Termokrūze ar apdruku – personalizēta dāvana svētkos

termokruzes apdruka

Personalizācija dāvanu izvēlē vienmēr ir bijusi svarīga priekšrocība. Tāpēc, meklējot labas dāvanas draugiem un kolēģiem, meklējam tādas, ko ir iespējams kādā veidā personalizēt. Termokrūzes ir viena no pēdējā laika populārākajām praktisko dāvanu izvēlēm, taču termokrūze ar apdruku vai gravējumu ir vēl īpašāka. Personalizācija ir labs veids, kā dāvanai piešķirt īpašu vērtību. Tās ir papildus pūles […]

Turpināt lasīt

Gravēšanas akcija TERMOcafe pudelēm un Aladdin termokrūzēm 

gravesanas akcija

Ar katru dienu no klientiem dzirdam ar vien lielāku vēlmi pēc personalizētām termokrūzēm un termopudelēm, ko viegli ikdienā paņemt līdzi. Personalizācija padara šos produktus vēl īpašākus, tāpēc esam sākuši piedāvāt arī gravēšanas pakalpojumus. Nolēmām iepriecināt visus karsto dzērienu cienītājus, kas tieši tagad meklē sev pavasarīgu termokrūzi vai termopudeli ikdienas kafijai. Šobrīd piedāvājam īpašu iespēju, kas […]

Turpināt lasīt

Ūdens pudele vai termokrūze – dāvana Ziemassvētkos

Ziemassvētkos saviem draugiem un ģimenei vēlamies uzdāvināt mīļas un vērtīgas dāvanas. Piedāvājam gan ūdens pudeles, kas ikdienā veicina regulāru padzeršanos un saudzīgu attieksmi pret dabu, gan arī termokrūzes, kas ir ērts ikdienas sabiedrotais, lai pa ceļam baudītu iemīļoto tēju vai kafiju. Šajā rakstā atradīsi Ziemassvētku dāvanas vecākiem, vīrietim, sievietei, pārim, jaunietim, bērniem un kolēģiem.

Turpināt lasīt

Saskaņotas ūdens pudeles un termokrūzes pāriem

termokrūzes dāvana pārim

Ūdens pudele ir lieliska dāvana, jo tā ir oriģināla, noderīga un arī aktuāla. Ja tev un otrajai pusītei ir svarīgi atrast ērtas un kvalitatīvas ūdens pudeles, tad šajā rakstā atradīsi labu saskanīgu pudeļu variāciju. Tā var būt arī laba dāvana pārim svētkos – vērsta uz abu labsajūtu un veselību, kā arī kopā būšanu un saskaņu.

Turpināt lasīt

Dāvana Jānim vārda dienā

dāvana jānim

Bieži vien Līgo svētkos aizmirstam, ka ar dāvanām var apsveikt arī vārda dienas jubilārus. Laba vārda dienas dāvanas ideja Jānim varētu būt ūdens pudele, kas noteikti noderēs Jāņu rītā. Mūsu veikala piedāvājumā ir arī citi vērtīgi produkti, ko Jānis novērtēs Līgo svinībās.

Turpināt lasīt

Ūdens pudeles, kas patiks augu mīļotājai

Ūdens pudeles, kas patiks augu mīļotājai

Ērta un kvalitatīva ūdens pudele dienas laikā atgādinās regulāri padzerties, uzlabojot pašsajūtu. Tomēr ne mazāk svarīgs ir arī pudeles dizains un ārējais izskats. Ar vien populārāks paliek veselīgais dzīvesveids un dizainā izmantotie dabas elementi. Šajā topā esam apkopojuši skaistas ūdens pudeles ar augu un ziedu motīviem.

Turpināt lasīt