoti laba vasarā, kad karstā laikā varēs padzerties patīkami vēsu ūdeni.

Zemāk apkopotas vairākas pudeles, kuru galvenā vērtība ir praktiskums. Tās ir kvalitatīvas un dizainiski gaumīgas vai pat skaistas, tāpēc būs piemērota dāvana mammai dzimšanas dienā, Māmiņdienā vai dāvana Ziemassvētkos.

Sportiskā Camelbak ūdens pudele

Ūdens pudele Camelbak Eddy+® Rose 750ml
25.22 €

Ja mammai noderētu kas praktiskāks, tad laba izvēle būs šī 750ml ietilpīgā sporta pudele ar ērtu padzeršanās risinājumu.

Un tā ir  vienlaikus arī droša pret ūdens noplūdēm. Ērti atvērt un aizvērt ar vienu roku.

Šīs pudeles vāciņu varēs uzlikt arī citiem pudeļu modeļiem, piemēram, Camelbak Chute® ūdens pudelēm.

Pavasarīga SIGG ūdens pudele

Ūdens pudele SIGG Lemon Touch 600ml
23.47 €

Vidēja izmēra 600ml alumīnija ūdens pudele. Tā ir viegla, līdz ar ko būs lieliski piemērota atpūtai dabā, pārgājieniem, piknikiem un citiem piedzīvojumiem.

Pudeles vasarīgais dizains aicinās pudeles lietotāju biežāk padzerties. Tā būs kā košs atgādinājums un iedvesma savu ūdens pudeli visur ņemt līdzi.

Pudeli var pārnēsāt somā, jo tā ir droša pret noplūdēm. Pudelei ir rokturītis ērtākai pārnēsāšanai.

Populārā Hydro Flask termopudele

Termopudele Hydro Flask Standard Mouth Snapper 709ml
36.10 €

Termopudele 709ml apmērā, vilinoši rozā krāsā, piemērota ikdienas lietošanai, kas veicinās vēlmi padzerties ūdeni.

Tai ir vāciņš ar ērtu rokturi, kas padara tās pārnēsāšanu īpaši vieglu.

Šī ūdens pudele dzērienu saglabās vēsu līdz 24 stundām, bet karstu līdz 12 stundām. Tāpēc tā ir lieliski piemērota gan ūdenim, gan tējai, ko paņemt līdzi ikdienas gaitās.

Termopudele visam gadam Camelbak Chute

Termopudele Camelbak Chute® Moss 1L
48.46 €

Šī ir ietilpīga termopudele, ar labu termonoturību. Būs ļoti labi piemērota, ja mammai patīk pavasaros un rudeņos doties uz attālu dārzu.

Šādos gadījumos ir svarīgi, lai viņai līdzi ir pudele, kurā dzēriens saglabāsies silts ilgāku laiku.

Protams, šī ir arī lieliska pudele pārgājieniem, jo CamelBak ir īstens zīmols piedzīvojumu meklētājiem. Bet jāņem vērā, ka uzpildīta tā svērs aptuveni 1.5kg. Ir pieejami arī citi šīs pudeles mazāki izmēri.

Termokrūze vai termoss siltai kafijai ārpus mājas

Termokrūze mammai

Vēlamies šo rakstu papildināt arī ar mūsu produktiem, kas nav ūdens pudeles, bet arī būs lieliska dāvana mammai. UDENSPUDELE.LV piedāvājumā ir arī termokrūzes un termosi, ko mamma varēs izmantot ikdienā vai dodtoties garākā celā ar auto vai dodties pie dabas.

Stilīga Kambukka termokrūze

Termokrūze Kambukka Etna Foggy 500ml
34.85 €

Premium kvalitātes termokrūze, kas ir viegli kopjama un ērta lietošanā. Šī ir stilīga, neuzkrītoša, taču dizainiski pievilcīga termokrūze ņemšanai līdzi ikdienas gaitās.

Vāciņš ar 3 pozīciju sistēmu – plaši atvērts (lai padzertos esot uz vietas – bez kustības), aizvērts (termokrūzes pārvietošanai somā) un ‘’piespied, lai padzertos pozīcija’’ – lai padzertos esot kustībā.

Uztur dzērienu karstu līdz 9h, aukstu līdz 18h. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Gaumīga dizaina EQUA termokrūze

Termokrūze EQUA Smilšu 300ml
35.50 €

Moderna un mūsdienīga termokrūze smilšu krāsā. Lieliska termonoturība un eleganta krāsa, būs piemērota ikdienas lietošanai.

Ar neslīdošu pamatni. 100% hermētisks vāciņs nodrošina aizsardzību pret noplūdēm. Termokrūze uztur dzērienus karstā stāvoklī – līdz 8 stundām.

Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Skaista Stanley termokrūze

Termokrūze Stanley AeroLight gaiši rozā 470ml
32.99 €

Ērta un viegla termokrūze ar vakuuma izolāciju un dubulto sienu pasteļrozā krāsā.

Piemērota ikdienas lietošanai – kā darbā, tā mājās un būs ideāls sabiedrotais pārgājienos, vieglā svara dēļ.

Termokrūze dzērienu siltu noturēs līdz pat 6 stundām, aukstu līdz 8 un dzērienu ar ledu līdz 30 stundām. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Ērta Aladdin termokrūze

Termokrūze Aladdin Java Thermavac Leak-Lock bordo 470ml
25.63 €

Eleganta termokrūze pelēcīgi zaļā krāsā, tējas vai kafijas baudīšanai steidzīgos darbadienu rītos.

Izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda. Viegli kopjama.

Piemērota ikdienas lietošanai. Ērta lietošanai braucot automašīnā, var novietot standarta kafijas krūzes turētājā auto. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Stanley termoss piedzīvojumiem

Termoss Stanley The Adventure To-Go balts 750ml
35.59 €

Izturīgs termoss matēti baltā krāsā. Piemērots aktīviem cilvēkiem, kuriem patīk doties pārgājienos vai izbraucienos ar auto.

Termosa vāciņš ir izmantojams kā maza krūzīte – tas sniedz iespēju ērti padzerties, neatkarīgi no atrašanās vietas.

Dzērienu temperatūru siltu un aukstu saglabās 20 stundas. Uzspiežot, pie produkta iespējams apskatīt arī citus variantus.

Parocīgs Thermos termoss

Termoss Thermos Stainless King metālisks 470ml
32.19 €

Thermos termoss būs ļoti parocīgs, jo gaumīgās formas dēļ, to būs ērti turēt rokās.

Kompakts izmērs, kuram pateicoties, termosiņu varēs pārnēsāt somā, jo tas ir arī drošs pret noplūdēm.

Neskatoties uz tā salīdzinoši mazo izmēru, termosam ir arī ilgstoša termonoturība, dzērienus karstus saglabās 18 stundas, bet aukstus 24 stundas.

Lurch termoss ikdienai

Termoss Lurch Latte krāsā 750ml
25.63 €

Ikdienas termoss, kas ir lieliski piemērots aktīvās atpūtas un atpūtas svaigā gaisā cienītājiem, dodoties pārgājienos un citos piedzīvojumos.

Termoss izgatavots no nerūsējošā tērauda ar dubultajām sieniņām, lai nodrošinātu lielisku termonoturību. Dzērienu temperatūru saglabās siltu līdz pat 12 stundām.

Vāks ir piemērots kā dzeramā krūze, un vāciņu ar uzgali var atvērt ar vienu roku.

Klasisks Aladdin ēdienu termoss

Ēdienu termoss Aladdin Thermavac melns 400ml
19.95 €

Izturīgs ēdiena termoss melnā krāsā. Piemērots aktīviem cilvēkiem, kā arī cilvēkiem, kuriem patīk uz darbu līdzi ņemt siltas pusdienas.

Pārtikas termoss ir neliela izmēra, tāpēc tas somā neaizņems daudz vietas.

Siltu un aukstu temperatūru uzturēs aptuveni 5 stundas. Termosam ir ādas siksniņa, lai to varētu vieglāk pārnēsāt.

Lai izdodas atrast, ko dāvināt mammai Māmiņdienā

Pudeļu piedāvājums ir plašs, tāpēc iesakām veikt rūpīgu izpēti un tad noteikti izdosies nenošaut greizi. Šajā dāvanu ideju sarakstā sniedzām idejas konkrētiem produktiem, ko varat iegādāties. Vienlaikus arī tas radīs pārdomas par to, kāda tieši pudele vai termokrūze būtu piemērotākā Jūsu mammai.

Ja šajā sarakstā neatradi piemērotāko dāvanu, tad iesakām apmeklēt UDENSPUDELE.LV interneta veikala sadaļas Ūdens pudeles, Termokrūzes vai Dāvanas, kur apkopoti tieši dāvināšanai piemērotie produkti.

Viss piedāvājums, kas pieejams iegādei interneta veikalā, ir mums uz vietas, tāpēc saņemams jau tajā pašā dienā.

Dāvanu karte ūdens pudelei vai termokrūzei

Ja ir sanācis tā, ka Jūsu iecerētā dāvana mums nav uz vietas, iespējams, lieliska dāvana būs UDENSPUDELE.LV dāvanu karte. Šāda dāvana ļaus mammai pašai izvēlēties sev vistīkamāko ūdens pudeli vai termokrūzi.

Esam novērojuši, ka cilvēki daudz aktīvāk lieto tās ikdienas preces, ko ir paši izvēlējušies, tāpēc varbūt atstāt izvēles iespēju mammas ziņā.

Dāvanu komplekti mammai

Lielisks veids, kā uzdāvināt ūdens pudeli vai termokrūzi, ir iesaiņot to dāvanu kastē kopā ar kādiem gardumiem. Interneta veikalā ZeDavanuKomplekti.lv ir pieejami dažādi dāvanu komplekti mammai, kuros ūdens pudeles tiek piedāvāts iesaiņot kopā ar veselīgiem gardumiem.

Dāvanu komplekts ar ūdens pudeli

Lai izdodas atrast māmiņai īsto dāvanu un sirsnīgi apsveikt svētkos!