Ūdens pudele, kas būs ērta mašīnā

Lai dienas laikā izdzertu pietiekami daudz ūdens un parūpētos par regulāru padzeršanos, visur līdzi jābūt ūdens pudelei. Ja ikdienas laikā daudz sanāk braukt ar mašīnu, tad noteikti vajadzētu iegādāties ūdens pudeli, kas būtu piemērota vadāšanai līdzi arī mašīnā.

Ja esošā ūdens pudele nav piemērota mašīnai, tad tas var traucēt un apgrūtināt ātru piekļuvi ūdenim. Vadot automašīnu, tomēr svarīgi koncentrēties uz ceļu, nevis jebkādām blakus aktivitātēm. Ūdens pudelei ir jābūt ērtai, ar ātru piekļuvi, ko iespējams atvērt ar vienu roku.

Šajā rakstā lasi vairāk par to, kāda būs automašīnai piemērotākā ūdens pudele un kāpēc.

Ūdens pudeles, kas piemērotas automašīnai

Pudeļu kategorijā Ūdens pudeles automašīnai mēs esam apkopojuši pudeles, kas ir ērtas un speciāli piemērotas vadāšanai līdzi mašīnā. Šādām ūdens pudelēm ir jābūt ērtām un ar vieglu pieeju, kas neprasa pārāk daudz uzmanības. Drošība uz ceļa vienmēr ir pirmajā vietā.

Zemāk apkopoti galvenie pudeles raksturlielumi, kas, mūsuprāt, raksturo labu ūdens pudeli automašīnai.

Pudele ar atbilstošiem parametriem

Lai ūdens pudele būtu pielāgota mašīnai, tai ir jābūt atbilstošai konkrētiem parametriem. Ūdens pudelei ir jāietilpst standarta “kafijas krūzes” novietošanas vietā. Tā ir ērta un droša vieta, kur turēt pudeli. Braucot, to nebūs grūti aizsniegt un ūdens būs vienmēr pa rokai, un nemētāsies pa mašīnu. Kā arī atbilstošie parametri parūpēsies par drošību un to, ka ūdens no pudeles neizlīs.

Maza vai vidēja izmēra pudele

Atkarībā no tā, cik daudz laika tiek pavadīts mašīnā, ir jāizsecina ūdens pudeles piemērotais tilpums. Protams, ja ir jābrauc tālu uz darbu vai kādu citu lokāciju, tad iespējams izvēlēties ūdens pudeli ar lielāku tilpumu – 750ml. Tomēr ieteicamais tilpums ir ap vidējā izmēra pudeles ap 500ml. 

Bieži vien pudeles turētāja vieta mašīnā atrodas pie ātruma pārslēdzēja vai roku balsta. Tāpēc nevajadzētu iegādāties pudeli, kas būs pārlieku liela un traucēs mašīnas vadību. Ap 500ml tilpums ir gana liels, lai remdētu slāpes un, lai droši un netraucēti vadītu automašīnu.

Atverama ar vienas rokas palīdzību

Braukšanas laikā ļoti svarīgi ir remdēt slāpes drošā veidā, kas neapgrūtina automašīnas vadīšanu. Ūdens pudelei ir jābūt viegli atveramai ar vienu roku. Īpaši piemērotas būs ūdens pudeles ar klik korķi un salmiņu. Tas sniegs iespēju ērti un bez problēmām padzerties nenovēršot uzmanību no ceļa, jo, lai padzertos, nav nepieciešams pudeli pagriezt horizontāli.

Termopudele siltiem dzērieniem

Ja rīta steigā nav bijis pietiekami daudz brīva laika, lai mājās padzertu kafiju vai siltu tēju, iesakām izvēlēties termopudeli. Tā ir multifunkcionāla, jo no šādas pudeles iespējams dzert gan ūdeni, gan siltos, gan arī aukstos dzērienus. 

Ja garākam ceļam rodas vēlme sagatavot siltu tēju vai kafiju, tad ar termopudeles palīdzību tas ir iespējams. Dzēriena temperatūra tiks uzglabāta līdz pat 12 stundām. Aukstie dzērieni savu temperatūru saglabā līdz pat 48 stundām. Termopudele ir lieliska pudele mašīnai, īpaši garākiem izbraucieniem. 

ŪdensPudele.lv veikalā iespējams atrast sev piemērotākās pudeles jebkurai dzīves situācijai.