Camelbak – pudeles aktīvam dzīvesveidam

Camelbak zīmols radies ar mērķi apvienot aktīvu dzīvesveidu ar veselīgu ūdens uzņemšanas daudzumu. Piedāvājums ir bezgala plašs un padomāts ir par visu. No kvalitatīvām plastmasas un nerūsējošā tērauda ūdens pudelēm ikdienai, līdz pat somām un skriešanas vestēm, kas atvieglo ūdens uzņemšanu aktivitāšu laikā. 

Camelbak zīmola produkciju var atrast gan fiziskos veikalos, gan vairākos interneta veikalos, tajā skaitā arī ŪdensPudele.lv. Esam lepni savā ūdens pudeļu piedāvājumā iekļaut labākos no Camelbak produktiem.

Camelbak zīmola stāsts

Katram zīmolam ir savs veiksmes stāsts un galvenās vērtības, kas ir nozīmīgas katram zīmola atbalstītājam. Lai labāk iepazītos ar Camelbak stāstu, esam apkopojuši interesantāko un svarīgako informāciju par zīmolu.

Zīmola mērķis ir regulāri no jauna izgudrot efektīvus veidus, kā uzņemt pietiekamu ūdens daudzumu esot ārā – kustībā un ceļā. Kā arī radīt risinājumus, kas atvieglo un atbalsta aktīvu dzīvesveidu. Camelbak savus produktus ražo Amerikā, Meksikā un Ķīnā.

Ideja, kas dzimusi no slāpēm

Zīmola stāsts aizsākās Amerikā ar velosporta entuziastu Maiklu Eidsonu (Michael Eidson) brīdī, kad viņš piedalījās 100 jūdžu garā braucienā Teksasā. Ir 1989.gads. Pietiekams ūdens apjoms ir svarīgs cilvēka izdzīvošanai, kā arī vispārējai funkcionēšanai, it īpaši karstās dienās un vēl jo vairāk – sacensībās. Domājot par veidiem, kā nodrošināt sevi ar ērtu un ātri pieejamu ūdens daudzumu, Maiklam prātā iešāvās ideja.

Ar problēmu risināšanu kā daļu no Maikla rakstura, viņš paņēma vakuuma medicīnisko plastmasas maisiņu, ko slimnīcās pacientiem pievieno pie katetra. Šo maisu viņš  piepildīja ar ūdeni un tad ievietoja zeķē, lai maisam piešķirtu kādu formu. Pievienojot maisam garu cauruli, viņš to pārmeta pār plecu un caurules otru galu ielika sev mutē. Un tā radās veids, kā padzerties esot kustībā un bez roku palīdzības. Kamēr pārējie riteņbraucēji smējās, Eidsons aizsāka ko ļoti lielu un svarīgu – inovāciju. 

No idejas uz inovāciju

Džefs Vemmers (Jeff Wemmer), profesionāls riteņbraucējs, bija patīkami pārsteigts par Eidsona izgudrojumu. Viņš šo ideju atbalstīja tik ļoti, ka uz riteņbraukšanas nākošajām sacensībām sāka šādu variantu piedāvāt arī citiem sacensību dalībniekiem. Viņš noteikti bija Eidsona lielākais fans un atbalstītājs. Camelbak zīmols drīz vien viņu pieņēma darbā un sniedza viņam iespēju no idejas realizēt praktisku un noderīgu produktu. Un pārējais jau ir vēsture.

Kāpēc klienti izvēlas Camelbak zīmolu

camelbak ūdens pudeles

Ir vairāki iemesli, kāpēc tik daudzi cilvēki ir uzticējušies Camelbak, nevis kādam citam zīmolam.

Spēcīga iekšējā pārliecība

Tas prasīja drosmi, pārliecību un iztēli, lai no ūdens plastmasas maisiņā spētu radīt funkcionālu, inovatīvu ūdens pudeli. Zīmola iekšējā pārliecība un vērtības paliek nemainīgas no pirmās dienas un tās ir iemesls, kāpēc zīmolam izdevās pārvērst plastmasas maisiņu par vienu no vispopulārākajiem velobraucēju izmantotajiem risinājumiem pasaules līderu starpā.

Un tie riteņbraucēji, kas smējās par Eidsonu… Iespēja, ka viņu velosacensību labākais sabiedrotais ir kāda no Camelbak ūdens pudelēm, ir visai liela. 

Inovatīva un ērta produkcija

Camelbak zīmolam lielu priekšroku dod sportisti un velobraucēji, jo piedāvājums ir tiešām inovatīvs un nesalīdzināms ar citu zīmolu pudelēm un aksesuāriem. Camelbak zina, kas ir nepieciešams aktīvā dzīvesveida entuziastiem ērtai un atvieglotai ūdens uzņemšanai sportošanas laikā. Sākot ar vieglām ūdens pudelēm, kas pievienojamas pie velosipēda, līdz pat skriešanas vestēm, ko iespējams aprīkot ar divām ūdens pudelēm vienlaikus.

Zīmolam rūp  vide un cilvēki

Camelbak rūp ne vien funkcionāls un ērts produkts, bet arī tā lietotāji. Zemāk uzskaitīti daži no zīmola izplatītākajiem moto un saukļiem.

Mēs esam izgudrotāji – ar mērķi palīdzēt cilvēkiem. Atklājot veidus, kā uzņemt ūdeni neatlaižot rokas no stūres. Radot vieglas un ērtas Camelbak Eddy ūdens pudeles bez BPA.

Labāk nav pietiekami labi – zīmols tiecas tikai pēc augstākās kvalitātes. Svarīgi ir saprast vienmēr mainīgās sportistu vēlmes un vajadzības, cenšoties piedāvāt tiem labāko iespējamo produktu jeb rezultātu. 

Nemainīgas vērtības un kvalitāte – Camelbak ir vislabākajā vārda nozīmē apsēsts ar savu produkciju, kā tā radīta un kam tā paredzēta. Zīmolam rūp, kā viņu radītie produkti ietekmē citus un apkārtējo vidi. 

Camelbak plašais piedāvājumu klāsts

Zīmola piedāvājums ir plašs un piemērots gan ikdienai, gan sportam. Interneta veikalā ērti pieejamas ūdens pudeles, somas un vestes, kas atvieglo ūdens padzeršanos riteņbraukšanas, skriešanas un pārgājienu laikā.

Ūdens pudeles ikdienai un sportam

camelbak ūdens pudeles

Camelbak ūdens pudeļu piedāvājums ir gana plašs, lai ikviens varētu atrast sev piemērotu pudeli gan sportam, gan velo, gan arī parastai ikdienai.

Ikdienas pudeles un krūzes ražotas no nerūsējoša tērauda ar matētu pārklājumu. Divu sienu vakuuma izolācija nodrošina dzēriena temperatūras ilglaicīgu saglabāšanu, karstus dzērienus uzturot karstus līdz aptuveni 9 stundām, piemēram, Camelbak Chute termopudele. Taču tas atkarīgs no izvēlētās pudeles vai krūzes tilpuma. Minētie produkti ir skaisti un eleganti, pieejami sievišķīgi rozā un minimālisma baltā krāsā, kā arī mierīgos zemes toņos.

Ērti lietojamas plastmasas pudeles ir ražotas bez BPA. Tās ir vieglas, krāsainas un ērti lietojamas. Daļa no tām ir ar ērtu rokturi pārnēsāšanai rokās, savukārt pārējās plastmasas ūdens pudeles ir ar iebuvētu salmiņu un klik korķi. Pieejami arī jau sagatavoti komplekti.

Sporta ūdens pudeles ir viens no zīmola pieprasītākajiem produktiem. Šīs pudeles pieejamas dažādos tilpumos un tām ir vienotais izmērs, kas ir piemērots velo. Pudeļu dizaini ir ērti, ātri un funkcionāli lietojami, un krāsas ir spilgtas un motivējošas.

Ūdens pudeles bērniem

camelbak ūdens pudeles

Piedzīvojumiem, kuros netiek aizmirsts arī par ūdens dzeršanu, zīmols radījis ūdens pudeles bērniem. Tās ir no BPA nesaturošas ilgtspējīgās plastmasas ar jautriem un košiem dizainiem. Zīmols zina, ka svarīgi ir radīt tādas Camelbak Eddy pudeles bērniem, kas būtu ērti lietojamas un arī bērniem patiktu pēc ārējā izskata, piemēram, Camelbak Eddy Hip Dinos ūdens pudele. Tieši skaists dizains rada bērnos vislielāko prieku, ko rezultātā asociē ar ūdens uzņemšanu.

Inovatīvās mugursomas

camelbak ūdens pudeles

Camelbak mugursomas ir saglabājušas Eidsona ideju un ir tiešs tās rezultāts. Zīmols ražo dažāda izmēra somas, kuras ar cauruļu palīdzību spēj ūdeni pa tiešo nogādāt somas īpašniekam. Šis ir ērts risinājums, kas palīdz neaizmirst par ūdens uzņemšanu braucot ar riteni, skrienot un ejot pārgājienos.

Somas smagums kalpo arī par lielisku papildus smagumu, kas palīdz veikt nedaudz intensīvāku treniņu. Pašas somas ir vieglas, tomēr dažādie izmēri atstāj vietu plašai izvēlei. Dažas somas paredzētas vienas ūdens pudeles tilpumam, tomēr citas spēj ietilpināt vairāk kā 8l ūdens. Somas tiek ražotas gan lieliem, gan maziem. 

Vestes skriešanai un riteņbraukšanai

camelbak ūdens pudeles

Camelbak ražo ne vien mugursomas, bet arī vieglas un funkcionālas vestes gan skriešanai, gan arī velobraukšanai. Tajās ir speciāli ierīkotas kabatas ūdens pudeļu pievienošanai.

Ir divu veidu galvenās vestes – ar divām ūdens pudelēm, vai arī mugursomas veida, kur ievietot vai nu pudeli, vai maisiņu ar pievienotu cauruli. Vestes parūpējas par to, ka ūdens vienmēr būs līdzi un ir pieejams. Turklāt ērtās ūdens pudeles un maisiņi ar caurulēm parūpējas par to, ka, lai padzertos, nav jāapstājas un jāpārtrauc savs treniņš.

Sporta aksesuāri

camelbak ūdens pudeles

Papildus iepriekš minētajiem produktiem, Camelbak ražo arī daudzus citus noderīgus aksesuārus. Piedāvājumā ir arī tādi produkti kā atsevišķi nopērkamas mugursomu caurules un uzgaļi, gurnu somas, pudeļu vāciņi, tīrīšanas līdzekļi un citi noderīgi gadžeti. Zīmols uzskata, ka svarīgi ir parūpēties par katru mazāko detaļu, jo tikai tā var pārleicināties par produkta izcilību. Un tas Camelbak ir ļoti nozīmīgi. 

Uzzināt plašāk par Camelbak sporta pudeļu un termopudeļu piedāvāto produktu klāstu UdensPudele.lv, variet mūsu veikala sadaļā – Camelbak pudeles.